Studierejser New York


Tag på studietur til New York. Studierejser til USA er altid en kæmpe oplevelse, og en grupperejse eller studietur til New York er bestemt ingen undtagelse. "The greatest city in the world", siger newyorkerne om deres egen by - og New York er ikke USA. New York er New York - en hel verden for sig selv. Det er et spændende rejsemål for en studietur, skolerejse eller grupperejse. Kulturen er i sig selv et oplagt emne at studere på en studierejse.

Vi er meget gerne behjælpelige med at planlægge jeres grupperejse til New York og vi hjælper også gerne med studieprogram. Se vores vejledende priser til New York og bestil et gratis og uforpligtende tilbud online på jeres næste grupperejse til USA og New York.

Du kan også se eksempler på vores hoteller i New York. Kontakt os på 80 20 88 70 for yderligere information i forbindelse med jeres skolerejse, grupperejse eller studierejse til New York.

Om grupperejser til New York

New York er som en rus. En nostalgisk længsel efter mere. Velkommen til "the big Apple" og glæd jer til selv at snuppe en bid af æblet på jeres studietur! New York og USA er gigantisk og byder på utallige muligheder og et fascinerende kludetæppe af kulturer. Over- og underklasse, kunstnere og forretningsfolk, jøder og katolikker, asiater, latinoer, og afroamerikanere - her er hele verden centreret på et område på størrelse med Bornholm.

New Yorks puls slår hurtigt, og byens nerve opleves i de mange forskellige kvarterer, med folk fra alle verdenshjørner. Man opdager hurtigt, at New York i virkeligheden er en samling landsbyer, hæklet sammen af "streets" og "avenues". Konstant skifter kvartererne ansigt, og hvad der i dag er slum, kan på et splitsekund være forvandlet til øjeblikkets mest boblende heksekedel for trends og nye livsformer.

En studietur, skolerejse eller grupperejse til New York kan byde på en masse spændende og fagligt relevante oplevelser. Oplev fx Columbia University, FN-bygningen, Metropolitain Museum of Art, Wallstreet eller Museum of Jewish Heritage.
New York er STOR, så det er umuligt at nå det hele på en studietur. New York har fx 20.000 restauranter, 12.000 taxaer, 350 teatre, 200 skyskrabere, 10.300 km vej, 65 broer, mere end 150 museer og 400 kunstgallerier. Desuden benyttes byens subway årligt af over en milliard passagerer. Oplev mangfoldigheden på jeres studietur, skolerejse, grupperejse eller studierejse til New York.

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Heine Pedersen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV