Vores flodbåde


Når I rejser på flodbådsrejse til Holland, får gruppen tildelt sin helt egen flodbåd eller flodpram. I praksis lejer gruppen en flodbåd, og kan derfor være medbestemmende i forhold til rejserute og stop undervejs. Båden lejes naturligvis med skipper og personale ombord, så jeres flodbåd sejles med sikker hånd.

AlfA Travel råder over mere end 20 flodbåde i Holland. Bådene er ofte en ombygget flodpram, som har hver sit særpræg. Bådene har plads til 18-45 passagerer, og bådenes standard varierer fra enkelt indrettede både, til både der opfylder alle krav om komfort og smagfuld indretning.

Flodbådene sejler ud fra havnen i Amsterdam, hvor også grupperne stiger ombord.

Jacob

Jacob er en enkelt indrettet og meget funktionel flodbåd, som tilbydes til en rigtig god pris. Besætningen er gerne behjælpelig med at planlægge ruten og finde spændende steder, hvor I kan overnatte. Båden har soldæk samt 1 x 2 køjeskahyt, 3 x 4 køjeskahytter og 2 x 5 køjeskahytter.

Waterland

Denne båd er en enkel og meget hyggelig flodbåd, hvor alle vil føle sig godt tilpas. En flodbåd som mange danske grupper har rejst med gennem årene. Båden har soldæk og er det vi kalder en "rigtig" flodbåd. Kahytterne er 8 x 2-køjeskahytter og 2 x 4-køjeskahytter.

Amsterdam

Dette er en dejlig flodbåd med plads til 35 personer. Ombord på båden er en hyggelig salon, som med sine panoramavinduer giver en fin udsigt under sejladsen. Desuden er der soldæk, gode sanitære forhold og et venligt mandskab, som vil sørge for en god oplevelse på Hollands kanaler. 1 enekahyt, 15 x 2-køjeskahytter, 1 x 4-køjeskahyt.

Vita Nova

Dette er en stor flodbåd med plads til 44 personer, som derfor er rigtig god til større grupper. Kahytterne er fordelt på øvre og nedre dæk. Der er stor spise- og opholdssalon samt bar, og stort soldæk på taget. Flodbåden har 3 x enekahytter, 19 x 2-køjeskahytter og 1 x 3-køjeskahyt.

Christina

Flodbåden var oprindelig en flodpram, der i 70'erne blev ombygget til passagerskib. God kahytsfordeling og dejligt soldæk. En erfaren besætning, der sørger for god atmosfære ombord. 4 x 2-køjeskahytter og 6 x 4-køjeskahytter.

Amicitia

Denne flodbåd er et populært valg for større grupper. Det er en flodbåd med en god kahytsfordeling, stor opholdssalon med bar samt soldæk. Kahytterne er 16 x 2-køjeskahytter og 1 x 4-køjeskahyt.

Få et tilbud på en flodbådsrejse

Hvis du ønsker yderligere information om vores flodbådsrejser i Holland, er du velkommen til at kontakte os på 80 20 88 70. Vi sender meget gerne et gratis, uforpligtende og tilpasset tilbud til netop din gruppe.
 
Din ekspert
Tommy Iversen
Contact box
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV