Studierejser Prag


En studietur eller grupperejse til Prag går man aldrig fejl af. Den gyldne stad, Prag i Tjekkiet, er beliggende smukt ved Moldau-floden og betegnes ofte som Østeuropas Paris, og er at særdeles interessant rejsemål for både skolerejser, studierejser og grupperejser. Selvom priserne er kommet nærmere de danske, så kan man stadig leve forholdsvis billigt som turist i Prag. - Ikke uvæsentligt når der er tale om en studietur.

Se også vores aktuelle temarejse til Prag, hvor I får et fagligt studieprogram med i prisen, fra kun 1.898,- pr. person. LÆS MERE HER.

Prag er et af de billigste rejsemål. Orientér dig i vores vejledende priser,  og se og et udvalg af vores hoteller i Prag. Vi tilbyder flere forskellige typer af indkvartering til jeres grupperejse – både centralt beliggende og lidt længere fra centrum. Der er også mulighed for at kombinere opholdet i Prag med en dag eller flere i aktivområdet lige udenfor Prag.

På jeres grupperejse eller studierejser til Prag er vi meget gerne behjælpelige med at planlægge og arrangere jeres studieprogram. Kontakt jeres rejsekonsulent på 80 20 88 70 eller bestil et gratis og uforpligtende tilbud online.

Om studierejser og skolerejser til Prag

Prag har gennem en lang periode haft stor betydning for kulturen i Europa. Store personligheder som Karl den Fjerde, Thyco Brahe, Mozart, Kafka og Havel har haft sin gang i byen.

Det er ikke kun i historiebøgerne, man kan finde den historie, som Prag og Tjekkiet har at fortælle på en grupperejse og skolerejse. Overalt i byen, kan man følge historien, og hver historiske periode har efterladt sig spor, som er interessante at følge på en skolerejse eller studierejse.

Også den nyere historie, som Prag og Tjekkiet har at byde på, er særdeles interessant. Byen har ændret sig en del siden fløjlsrevolutionen, men der findes endnu levn fra fortiden i tempo og service. Priserne i byen er efterhånden på vej op, men Prag og Tjekkiet byder stadig på mange unikke oplevelser på en studietur til meget fornuftige penge.

Tjekkiet er også kendt for sin smukke natur og i områderne omkring Prag er der masser af muligheder for at være aktive og fælles om store naturoplevelser. I forbindelse med vores grupperejser er der derfor gode muligheder for at kombinere rejsen til storbyen Prag med udfordrende naturaktiviteter.

Kontakt os idag for en snak om mulighederne og et uforpligtende tilbud på jeres grupperejse til Prag. Ring på gratisnummeret 80 20 88 70 eller skriv en mail til info@alfatravel.dk. 

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Tommy Iversen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV