Din tekniske arrangør


Har du en speciel interesse eller viden indenfor et område og kunne du tænke dig lave en rejse ud af det så kontakt AlfA Travel. Vores medarbejdere har stor erfaring i at lave indholdsrige grupperejser indenfor de fleste interesseområder, og de er meget gerne behjælpelige med sparring og råd undevejs.
 
Det kan også være, at du har en iværksætter i maven og vil prøve dig af som rejsearrangør - men ikke ønsker at binde store garantisummer hos Rejsegarantifonden?
 
Hvis du beslutter dig for at gøre brug af en teknisk arrangør til din rejse, så er du sikker på at rejsen er i professionelle hænder. Hos AlfA Travel har vi en lang række gode samarbejdspartnere og vi udsteder selv vores flybilletter.
 
Vi er kendt som en grundig, effektiv og ansvarsbevidst teknisk arrangør, som sætter en stor ære i, at levere et produkt som til fulde lever op til forventningerne. Vi sørger også for alle de praktiske ting inden afrejse. Vi booker rejserne, sender bekræftelser ud til gæsterne, indkræver betaling samt udsteder og sender billetter. Vi har også adgang til at tegne rejseforsikringer gennem for forsikringspartner Europæiske Rejseforening.
 
Hos AlfA Travel har vi næsten siden bureauet blev etableret i 1997 fungeret som teknisk rejsearrangør for Klassikernes Rejseforening, og siden har vi indgået et samarbejde med Italiensk Forum og Empathia. Vi har også fungeret som teknisk arrangør for blandt andet sognegrupper, faglige netværk og papegøjeentusiater.
 
Hos AlfA Travel er vores motto at: "Gode rejseoplevelser er ikke noget vi håber på. Dem planlægger vi!".

Kontakt os

Hvis du kunne være interesseret i at benytte dig at en teknisk rejsearrangør, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har en række meget erfarne rejsekonsulenter og samarbejdspartnere, som gør det muligt for at arrangere de fleste typer af rejser. Ring til os på det gratis kundenummer 80 20 88 70 eller send en mail på info@alfatravel.dk.
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV