Om AlfA Travel A/S


Profil - AlfA Travel A/S

Hos AlfA Travel er gode rejseoplevelser ikke noget vi håber på. Dem planlægger vi!
AlfA Travel er et privatejet dansk rejsebureau, som har specialiseret sig i gruppe- og studierejser. Vores team af erfarne medarbejdere arrangerer hvert år indholdsrige, faglige og sociale rejser for vore 950 grupper og 30.000 gæster. Vi har intet rejsekatalog men laver "rejser efter mål...". Det betyder, at vi for hver enkelt gruppe laver tilpassede tilbud og rejser.

Initiativ, kvalitetsbevidsthed og et solidt branchekendskab var i 1997 fundamentet for etableringen af vores rejsevirksomhed AlfA Travel. I dag arbejder vi stadig ud fra de samme principper. Vi er, gennem vores målrettede arbejde indenfor gruppe- og studierejser, blevet kendt som en seriøs og faglig dygtig rejsearrangør.

Rejser efter mål
Hos AlfA Travel arbejder vi ud fra filosofien ”rejser efter mål”. Hos os får du kontakt med erfarne rejsekonsulenter, som besidder en stor faglig viden om de enkelte rejsemål. Det kommer dig til gode. Det være sig i form af rådgivning, nytænkning og fleksibilitet. Dialogen med dig er grundlaget for, at vi kan arrangere den perfekte rejse – og styre processen fra planlægning til gode rejseoplevelser.

Kvalitetsbevidsthed og god service
For os er det vigtigt, at du oplever et højt serviceniveau. Hos AlfA Travel får du altid en fast kontaktperson, som følger dig gennem hele rejseforløbet. Din kontaktperson er let at komme i kontakt med, giver hurtig respons, og sikrer at de indgåede aftaler overholdes. AlfA Travel A/S er naturligvis tilsluttet Rejsegarantifond (nr. 2354) og medlem af Danmarks Rejsebureau Forening.

Hos AlfA Travel er gode rejseoplevelser ikke noget vi håber på - dem planlægger vi!

Vores historie

AlfA Travel blev etableret i 1997. Kontoret var det første års tid beliggende i Bedsted på Thy, men i 1998 flyttede kontoret til den smukke og atmosfærefyldte bygning - Nygade 5 i hjertet af Holstebro.

Grundlæggeren af AlfA Travel Lars Frederiksen har arbejdet i rejsebranchen siden 1980, og havde forud for etableringen mange års branche- og ledererfaring indenfor gruppe- og studierejser. På baggrund af sin erfaring havde Lars en klar filosofi; at rejsebureauet skulle baseres på erfarne og servicemindede medarbejdere med stor viden om bureauets rejsemål. Ved opstarten i 1997 bestod virksomheden af Lars Frederiksen og to medarbejdere.

Gennem tiden har vi opbygget et godt og tæt samarbejde med en lang række faste kunder. Nogle har rejst med AlfA Travel hvert år siden 1997, og kunne sammen med AlfA Travel fejre 10 års jubilæum i efteråret 2007. Der kommer dog også hele tiden nye kunder til, og idag sender vi 950 grupper på rejse om året. Med tiden er der blevet brug for flere hænder. I dag består teamet bag AlfA Travel af i alt 16 medarbejdere, hvoraf flere har mere end 20 års erfaring indenfor gruppe- og studierejser.

De sidste nye blade i virksomhedens historiebog er tilføjet 01.01 2012, hvor AlfA Travel blev omdannet til et aktieselskab, og hvor ejerskabet senere er overgået til en række af medarbejderne i forbindelse med generationsskifte.

Teknisk arrangør

AlfA Travel fungerer som teknisk rejsearrangør for Klassikernes Rejseforening, som laver rejser for alle med interesse for antikken, Østrigsruten, som laver billige busrejser til ski i Østrig, og Italiensk Forum, som laver kulturrejser til Italien.  
 
 
 
 
AlfA Travel tilbyder rejseforsikring i samarbejde med Gouda Rejseforsikring. Bestil forsikringen hos din rejsekonsulent eller på følgende link. Køb rejseforsikring.
AlfA Travel A/S er naturligvis medlem af Danmarks Rejsebureauforening og er tilsluttet Rejsegarantifonden. Reg. nr. 2354.
 
 
AlfA Travel er pr. august 2010 blevet godkendt som IATA bureau.
Vi er medlem af WYSE (The World Youth Student and Educational) Travel Confederation som er verdens største og mest indflydelsesrige netværk af udbydere indenfor ungdoms- og studierejser. Organisationen er nonprofit og arbejder dedikeret for at supportere deres medlemmer i denne nichebranche.
 
 
UdbudsVagten uddeler certifikater til de 1% største leverandører til det offentlige. Størrelsen er målt på samlet fakturasum på tværs af de offentlige myndigheder. Klik på emblemet for at se en rangliste over alle offentlige leverandører
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV