Studierejser Wien


Wien er kendt som musikkens verdenshovedstad og har gennem tiderne huset mange berømte musikere og komponister, herunder Mozart og Beethoven. Lad jeres studietur, studierejser eller skolerejser gå til Wien – hovedstaden der også er kendt for sin kultur, hvilket har givet anledning til begreber som Wiener Moderne og jugendstilen. 

Der er gode flyforbindelser til Wien, og det betyder, at priserne ofte ligger i et fornuftigt leje. Orientér dig om vores vejledende priser. Vi udarbejder meget gerne et konkret tilbud til jeres gruppe. 

Indkvarteringsstandarden på hostels i Wien er god. Vi tilbyder alt lige fra hostels til 5-stjernet indkvartering. Læs mere under vores oversigt over forslag til indkvartering i Wien. Hvis du mangler input og ideer til fagligt program på rejsen til Wien, så er vi gerne behjælpelige. Vi bidrager gerne med forslag og med at bestille jeres studieprogram i Wien.

Hvis I ønsker at få yderligere information om studierejser, grupperejser eller skolerejser til Wien, så er I velkomne til at kontakte jeres kontaktpersoner på 80 20 88 70.

Om studierejser til Wien

Den gamle kejserby Wien rummer mange fantastiske bygningsmærker. Byen er kombineret med fortidens historie og den moderne verden. En by med historie helt tilbage til det 13. århundrede, en tidligere kejserby fra Habsburger-dynastiet, der kontrollerede størstedelen af Europa i 600 år. Idag er Wien én af de 9 delstater i Østrig og hovedstaden - kendt for Mozart, Beethoven, Sigmund Freud og sachertorte. Wien er bygget op i områder/nummer og er utrolig let at finde rundt i.

Wien er byen, hvor kunstnere og artister gennem århundreder har sat deres fingeraftryk i byen. Vi anbefaler et besøg på Hundertwasserhaus, lejlighedskomplekset designet af Friedrich Stowasser, den østrigske maler med en meget kontroversiel stil eller oplev en aften i operaen og se Le Nozze Di Figaro. 

Besøg den spanske rideskole, her kan man opleve de verdensberømte Lipizzanere udføre deres imponerende ridekunst. De stolte traditioner er overleveret gennem mere end 400 år. Eller gør som Johan Strauss og byd op til dans, ”Darf ich bitten?” . Få en lektion i den berømte Wiener vals på en af Wiens mange danseskoler.

Wien huser mange historiske bygninger og områder. I bymidten, Innere Stadt, finder I den romersk-katolske domkirke Stephansdom, slottet Belvedere og kejserpalæet Hofburg samt parkområdet Prater. Glem ikke at besøge Schönbrunn slot der er kommet på UNESCOs Verdensarvsliste. Wien er desuden den eneste hovedstad i verden, hvor der er en normal kommerciel produktion af vin inden for bygrænsen.

Vil du vide mere eller have et tilbud?

Har du brug for yderligere information? Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne for en rejse til Wien for din gruppe. Ring til os på 8020 8870 eller skriv til info@alfatravel.dk.

Din ekspert
Lotte Ladefoged
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV