Kundeoplevelser - Budapest


Her fortæller nogle af rejselederne om deres oplevelser med AlfA Travel og Budapest som rejsemål:

________

"Vi havde en rigtig god tur. Hotellet var rigtig fint. Der var rent og pænt, fin rengøring hver dag på værelserne, store værelser og søde medarbejdere i receptionen, som altid var til rådighed ift. spørgsmål, bestilling af taxa mm. - alt i alt super fint.
Først tænkte vi, at hotellet lå lidt langt fra centrum, men vi vænnede os hurtigt til det og nød egentlig at komme hjem, hvor der var lidt roligt. Vi brugte parken lige ved siden af til morgenløbeture og gåture, hvilket var perfekt. Der lå også en meget fin udendørs servering i parken.
Huleturen var et kæmpe hit. Vi troede dog alle, at vi "bare" skulle gå oprejst i nogle gange under jorden, men det viste sig, at vi var 50 meter under jorden, at vi skulle gennem meget smalle sprækker og huller med pandelamper og hjelme. Et par af eleverne fik hjertebanken, og troede ikke at de kunne klare det. Jeg må også indrømme, at jeg selv måtte trække vejret dybt et par gange, og ikke tænke for meget. 
Jeg tænker, at lærerne bør vide om indholdet af en sådan tur, så det kan formidles til eleverne. Blot som info og en guide vedr. omfanget af turen. Det var en helt fantastisk oplevelse for alle - den største oplevelse på hele turen.
Ellers oplevede vi byen både sammen og hver for sig. Vi var overraskede over de gode restauranter, hyggelige cafeer og byens smukke look.
Der var masser at se og opleve, og vi nåede en hel del af det.
Meget spændende by med masser af muligheder.
Jeres service har været helt i top hele vejen igennem. Du har været til rådighed med spørgsmål og svar, hvilket har været utrolig rart. Der var styr på det hele, og jeg var i gode hænder hos dig. Tak for det.
Vi vil helt klart anbefale jer til kollegaer og andre. Tak for en rigtig hyggelig og vellykket tur."
Rikke Ludvigsen, Maglegårdsskolen Hellerup
Studierejse til Budapest, 2018

________

"Hej Kirsten. Tak for mail. Vi havde en fantastisk tur. Alt spillede, selv vejret. 😊 Jeg var meget begejstret for al den hjælp vi fik fra jeres side, og vil klart anbefale andre at benytte jer. Også selv ringe hvis jeg er så heldig at skulle afsted en anden gang."
Henrik Vejlebo Christiansen, Kirke Såby Skole
Studierejse til Budapest, 2017


________

"Tak for en god tur oplevelse i Budapest. Fly rejsen med Ryan air gik helt uproblematisk. Bagage begrænsningerne som eleverne gik meget op i, var Ryan Air ikke krakilske med. Hotellet var langt over forventet standard, med lækre værelser og en hjælpsom reception. Jeg havde nok skruet elevernes forventninger til morgenmads buffen noget for højt op, men det var ok. Cave turen + hjemtransport med bus som du havde hjulpet med, fungerede helt i top. Cave turen var dog lidt for klaustofobisk for 2 piger, men de overlevede. Servicen fra din side har været super, og jeg vil derfor helt sikkert starte min næste studieturs forberedelse med at høre, hvad AlFa Travel kan tilbyde ;-)"
Niels Haahr, Struer Statsgymnasium
Studierejse til Budapest

________

"Vi er vendt tilbage efter en rigtigt dejlig uge i Budapest, og vil med denne e-mail blot sige tak dit arbejde. Vi har været særdeles tilfredse med kontakten, og vil ikke tøve med at benytte AlfA Travel en anden gang."
Morten Blaabjerg og Jacob Andersen, Aabenraa Statsskole
Studierejse til Budapest


________

"Vi er godt hjemme igen efter en rigtig god tur. Vi har været MEGET tilfredse med AlfA Travel – og reklamerer for jer i stor stil. Vi har hurtigt fået svar fra jer, når vi havde spørgsmål, og vi har fået god vejledning. Skal vi gå i småtingsafdelingen, kunne vi have sparet at tegne rejseforsikring for os lærere, da skolen har en arbejdsforsikring – det tror jeg faktisk altid, skolerne har, så det kunne I måske nævne for "nybegyndere" som os. Rejsen gik fint, busserne kom osv. De guider. vi havde fået gennem jer, var meget dygtige og gode. Hotel Thomas var udmærket, men det svarede slet ikke til de fine billeder på nettet. Det var ikke så slemt, at det betød så meget, men vi talte om det undervejs. Morgenmaden var meget spartansk: æg og kødpålæg skulle bestilles ved siden af mod betaling. Betjeningen var dog meget hjælpsom på hotellet – de fandt nogle super restauranter for os."
Solvej Christensen, Varde Gymnasium
Skolerejse til Budapest

________

Vil I også opleve Budapest?

Studietur Budapest - Studierejser Budapest - Grupperejser Budapest - Skolerejser Budapest

Din ekspert
Kirsten Kallesøe
Contact box
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV