Lærerrejser


Når skolens lærergruppe skal på lærerrejse eller studietur, for at finde inspiration til undervisning eller forbedre internt samarbejdet, er det en god idé at få lidt hjælp til sammensætningen af turen for at gøre den helt optimal. AlfA Travel har mange års erfaring med at arrangere grupperejser, og vi sammensætter rejser efter mål, så netop jeres gruppes ønsker og krav bliver opfyldt.

Lærerrejser til storbyer

En storbyrejse er perfekt til en lærerrejse, da den ofte er relativt kort og intensiv. Der er derfor mulighed for indtryk og inspiration fra første dag. Overvej populære destinationer for lærergrupper, såsom Barcelona, Berlin, Prag og London. Her er der gode muligheder for historiske og kulturelle indtryk fra metropoler der stadig er højaktuelle i den daglige undervisning. Find mere inspiration i listen til højre herfor.

Anderledes destinationer for lærerrejsen

Har jeres skole budgettet hertil, arrangerer vi også gerne jeres lærerrejse til mere eksotiske destinationer. Et populært mål er Island, der med sine vulkaner, vandfald, gletsjere og gejsere er et spændende naturvidenskabeligt område. I kan også besøge landets lokale gymnasium, eller det moderne geotermiske kraftvarmeværk ved Hellisheidi. Læs mere om Island her. Andre spændende destinationer er Kina, Skotland eller USA.

Kontakt os

Vi håber vores hjemmeside kan hjælpe jer med den information I har brug for, i forbindelse med planlægningen af studierejsen for netop jeres lærergruppe. Har I et helt specifikt ønske til jeres studietur, så kontakt os, vi hjælper meget gerne med at realisere den! AlfA Travel er naturligvis registreret i Rejsegarantifonden og medlem af Danmarks Rejsebureauforening.

Hvis I har yderligere spørgsmål er I meget velkommen til at kontakte os på 88 44 14 80 eller bestille et uforpligtende tilbud i formularen nedenfor. Vi håber på at kunne hjælpe med at sende jeres lærergruppe afsted på en uforglemmelig tur.


Læs mere om vores: Grupperejser | StudierejserStudietur | Aktivrejser | Skirejser | Lejrskoler | Flodbådsrejser | Personalerejser | Firmarejser | Temarejser

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Kirsten
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV