Studierejser Washington


Hvis man virkelig vil opleve USAs historie på en studierejse, skal man besøge Washington D.C. USAs hovedstad er fyldt med historiske oplevelser, mindesmærker, monumenter og museer.

Der er masser af spændende muligheder for faglige besøg på en studietur til Washington. Vi er meget gerne behjælpelige med at sammensætte jeres faglige program, så det matcher jeres ønsker for indhold til en studietur.

Om grupperejser og studierejser Washington

Washington er USAs hovedstad, og Kongressen, Højesteret og Udenrigsministeriet holder til i denne by. Det er også her, Det Hvide Hus ligger på den famøse adresse 1600 Pennsylvania Avenue. Studierejser til Washington vil derfor naturligt få et fokus på politik, men Washington byder på meget mere end det. Tag på opdagelse i byen og find de mange monumenter og besøg nogle af de mange forskellige museer.

Vil I gerne opleve museer, på jeres studierejse til Washington, er der masser af muligheder inden for mange forskellige kategorier. Besøg fx Smithsonian museerne, hvor der er gratis entré, eller The National Air and Space Museum, hvor I kan prøve en flysimulator, sidde i cockpittet i et rigtigt jagerfly eller opleve, hvordan en rumfærgeopsendelse foregår. Andre museumsbesøg kunne være National Museum of Natural History eller Smithsonian American Art Museum and its Renwick Gallery.

De fleste af museerne ligger langs the Mall, der er en af de mest kendte pladser i USA. Her mødes det amerikanske folk til demonstrationer og ikke mindst når den amerikanske præsident skal indsættes som præsident og aflægge sit løfte.

Byen har også mange oplagte udflugtsmål - Tag fx en tur til Arlington National Cemetery, som er et "must see". Her ligger over 250.000 faldne soldater fra diverse krige begravet. På denne kirkegård er flere store amerikanere også begravet, fx John F. Kennedy.

Vil I gerne se en masse på kort tid på jeres studietur er hop-on-hop-off-bus en god måde at komme rundt og se Washington på. Disse busser stopper ved alle seværdighederne, og når I først har købt jeres billetter, kan I hoppe af og på, som I har lyst til inden for billettens gyldighedsperiode.

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Heine Pedersen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV