Studierejser Berlin


Berlin som rejsemål til en studietur er altid et hit! Byen har en helt speciel atmosfære, og Berlin har i tiden efter genforeningen undergået en omfattende genopbygning, som gør den frisk og indbydende.

Der er mange spændende ting at opleve på studierejse til Berlin. Vi er gerne behjælpelige med at planlægge og arrangere aktiviteter i forbindelse med jeres studietur til Berlin - læs mere om studieprogram.

Om skolerejser til Berlin - masser at opleve!

Berlins to dele, som tidligere var adskilt af Muren og to vidt forskellige politiske ideologier, er efterhånden ved at være forenede. Byen er i dag en enestående magnet for de senere års kulturelle og arkitektoniske udvikling – både i Tyskland og resten af Europa.

Specielt i historisk perspektiv har Berlin meget at byde på, som kan være interessant på jeres studietur - særligt hvis I fx rejser i faget historie. I kan besøge Check Point Charlie, se resterne af Berlinmuren, besøge de underjordiske beskyttelsesrum, følge jødernes historie på Jüdisches Museum eller besøge Pergamon Museet på museumsøen. Flere af Berlins største seværdigheder kan opleves på en gåtur på kun 5 km.

Er jeres fokus naturvidenskab, kan vi anbefale jer at besøge steder som Gläsernes Labor eller Spectrum - Berlins Science-center.

Berlin studierejse - indkvartering og pris

Indkvarteringsstandarden på vores hostels i Berlin er høj, og i modsætning til de sydeuropæiske lande er morgenmaden i Berlin ofte også rigtig god. Til jeres studietur kan vi tilbyde alt lige fra hostels til 5-stjernet indkvartering. Læs mere om vores hoteller og hostels i Berlin her.

Har I et stramt budget, og skal finde en rigtig billig studietur, så er Berlin et rigtig godt valg. Det er nemlig billigt! Se vores vejledende priser her. 

Kontakt os

Hvis du ønsker at få yderligere information om en studierejse til Berlin, så er du velkommen til at kontakte os på 8020 8870 eller info@alfatravel.dk.
 
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Tommy Iversen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder :)

Vi sender normalt 1-2 nyhedsbreve i måneden.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV