Kundeoplevelser - Barcelona


Her fortæller nogle af rejselederne om deres oplevelser med AlfA Travel og Barcelona som rejsemål:

________

"Vi har haft en fantastisk tur med skønt vejr! Transporten med vuelling gik upåklageligt. Vi valgte selv at stå for transport til og fra Hostal Fernando, og det gik helt problemfrit med lufthavnsbussen, der gik lige til Placa Catalunya. Hostal Fernando var rigtig godt. Det var rent og pænt og gode værelser med fungerende aircondition, wifi og pengeskabe. Morgenmaden var også fin, med noget for enhver smag. Fantastisk beliggenhed! Vi er også meget tilfredse med jeres service. Der var styr på det hele, og vi fik hurtigt svar på spørgsmål og forespørgsler."
Forberedelsesskolen, Christian Brouer
Skolerejser til Barcelona

________

"Vi har haft en supergod tur - på alle måder!
1) Transporten gik fint - bortset fra, at vi skulle tjekke ind elektronisk ind I Kastrup, hvilket betød at det blev meget presset, selv om vi mødte 2 timer før. Det betød at flere elever kom meget sent (for sent) frem til gaten. Gik meget fint med bussen!
2) Hotellet var helt i top - og genialt at det lå ud til Pl. Reial. Det vil jeg bestemt også gerne ønske en anden gang. Morgenmaden var vi dog ikke så glade for. Mange af eleverne gik op i Bouchera og købte frugt i stedet for. Det ville have været godt, hvis de havde serveret bare en lille smule frugt! Vi spiste aftensmad " i kælderen" den sidste aften, hvilket var rigtig fint, da vi havde det helt for os selv!
3) Har været meget tilfreds - og tryg - ved jeres service hele vejen igennem!  
Mange hilsener - og mange tak for den meget fine service."
Marianne, Ordrup Gymnasium
Studierejse til Barcelona

________

”Transporten gik fint og smertefrit, det var selvfølgelig forvirrende og anstrengende at tiderne hele tiden blev lavet om, men det var jo ikke jeres fejl! Hotellet var ok til prisen, betjeningen var venlig og vant til grupper! Vores rum var sparsomt indrettet – de kunne godt lydisolere en smule, således at det ikke rungede, hver gang dørene gik op og i.
Hotellets placering er genial – let at komme rundt alle vegne Jeg har været glad for jeres service og kontakt med dig eller dine kolleger. Altid parat med hjælp. Bustransporten den tidlige morgen var super, det beroligede mig en del!
Jeg vil til enhver tid anbefale AlfA Travel. Vores program var godt synes jeg: Miro museum, Picasso museum, Gaudi-turen med Casa Mila, Parc Güell, skolebesøget var utrolig spændende. Jeg er så tilfreds med turen og alle elever er parate til at tage af sted igen i morgen!”
Lena Nüchel Petersen, Bernadotteskolen, Hellerup
Skolerejse til Barcelona


________

________

Vi har haft en god tur og jeg har kun gode anbefalinger at medgive jer.
Du har været super hurtig hvis jeg har haft spørgsmål og du har været god til at være opmærksom på eventuelle forholdsregler, jeg ikke selv havde opdaget – f.eks. ekstra forsikring til elever uden blåt sygesikringsbevis.
Indkvarteringen var fin. Helt klart en fordel at der er bad og toilet på værelserne. Og vi (2 lærere) fik værelse i sammen bygning bare på etagen under - dette var klart at foretrække og gjorde det muligt for os at have overblik over eleverne, mens vi var på vandrehjemmet.
Da vi skulle hjem fik vi alle andre pladser end først givet på vores boardingcard hjemmefra. Jeg tænker det måske er fordi vi skulle med et mindre fly end først antaget. Det betød at eleverne blev spredt fra række 10 til 28. Det klarede de uden problemer, men flyturen ned var bedre, da eleverne her havde mulighed for at sidde ved kendte klassekammerater. Og vi lærere havde dermed mulighed for at have overblik og kunne hjælpe elever der havde brug for det. Det gør også at eventuelle elever der kan have udfordringer har mulighed for opbakning - det er ikke muligt med spredningen af siddepladser.
Alle var glade og tilfredse da vi skiltes igår og syntes de havde haft en god tur.
Mange tak for godt samarbejde og god sommer.
Lilian Sørensen, Abildgårsskolen
Studierejse til Barcelona, 2018

________
 
"Tak, vi havde en super tur. Vores navneændring (pga en sygdomsramt kollega) foregik uden problemer i lufthavnen søndag morgen. Og flyveturen foregik planmæssigt. Hjem var vi lidt forsinkede, pga forsinkelse fra København (tror jeg). Bussen til Barcelona fandt vi straks og brugte den som transport både til Barcelona og til lufthavnen på vej retur. Ved stoppestedet i Barcelona står der en "servicemedarbejder", som hjælper med at købe billetter til bussen. Hostel Fernando kan absolut anbefales. Meget sød betjening og hjælpsomhed i receptionen. Der er rent og pænt. Jeg har været yderst tilfreds med jeres service og vil gerne bruge jer i fremtiden. Hvornår det bliver, ved jeg dog ikke. Tak for denne gang."
CPH West, Kirsten Bjerg
Studierejse til Barcelona
 
________
"Du kan tro vi havde en fin tur, det er jo en skøn by med masser af spændende muligheder. Desværre er turen af så kort varighed, så vores program med eleverne er ret stramt. Af nye bygningsværker vi var ude at se, var Musik Paladset helt fantastisk. Det er i hvert fald anbefalelsesværdigt. Ellers vil jeg gerne takke for samarbejdet, der var intet at klage over og det med det økonomiske lykkedes jo også, selv om der er et par led, det skal i gennem. Hotellet var for øvrigt også udmærket og perfekt beliggenhed på Rambla'en. Morgenmaden var en lidt tynd kop te. Glæder mig til at benytte jer ved en anden lejlighed."
Kurt Fossnie, EUC-Sjælland
Skolerejse til Barcelona


________

"Ja tak, vi havde en rigtig god tur. Hotellet var fint og det lå godt i forhold til de ting, vi skulle se. Turen til Bryggeriet Damm var godt tilrettelagt med en meget rutineret guide. De tog vældig godt imod os derude og var behjælpelig med alt. Det var også fint, at busturen kom til at fungere som en lille guidet tur i Barcelona. Dette besøg kan jeg godt anbefale. Turen til Torres arrangerede vi selv, og det kom også til at fungere omend lidt mere besværligt. Den eneste negative oplevelse var, at to rygsække ikke var kommet med flyet. Dem så vi først dagen før afrejsen. Jeg vil tænke på jer, næste gang vi tager på tur."
Gunnar Jensen, Munkensdam Gymnasium
Skolerejse til Barcelona


________
"Jo, tak. Vi havde en god tur – bortset fra snestormen. Det hele forløb uden problemer og "hostel" var også godt. Eleverne var positive overraskede – og især over morgenmaden. Fin service fra jeres side – jeg følte, jeg har mødt tålmodighed, når der var ting, som skulle ændres og justeres flere gange. Vi arrangerede selv vores ture, og vi var med toget til en adventurepark. Det var super og eleverne var meget begejstrede. Vi klatrede i træer, der var op til 25 m. høje. Tak for denne gang."
Louise S. Jensen, Herlev Gymnasium
Skolerejse til Barcelona

________


Vil I også opleve Barcelona?

Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
Contact box
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV