Studierejser Berlin


Berlin som rejsemål hitter lige nu – specielt i forbindelse med skolerejser og grupperejser. Lad jeres studietur, studierejse eller skolerejse gå til Berlin – hovedstaden i det "nye" Tyskland. Byen har en helt speciel atmosfære, og Berlin har i tiden efter genforeningen undergået en omfattende genopbygning, som gør byen frisk og indbydende. På grupperejser og studierejser til Berlin er der basis for en helt uforglemmelig oplevelse.

Der er mange spændende ting at opleve på skolerejser til Berlin, så I kan stort set vælge og vrage. Vi er gerne behjælpelige med at planlægge og arrangere jeres studieprogram i forbindelse med jeres studietur til Berlin.

Indkvarteringsstandarden på vores hostels i Berlin er høj, og i modsætning til de sydeuropæiske lande er morgenmaden i Berlin rigtig god. På skolerejser til Berlin, tilbyder vi alt lige fra hostels til 5-stjernet indkvartering. Læs mere om vores hoteller og hostels i Berlin her.

Berlin er et af de allerbilligste rejsemål i forbindelse med skolerejser - se vores vejledende priser her. Du er også velkommen til at ringe til os eller at bestille et gratis tilbud online.
 
Hvis I ønsker at få yderligere information om studierejser, grupperejser eller skolerejser til Berlin, så er I velkomne til at kontakte os på 80 20 88 70.

Om skolerejser til Berlin

Efter genforeningen af det tidligere Øst- og Vesttyskland, har Berlin virkelig fundet sin tredje ungdom. Byens to dele, som tidligere var adskilt af Muren og to vidt forskellige politiske ideologier, er efterhånden ved at være forenede.
Berlin er blevet en enestående magnet for de senere års kulturelle og arkitektoniske udvikling – både i Tyskland og resten af Europa. Kombineret med Berlins utrolig spændende historie, er Berlin til et særdeles velegnet rejsemål i forbindelse med enhver studierejse eller studietur.

Berlin er som mange andre storbyer præget af hektisk aktivitet, men byen har også mange grønne områder med gode muligheder for at trække sig tilbage og nyde en rolig stund i naturen.

Specielt i historisk perspektiv har Berlin meget at byde på, som kan være interessant på jeres studietur. I kan besøge Check Point Charlie, se resterne af Berlinmuren, besøge de underjordiske beskyttelsesrum, følge jødernes historie på Jüdisches Museum eller besøge Pergamon Museet på museumsøen. Flere af Berlins største seværdigheder kan opleves på en gåtur på kun 5 km.

Mange af Berlins bygninger er opført indenfor den seneste årrække, og arkitektonisk er byen en af de allermest moderne og spændende i Tyskland og Europa. Der er også masser at tage sig til på grupperejser og studierejser hertil, hvis man fx er interesseret i naturvidenskab. Besøg steder som Gläsernes Labor eller Spectrum - Berlins Science-center.

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Tommy Iversen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder :)

Vi sender normalt 1-2 nyhedsbreve i måneden.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV