Aktivrejser TrollAktiv - Norge


I det naturskønne Setesdal er Aktivcenteret TrollAktiv beliggende. På centeret tilbydes gæsterne et bredt spektrum af aktiviteter i elven, fjorden, skoven og på fjeldet. Deltagerne bliver udfordret på såvel det mentale som det fysiske plan, og aktiviteterne danner en solid platform for skabelse af gensidig respekt og store oplevelser. Det er derfor et dejligt sted at tage hen, når man vil på aktivrejse med en gruppe.

En aktiv-rejse til TrollAktiv skaber de bedste forudsætninger for en aktiv og udfordrende rejse med fællesskab i fokus. På TrollAktiv centeret er personalet veluddannede, og gruppens garanti for, at sikkerheden på jeres aktiv ferie altid er i top. Centret ledes af Tim Davis, som har mere end 20 års erfaring med rafting, klatring samt skiløb. Tim er uddannet idrætslærer og har arbejdet med alle typer af aktiviteter i Norge, Storbritannien, Tyskland samt Alperne. Se program her.

Vore grupper rejser typisk med færgen til Kristianssand, hvorfra turen går videre til Setesdal nær byen Evje. På aktivcenteret er der mulighed for indkvartering i hytter eller på den hyggelige campingplads.
Se indkvartering i TrollAktiv her.

Hvis I ønsker yderligere information om vore aktive rejser til Norge - TrollAktiv så kontakt en af jeres kontaktpersoner. I er også velkomne til at ringe på 80 20 88 70. Læs mere om vores vejledende priser her. Vi sender også meget gerne et uforpligtende tilbud på jeres skolerejse eller grupperejse til TrollAktiv.

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Brian Jacobsen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder :)

Vi sender normalt 1-2 nyhedsbreve i måneden.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV