Studierejser San Francisco


Tag på studietur til USA og San Francisco – byen som har en charme og personlighed, som de fleste andre amerikanske storbyer misunder den. Det er en velkendt hemmelighed, at San Francisco er USA’s smukkeste by. Oplev denne skønne by på jeres næste grupperejse, studierejse eller skolerejse.

Skal I på grupperejse til San Francisco er AlfA Travel meget gerne behjælpelige med at planlægge og arrangere et sammenhængende og fagligt studieprogram i San Francisco.

Læs mere om vores hoteller i San Francisco og kontakt os på 80 20 88 70, hvis I har specielle ønsker til indkvartering eller vil høre mere om mulighederne for jeres studierejse til USA og San Fransisco. Se vores vejledende priser og bestil et gratis tilbud online.

Om grupperejser til San Fransisco
Det er svært ikke at have høje forventninger til USA og San Francisco - byen hvis skrå gader er med i rigtig mange film og TV-serier. Heldigvis leverer byen på alle planer. Gaderne ER skrå, husene ER bygget i den høje, smalle Victorianske stil, sporvognene KØRER faktisk, og den omtalte europæiske stemning ER helt autentisk. En studietur eller skolerejse til San Fransisco er altså en virkelig fed måde at opleve et stykke af USA på.

Sammen med de spændende omgivelser San Francisco byder på, og som går under fællesbetegnelsen ”The Bay Area”, er det stort set umuligt at finde et lignende område i USA og i hele verden, som har så meget kultur og natur at byde på. En ting er sikkert: I vil IKKE komme til at kede jer på en grupperejse eller studietur til San Francisco.

På jeres skolerejse til San Francisco er der blandt andet mulighed for at følge byens maritime historie på Maritime Museum. Byen har også sin helt egen China Town og Little Italy (North Beach). Der er også mulighed for at nyde udsigten fra 60 m. højde fra Coit Memerial Tower eller besøge Union Square, som er det nærmeste man kommer et centrum i San Francisco.

Grupperejser til San Francisco betyder naturligvis også et kig til Golde Gate - broen som er blevet byens vartegn. Og vil I ikke nøjes med at kigge, kan I eventuelt leje en cykel og cykle over det, som engang var det verdens længste hængebro.
 
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Heine Pedersen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV