Studierejser Shanghai


Studierejser og grupperejser til Shanghai er aldrig kedelige. Shanghai er Kinas og ”Asiens Manhattan”, og en rejse til Shanghai er som at træde direkte ind i fremtiden. Shanghai er derfor spændende at besøge i forbindelse med en studierejse eller skolerejse. Det kinesiske sprog er i fremgang som fag på danske uddannelsesinstitutioner, og en studierejse til Shanghai er en alletiders mulighed for at anvende sproget og samtidig at opleve kulturen på tætteste hold.

Studiebesøg og heldagsudflugter er billige i Shanghai, og vi er meget gerne behjælpelige med at sammensætte jeres studieprogram på grupperejsen. Se vores forslag til studieprogram i Shanghai. Vi har kontakter til flere typer indkvartering og kan imødekomme de fleste behov på grupperejser til Shanghai. Se eksempler på vores hoteller i Shanghai.

Ønsker du at høre mere om en studietur eller grupperejser til Shanghai er du velkommen til at kontakte os på GRATIS-nummeret 80 20 88 70. I kan læse mere om vores vejledende priser eller bestille et uforpligtende tilbud online på jeres grupperejse til Shanghai.

Om grupperejser til Shanghai

Et gammelt kinesisk ordsprog lyder: Tag til Beijing, hvis I vil se tusind år gamle ting. Tag til Shanghai, hvis du vil se ting fra de seneste 100 år. Kunne det koncept være spændende for jeres studietur?

Fremtiden er allerede i Shanghai. Verdens højeste bygning ligger på tegnebordet, og foretagsomme forretningsmænd tjekker aktiekurser på internettet via mobiltelefonen. På grupperejser kan I opleve Kina mod det 21. århundrede – med Shanghai som den drivende kraft.

Shanghai har en historie så mættet med myter, at det er svært at afgøre, om det engang var et paradis eller det modsatte. I 1949 indordnede befolkningen sig den strenge og moraliserende marxisme-leninisme, men i dag pumpes der milliarder ind i den økonomiske zone Pudong. Her er der er bygget en skyline i glas og stål, som kan konkurrere med havnefronten "The Bund" i en konfrontation mellem fortid og fremtid.

En studietur til Shanghai byder også på nogle af Asiens bedste museer, og i baglandet, finder vi en af de gamle klassiske byer Zhujiajiao, med små kanaler, arkitektur og tradition, med konfucianisme, daoisme og buddhisme, kun en times kørsel fra byen.
 
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Heine Pedersen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV