Korte studieture og ekskursioner


Det er ofte populært med ekskursioner i folkeskolen eller i gymnasiet, som er af kort varighed - enten som primær studietur eller som supplement til klassens store studietur. Ofte går turen til København, da mange tror, at man på 2 eller 3 dage ikke kan nå en tur uden for Danmark. Det kan man godt, og det anbefaler vi!

AlfA Travel arrangerer ekskursioner og korte studieture i Europa, der passer til netop jeres behov og ønsker for rejsen. Lader I rejsen gå uden for Danmark, vil I få større kulturelle, sociale og ofte faglige oplevelser.

Korte studieture og ekskursioner

Vi har arrangeret rigtig mange studieture gennem tiden, og stiller høje krav til vores samarbejdspartnere. Ofte varierer indholdet og formålet med en ekskursion fra klasse til klasse, og derfor tager vi udgangspunkt i netop jeres situation og skræddersyr en rejse, som passer til netop jeres behov. AlfA Travel er naturligvis registreret i Rejsegarantifonden og medlem af Danmarks Rejsebureauforening.

Rejsemål til en kort studietur

Eftersom ekskursioner og korte studieture oftest vil have en varighed på 2 eller 3 dage, er der dog en naturlig grænse for, hvor langt væk destinationen bør ligge. For at I får noget ud af jeres tur, og ikke kun skal bruge tiden på at rejse, anbefaler vi nærliggende destinationer som Hamborg, Berlin, Prag og London. Det er også muligt at arrangere en kort ekskursion til eksempelvis Istanbul eller Paris, hvis I på ekskursionen gerne vil opleve en særlig kultur. Vi er gerne behjælpelige med at planlægge fagligt indhold undervejs på turen, hvis I ønsker dette. I kan finde mere inspiration til populære destinationer til højre herfor.

Få mere information

Har I et helt specifikt ønske til jeres studietur, eller findes jeres rejseidé ikke på vores hjemmeside, så kontakt os på 8020 8870 eller send en mail til info@alfatravel.dk. I kan også bestille et uforpligtende tilbud i formularen nedenfor.
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Juliane Frederiksen Vad
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV