Kundeoplevelser - Budapest


Her fortæller nogle af rejselederne om deres oplevelser med AlfA Travel og Budapest som rejsemål:

________

"Hej Kirsten. Tak for mail. Vi havde en fantastisk tur. Alt spillede, selv vejret. 😊 Jeg var meget begejstret for al den hjælp vi fik fra jeres side, og vil klart anbefale andre at benytte jer. Også selv ringe hvis jeg er så heldig at skulle afsted en anden gang."
Henrik Vejlebo Christiansen, Kirke Såby Skole
Studierejse til Budapest, 2017


________

"Tak for en god tur oplevelse i Budapest. Fly rejsen med Ryan air gik helt uproblematisk. Bagage begrænsningerne som eleverne gik meget op i, var Ryan Air ikke krakilske med. Hotellet var langt over forventet standard, med lækre værelser og en hjælpsom reception. Jeg havde nok skruet elevernes forventninger til morgenmads buffen noget for højt op, men det var ok. Cave turen + hjemtransport med bus som du havde hjulpet med, fungerede helt i top. Cave turen var dog lidt for klaustofobisk for 2 piger, men de overlevede. Servicen fra din side har været super, og jeg vil derfor helt sikkert starte min næste studieturs forberedelse med at høre, hvad AlFa Travel kan tilbyde ;-)"
Niels Haahr, Struer Statsgymnasium
Studierejse til Budapest

________

"Vi er vendt tilbage efter en rigtigt dejlig uge i Budapest, og vil med denne e-mail blot sige tak dit arbejde. Vi har været særdeles tilfredse med kontakten, og vil ikke tøve med at benytte AlfA Travel en anden gang."
Morten Blaabjerg og Jacob Andersen, Aabenraa Statsskole
Studierejse til Budapest


________

"Vi er godt hjemme igen efter en rigtig god tur. Vi har været MEGET tilfredse med AlfA Travel – og reklamerer for jer i stor stil. Vi har hurtigt fået svar fra jer, når vi havde spørgsmål, og vi har fået god vejledning. Skal vi gå i småtingsafdelingen, kunne vi have sparet at tegne rejseforsikring for os lærere, da skolen har en arbejdsforsikring – det tror jeg faktisk altid, skolerne har, så det kunne I måske nævne for "nybegyndere" som os. Rejsen gik fint, busserne kom osv. De guider. vi havde fået gennem jer, var meget dygtige og gode. Hotel Thomas var udmærket, men det svarede slet ikke til de fine billeder på nettet. Det var ikke så slemt, at det betød så meget, men vi talte om det undervejs. Morgenmaden var meget spartansk: æg og kødpålæg skulle bestilles ved siden af mod betaling. Betjeningen var dog meget hjælpsom på hotellet – de fandt nogle super restauranter for os."
Solvej Christensen, Varde Gymnasium
Skolerejse til Budapest

________

Vil I også opleve Budapest?

Studietur Budapest - Studierejser Budapest - Grupperejser Budapest - Skolerejser Budapest

Din ekspert
Kirsten Kallesøe
Contact box
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV