Studierejser Berlin


Berlin er en klassiker til en studietur, men bliver aldrig kedelig! Byen har en helt særlig atmosfære, og Berlin har i tiden efter genforeningen undergået en omfattende genopbygning, som betyder at den i dag er frisk og indbydende.
 
Se også vores aktuelle temarejse til Berlin, hvor I får et fagligt studieprogram om Berlinmuren med i prisen - fra kun 1.898,- pr. person. LÆS MERE HER.

Berlin studierejse - priser og indkvartering

Har I et stramt budget, og skal finde en rigtig billig studietur, så er Berlin et rigtig godt valg. Det er nemlig billigt, og I behøver ikke engang at gå på kompromis med indholdet af dén grund! Se vores vejledende priser på en studierejse til Berlin her. 
 
Indkvarteringsstandarden i Berlin er høj, og i modsætning til de sydeuropæiske lande er morgenmaden i Berlin ofte også rigtig god. Til jeres studietur kan vi tilbyde alt lige fra hostels til 5-stjernet indkvartering. Læs mere om vores hoteller og hostels i Berlin.

Berlin seværdigheder - indhold til jeres studierejse

Vi er gerne behjælpelige med at planlægge aktiviteter i forbindelse med jeres studietur til Berlin - find inspiration til jeres studieprogram i Berlin her.

Berlins to dele, som tidligere var adskilt af Muren og to vidt forskellige politiske ideologier, er efterhånden ved at være forenede. Byen er i dag en enestående magnet for de senere års kulturelle og arkitektoniske udvikling – både i Tyskland og resten af Europa. Særligt i historisk perspektiv har Berlin meget at byde på, så byen er et oplagt valg, hvis I rejser med fx historiefaget. Besøg fx Check Point Charlie, se resterne af Berlinmuren, besøg de underjordiske beskyttelsesrum, følg jødernes historie på Jüdisches Museum eller besøg Pergamon Museet på museumsøen. Flere af Berlins største seværdigheder kan opleves på en gåtur på kun 5 km.

Bestil et tilbud på en studierejse til Berlin

Hvis du ønsker at få yderligere information om en studierejse til Berlin, så er du velkommen til at kontakte os på 8020 8870 eller info@alfatravel.dk.
 
Din ekspert
Tommy Iversen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV