Kundeoplevelser


Vi arbejder hver dag ud fra mottoet om, at "gode rejseoplevelser ikke er noget, vi håber på - dem planlægger vi!". Derfor gør vi meget ud af at følge op på, om rejsen har levet op til forventningerne. Vi byder altid vores gæster velkommen hjem, og beder om en beskrivelse af deres oplevelser. Nedenfor har vi samlet nogle af de mange tilbagemeldinger.

________
 

"Hej Lise. Tusind tak!! Vi har haft en fantastisk rejse til Berlin. Vores buschauffør var meget flink og samarbejdsvillig, så det gjorde turen meget nem😊 Vi har oplevet stor professionalisme og service fra jeres side, og har følt os i ”trygge” hænder. Der har været styr på tingene, og det fungerede godt med de vouchers. Selve planlægningen gik også meget nemt med din hjælp!!! Vi har noteret til os selv, at vores museums-onsdag blev lidt for tung for eleverne, så det skal lige spredes ud over flere dage. Og ligeledes vil vi gerne finde et alternativ til Chamäleon Theater fremadrettet. Men ellers sad programmet lige i skabet. Vi var meget glade for guiden Annette Bruun på busturen. Vores hostel var helt perfekt – det lå meget centralt, og buschaufføren kunne parkere tæt på😊 Vi har været yderst tilfredse med Alfa Travel og dig – Tusind tak for samarbejdet!
Anita Nielsen, Vestbyen Friskole
Studierejse til Berlin, 2019

________


"Hej Kirsten. Vi havde en fantastisk uge i Rom. Det var især godt, at vi forudbestilte entrebilletter, da køerne var enorme. Dog havde jeg problemer med at få eleverne med ind, men fordi jeg havde den elevliste med skolens logo og min underskrift kom vi let igennem. Det var utroligt, hvor stor betydning den havde. Jeg havde 10 kopier med af dem og brugte 6 af dem. Vi skulle se en fodboldkamp på Olympico stadion mellem Lazio og Sassuolo. Alle elever skulle have vist pas foruden deres entrebillet, men pga elevlisten kom vi igennem :) (...) Jeg har fået rigtig god hjælp fra dig. Rejsen var tydeligt beskrevet og alt var på plads, da vi tog afsted. Du har været en stor hjælp for mig, da det var første gang jeg skulle ud at flyve over landegrænsen med en flok elever og havde en del spørgsmål. (...) Ellers en rigtig god tur med masser af sol og mange gode oplevelser. Rom er en fantastisk by. Tak for denne gang!"
Zander Koch, Stadil-Vedersø Friskole
Studierejse til Rom, 2019

___________

"Hej Heine. Det var en fantastisk tur. WOW sørgede for gruppe-checkin i CPH og selvom vi blev mikset op med elever fra vores søstergymnasium fra Lyngby, så kom alle rigtig godt afsted. Bussen skulle vi lige finde, vi ankom nemlig ½ time før planen, så der stod kun en gut der skulle modtage vores søsterskole. Men vi fandt chaufføren og han kørte os helt til vores hostel. Fint hostel. Gode værelser, gode senge og rigtig god morgenmad. Der var fællesbad og toilet, og det er knap så fedt når der også kommer en klasse med kun piger, for de kan virkelig blokere badrummene i laaang tid. Men vores drenge og 2 piger fandt hurtig en rytme, og hvilke tidspunkter der skulle rykkes på for at komme foran i tidsplanen. Vi besøgte 2 firmaerne Teledyne Gavia og CCP games. Vi fandt ud af dagen før, at der var en app til det lokale busselskab, så det gjorde vores dag meget nemmere. Det gjorde ½ timesdriften bare ikke, så vi måtte løbe lidt for at nå de rigtige busser. Golden circle turen var også rigtig fin. (...) Chaufføren byttede lidt rundt på rækkefølgen af seværdigheder, og det er vi rigtig glade for. For vi havde højt solskin om torsdagen, og det var lige da vi var ved Gullfoss, så det var rigtig godt. Ved geyserne havde vi valgt at blive lidt længere tid. Og de (geyserne) skuffede os ikke. De sprang som de skulle, og mine elever fik nogle seismske-måledata med hjem, som vi skal kigge nærmere på.
Hjemtransporten er jo meget tidligt, men det er jo vilkårene, når vi skal flyve til Danmark. Men alle kom op, og vi havde fået overtalt hostel personalet til at stille lidt morgenmad frem. Men de havde stille det hele frem, lige som alle andre morgener, med kaffe, æg og det hele. Så kæmpe ros til dem. Også gruppecheckin i Keflavik, også her gik alt som det skal.
Så som du kan høre, så havde vi en helt fantastisk tur. Så tak for det :-)"
Bo Larsen, H. C. Ørsted Gymnasiet
Studierejse til Island, 2019

___________

"Hej Kirsten. Vel hjemvendt fra dejlig tur til Paris, vil jeg bare sige tusind tak for din hjælp og altid servicemindede tilgang til alle mine mails."
Annette Rasmussen, Roskilde Gymnasium
Studietur til Paris, 2019

___________

"Tak for den gode service i fredags, da EasyJet aflyste flyet. Den slags situationer, viser hvor vigtigt det er at have arrangeret studieturen gennem et rejsebureau. Endnu engang mange tak for den gode service."
Chris Borchers, Uddannelsescenter Holstebro
Studietur til London, oktober 2018
 
________
 
"Vi rejste med Alfa travel til Berlin og lige fra planlægning til afviklingen af studierejsen har Alfa travels rejsearrangører været meget hjælpsomme og fleksible. Det sted, vi boede på lå i et rigtig hyggeligt kvarter med god afstand til S-og U-bahn stationer. En stor ros til vores chauffør Jens fra Hanstholm rejser. Jens var meget imødekommende og serviceminded, så det var en fornøjelse at rejse med ham. Alt dette har bidraget til at vi havde en god tur, og til næste år rejser vi igen med Alfa travel!"
Selma Vidimlic Schrøder, Holstebro Gymnasium
Studietur til Berlin, september 2018
   
________

"Vi har haft en helt igennem fantastisk projektrejse i Grækenland, og turen har i meget høj grad levet op til vores forventninger.
I forhold til planlægningen af rejsen er der stor ros til Alfa Travel for meget professionel hjælp, både med hensyn til turforslag, og til de udfordringer som som vi mødte i planlægningsfasen, herunder bl.a. tilgang af ny elev i sidste øjeblik, også dette blev løst hurtigt, og for os problemfrit.
Indkvarteringen levede bestemt også op til vores forventninger, Meteora og Tolo var meget fine hoteller, og hotellet i Athen var også fint. Jeg har selv tidligere rejst i Grækenland, og kender området, som vores hotel i Athen ligger i - det er et område, hvor man skal være lidt påpasselig, så det vidste vi godt, men der var absolut ingen problemer, og tværtimod var personalet yderst flinke og hjælpsomme.
Mht transporten forløb alt som planlagt, og chaufførerne var meget lydhøre overfor vores ønsker - eneste "problem" var misforståelsen i Athen, da vi ankom - men fint at der var et nødnummer, jeg kunne ringe på, og så blev det problem også hurtigt løst.
Mht. programmet var det rigtigt fint i Meteora og Tolo - i Athen havde vi ønsket selv at guide rundt.....
Så alt i alt er der herfra stor ros til jer, og stor tak for jeres hjælp til rejsen.
I uge 43 tager lærerne på skolen til Barcelona, det er også jer der står for denne rejse - så det glæder jeg mig til 😊
De bedste hilsener herfra."
Torben Grønhøj, Brovandeskolen
Projektrejse til Athen, september 2018

________

"Vi har haft en rigtig god tur med mange oplevelser.
Vores bekymringer vedrørende hotellet og kvarteret blev heldigvis gjort til skamme. Turen ned til metroen og turen fra metroen oftest om aftenene og i mørke var aldeles uproblematisk. På intet tidspunkt har min kollega eller jeg følt os utrygge. En aften gik vi 10 minutter i kvarteret hen til et andet hotel, som havde en roof-top bar og udsigt over Manhattan. Vi talte om at tage en Uber tilbage til hotellet men endte med også at gå tilbage - helt uden problemer. Hotellet (Howard Johnson Long Island) var rent og pænt, morgenmaden var god, og det eneste, jeg kan sætte en finger på er sengene - de var ret korte (selv for mig, der er 1,60m). Drengene havde virkelig udfordringer med at ligge godt.
Vi havde planer om at gå over Queensboro bridge, men det nåede vi aldrig. Til gengæld fandt vi ud af, at man fra Roosevelt Island (ét stop fra hotellet) kunne tage en svævebane over til Manhattan med metrokortet. Det var et stort hit!!
Jeg synes virkelig eleverne lærer meget af sådan en tur, og de vokser med opgaven, når jeg har givet dem fri et sted på Manhattan og ønsket dem en god aften og fortalt dem at de skal være klar næste morgen. Når de først én gang har knækket metro-koden, så er de stort set ikke til at skyde igennem."
Sabrina Koerver Schmidt, Virum GymnasiumStudietur til New York, september 2018 - gruppen boede på Howard Johnson Long Island

________

Både vi lærere og eleverne var meget begejstrede for turen, den forløb planmæssigt og det var en rigtig sjov og lærerrig tur.
Jeg er meget tilfreds og taknemmelig for din megen hjælp, selvom jeg var sent ude – stor ros for serviceniveauet.
Samlet set levede turen bestemt op til vores høje forventninger!
Indkvarteringen var fin. Jeg var jo sent ude, så beliggenheden var noget ude for centrum – men det var selvforskyldt. Urbany hostel var dog helt fint, selvom der var lidt trangt hos de store teenage drenge  Det var fedt at eleverne selv lærte at tage metroen frem og tilbage, hvilken fjernede udfordringen med beliggenheden. Personalet og alt det praktiske på hotellet fungerede upåklageligt, de var enormt hjælpsomme og venlige.
Fat bike turen var virkelig god, den vil jeg anbefale til andre grupper. Ligeledes var ungerne meget begejstrede for Nou Camp turen.
Så endnu engang tak for hjælpen og en rigtig god tur.
Jeg glæder mig til snart (i bedre tid) at booke næste studietur 
Niels Andersen, Baunehøjskolen
Studietur til Barcelona, september 2018

________

"Vi havde en rigtig god tur. Hotellet var rigtig fint. Der var rent og pænt, fin rengøring hver dag på værelserne, store værelser og søde medarbejdere i receptionen, som altid var til rådighed ift. spørgsmål, bestilling af taxa mm. - alt i alt super fint.
Først tænkte vi, at hotellet lå lidt langt fra centrum, men vi vænnede os hurtigt til det og nød egentlig at komme hjem, hvor der var lidt roligt. Vi brugte parken lige ved siden af til morgenløbeture og gåture, hvilket var perfekt. Der lå også en meget fin udendørs servering i parken.
Huleturen var et kæmpe hit. Vi troede dog alle, at vi "bare" skulle gå oprejst i nogle gange under jorden, men det viste sig, at vi var 50 meter under jorden, at vi skulle gennem meget smalle sprækker og huller med pandelamper og hjelme. Et par af eleverne fik hjertebanken, og troede ikke at de kunne klare det. Jeg må også indrømme, at jeg selv måtte trække vejret dybt et par gange, og ikke tænke for meget. 
Jeg tænker, at lærerne bør vide om indholdet af en sådan tur, så det kan formidles til eleverne. Blot som info og en guide vedr. omfanget af turen. Det var en helt fantastisk oplevelse for alle - den største oplevelse på hele turen.
Ellers oplevede vi byen både sammen og hver for sig. Vi var overraskede over de gode restauranter, hyggelige cafeer og byens smukke look.
Der var masser at se og opleve, og vi nåede en hel del af det.
Meget spændende by med masser af muligheder.
Jeres service har været helt i top hele vejen igennem. Du har været til rådighed med spørgsmål og svar, hvilket har været utrolig rart. Der var styr på det hele, og jeg var i gode hænder hos dig. Tak for det.
Vi vil helt klart anbefale jer til kollegaer og andre. Tak for en rigtig hyggelig og vellykket tur."
Rikke Ludvigsen, Maglegårdsskolen Hellerup
Studierejse til Budapest, 2018

________

Vi havde en rigtig perfekt tur, hvor alt spillede. Vi fik en dobbeltdækker-bus, hvor alle elever kunne være ovenpå, og hvor vi lærere var nedenunder samt kunne bruge de ekstra sæder som "stille-kupé" for elever, der lige havde brug for at trække sig. Det var helt perfekt!
Flemming, vores buschauffør, var rigtig samarbejdsvillig, så det gik også fint med bus og transport, når vi skulle bruge det. Hostellet var ok, dog var der lidt problemer med larmende svenskere, men receptionen tog sig af det, så det gik. Perfekt beliggenhed!
Trine Møller de Gier, Vester Hassing Skole
Studietur til Berlin, 2018


________

Vi havde en virkelig dejlig tur, tak.
Og vi har igen været yderst tilfredse med Alfa generelt og din service specifikt.
Særligt: Hotellet (Fairfield Inn Downtown) er rigtig godt: perfekt
beliggenhed, dejlige værelser, stor og varieret morgenmad, superflinkt personale.
Vi håber stærkt på at kunne komme afsted igen om to år - når vi har en klasse sammen igen (en af os måske før).
Maria Dohlmann og Anne Mette Finderup, Ingrid Jespersens Gymnasium
Studierejse til New York, 2018


________

"Tusind tak for en fantastisk tur til Berlin. Super kompetent og rar chauffør.

Rigtig gode aktiviteter både Hohenschönhausen og Unterwelten men børnenes favorit var helt klart Donerturen i Kreutzberg med Dönerkind! Vi voksne var bare vilde med det hele.
Det eneste grus var den sene rooming, men det gik jo alligevel. Hotellet var der intet at klage over, det er det bedste hotel, jeg har boet på med job. Dejlig morgenmad.
Der er rigtig mange unge hjemløse omkring Wahrschauer Strasse stationen, det tog lidt hårdt på nogen af vores elever, men sådan ser verden jo også ud!!
Vil til sidst Anbefale vores egen aktivitet om torsdagen - Home Opera i den danske kirke. Det er et danskdrevet firma - virkeligt prof og god kombi af musik og snak om musik! Måske var det noget for andre klasser?
Vi havde Helle Fabian med fra Team 7. Hun ringer snarest og booker en identisk tur til de kommende 8 klasser."
Christina Jæger, Stilling Skole
Studietur til Berlin, 2018

___________

"Kære Heine. Tak for din besked - og jo tak, vi havde en dejlig tur. Rejsen med Austrian gik glat, og både elever og lærere var glade for hotellet - der var fin service fra personalet, gode værelser og en fin morgenmadsbuffet. Vi har også været glade for samarbejdet med dig/Alfa - du har reageret hurtigt, hver gang vi har haft spørgsmål eller ønsker, og det er rigtig rart. Såeh ... vi er glade."
Jesper Schaarup, Svendborg Gymnasium
Studierejse til Wien, 2018


________

"Vi havde en rigtig god tur. Nåede aldrig at ringe til dig fredag d. 2. feb... Men alt var som det skulle være :) 
Alle rejsedokumenter var lette, overskuelige og til at finde ud af. 
Togrejse forløb virkelig godt - intet problem. Dog glad for at skiftet i Hamburg var lige ved siden af det spor vi ankom på - Hold nu op, hvor var banegården ikke særlig brugervenlig (modsat Berlin, hvor det var så nemt at finde rundt) 
Super dejligt hotel i Kastrup.
Jeg vil klart anbefale mine kollegaer at benytte jer i forbindelse med studieture :)"
Melissa Hansen, Atuarfik Hans Lynge (Grønland)
Studierejse til Berlin, 2017


___________

"Hej Kirsten. Tak for mail. Vi havde en fantastisk tur. Alt spillede, selv vejret. 😊 Jeg var meget begejstret for al den hjælp vi fik fra jeres side, og vil klart anbefale andre at benytte jer. Også selv ringe hvis jeg er så heldig at skulle afsted en anden gang."
Henrik Vejlebo Christiansen, Kirke Såby Skole
Studierejse til Budapest, 2017

________

"Vi har haft en god tur og jeg har kun gode anbefalinger at medgive jer. 
Du har været super hurtig hvis jeg har haft spørgsmål og du har været god til at være opmærksom på eventuelle forholdsregler, jeg ikke selv havde opdaget – f.eks. ekstra forsikring til elever uden blåt sygesikringsbevis. 
Indkvarteringen var fin. Helt klart en fordel at der er bad og toilet på værelserne. Og vi (2 lærere) fik værelse i sammen bygning bare på etagen under - dette var klart at foretrække og gjorde det muligt for os at have overblik over eleverne, mens vi var på vandrehjemmet.
Da vi skulle hjem fik vi alle andre pladser end først givet på vores boardingcard hjemmefra. Jeg tænker det måske er fordi vi skulle med et mindre fly end først antaget. Det betød at eleverne blev spredt fra række 10 til 28. Det klarede de uden problemer, men flyturen ned var bedre, da eleverne her havde mulighed for at sidde ved kendte klassekammerater. Og vi lærere havde dermed mulighed for at have overblik og kunne hjælpe elever der havde brug for det. Det gør også at eventuelle elever der kan have udfordringer har mulighed for opbakning - det er ikke muligt med spredningen af siddepladser. 
Alle var glade og tilfredse da vi skiltes igår og syntes de havde haft en god tur.
Mange tak for godt samarbejde og god sommer."
Lilian Sørensen, Abildgårsskolen
Studierejse til Barcelona, 2018 

__________

"Hej Heine. Vi har ingen problemer haft og alt har bare fungeret, så stor tak til dig for at have fixet alt. Vi havde en super god tur. Du har været en super god rejsearrangør og du har altid svaret hurtigt tilbage og fundet løsninger på det hele. Du vil helt sikkert være i mine tanker næste gang jeg skal arrangere en rejse:-)"
Trine Mellemkjær Hylle, Hjørring Gymnasium
Studierejse til Island, 2017

__________

"Hej Kirsten. Transporten forløb helt planmæssigt. Gode busser, flinke chauffører, der formåede at tilgå vores elever med respekt og myndighed. Tidsplanen blev overholdt og fleksibiliteten fra chaufførerne var stor. Hotellet var overordnet set tilfredsstillende til prisen. De var fleksible og havde forståelse for, at vi kom med en ungdomsgruppe. Det var dejligt at have hotellet for os selv. Maden var ensformig og specielt frugt var en mangelvare. AlfA Travel var meget imødekommende, lydhøre og fleksible i arbejdet med os som gruppe. Aftaler er overholdt og informationsniveauet meget højt!"
Brian Olsgaard Bastiansen, Rejsby Europæiske Efterskole
Studierejse til Toscana, 2017

__________

"Vi havde en virkelig dejlig tur og har været meget tilfredse med jeres service. Opholdet er forløbet godt, og det fungerede fint på Fat Margaret's. Desuden var det også et fint arrangement med morgenmad på nabo-hotellet. Vi arrangerede selv transport fra og til lufthavnen, og det var både let og billigt. Vi havde også en god heldagstur, hvor vi besøgte koldkrigs-sites (et af de repræsenterede fag var historie) og desuden fik vi mulighed for at se noget af resten af landet. Alt i alt en meget vellykket tur, og vi vil meget gerne bruge jer igen en anden gang. Tak for et godt samarbejde."
Thomas Broe Grützmeier, Aurehøj Gymnasium
Studierejse til Tallinn, 2017

__________

"Hej Lise. Vi havde en fantastisk tur, hvor alt gik godt. Vandrehjemmet er virkelig en perle - super beliggenhed, smukt indrettet og en flot bygning i sig selv og noget morgenmad, der var ok. Og personalet var meget venlige og hjælpsomme. Flyturen var også fin. Jeg har ikke nogen ny tur på bedding lige nu og her, men jeg har anbefalet jer til mine kollegaer!"
Eva Clemmensen, Det Frie Gymnasium
Studierejse til Lissabon, 2017

__________
 
"Hej Jeanette. Vi har haft en super fin tur og Tirana kan varmt anbefales som studierejsemål. Transporten med Austrian Airlines var upåklagelig. Hotellet i Tirana var noget slidt men OK som studierejsehotel - værelserne var rene og pæne, men der var problemer med varmt/koldt vand (enten kun koldt eller kun varmt vandt på nogle af værelserne), personalet var søde, imødekommende og meget hjælpsomme. Vores to besøg var interessante, selvom det ikke virkede som om de havde forberedt noget på gymnasiet (det var meget improviseret men alligevel OK), skofabrikken var en fin øjenåbner for eleverne. Herudover havde vi selv arrangeret guidet bytur, møde med ambassadøren, besøg i parlamentet, møde med jysk, museumsbesøg, kvartersanalyse og en bustur uden for byen til Skanderbeg museet i Krujë. Eleverne var meget begejstret for turen, og vi lærere synes også at det på alle måder var et godt rejsemål. Generelt har vi været meget tilfredse med AlfA Travel og med din håndtering af vores rejse, og vi ser frem til at have dig som rejsekonsulent en anden gang."
Claus Nexøe, Nærum Gymnasaium
Studierejse til Tirana, Albanien, 2017
__________

"Vi er meget tilfredse med det hele, og alt gik som det skulle efter planen. Det var en god cykeltur og besøget på Ritter Sport var fint. Man kan som en anden mulighed leje cykler, der hvor vi boede, det var iøvrigt et rigtigt godt sted.    1000 tak for en dejlig tur."
Jeanne Pedersen, Nørrebro Lilleskole
Studierejse til Berlin 2017

__________

"Tak for en god tur til Budapest. Fly rejsen med Ryan air gik helt uproblematisk. Bagage begrænsningerne som eleverne gik meget op i, var Ryan Air ikke krakilske med. Hotellet var langt over forventet standard, med lækre værelser og en hjælpsom reception. Jeg havde nok skruet elevernes forventninger til morgenmads buffen noget for højt op, men det var ok. Cave turen + hjemtransport med bus som du havde hjulpet med, fungerede helt i top. Cave turen var dog lidt for klaustofobisk for 2 piger, men de overlevede. Servicen fra din side har været super, og jeg vil derfor helt sikkert starte min næste studieturs forberedelse med at høre, hvad AlFa Travel kan tilbyde ;-)"
Niels Haahr, Struer Statsgymnasium
Studierejse til Budapest 2017

__________

"Kære Christian. Jeg vil på vegne af min klasse og min kollega sige tusind tak for den hjælp du har ydet i forbindelse med vores studietur. Der var intet som kom som en “uventet overraskelse” f.eks. hvad angik betalinger til Jacbos Inn, da du havde skrevet det hele i dokumenterne på forhånd så det hele fungerede godt. Vi havde en super fin tur til Waterford med en sympatisk buschauffør, så alt i alt var eleverne begejstret for studieturen og det var vi også.

Jeg var lidt nervøs over at skulle stå for dette studieturs ansvar, men det hele blev meget mere overskueligt da du tog det hele i dine professionelle hænder. Så tak endnu en gang, og næste gang jeg skal stå for en studietur igen så kontakter jeg dig – og så håber jeg at det er ok med dig, hvis jeg fortæller skolens rejseudvalg at vi har haft en succes oplevelse med at booke vores rejse hos jer :)"
Amra Habibovic, Thisted Gymnasium
Studierejse til Dublin 2016

__________

"Hej Heine. Det har været en fremragende tur. Vi er også glade for den hjælp og flexibilitet vi har nydt undervejs fra din side. Jeg synes det har fungeret upåklageligt. Vi rejser kun hvert andet år. Jeg skal nok give mine anbefalinger videre til næste hold."
Jørgen Lassen, Sct. Knuds Gymnasium
Studierejse til Delhi, Indien, 2016

__________

"Hej Heine. Vi har været rigtig godt tilfredse med dig/jer. Det har været dejligt at I har været hurtige i kommunikationen og flexible i forhold til at ændre tingene, så det flaskede sig bedre for os. Vi har været super glade for hotellet Ramada Jersey. Dejligt at kunne flyve direkte. Mht. bestilling af ny tur så afventer vi lige chefens planlægning."
Bente Jakobsen, Grejsdalens Efterskole
Studierejse til New York 2016

__________

"Vi har kun ros. Den forsinkede bus gjorde ikke os noget. Jeg ringede kun fordi, at hvis man er hurtigt ude, kan man nå at fikse det inden det er for sent. Det har været en dejlig tur og jeg vil helt sikkert benytte mig af jer igen, hvis jeg skal afsted til næste år. Vi ved først noget omkring juletid om hvem der skal rejse med de nye 2. års klasser. Mange tak for god service og tålmodighed med elever der pludselig finder ud af de vil med alligevel :)"
Karen-Anne, CELF Nykøbing F.
Studietur til Dublin 2016

__________

"Hej Jeanette. Vi havde en kanon tur og alt var nemt og ligetil - både bus til og fra Aalborg og indtjekning på hotellet på trods af de mange forskellige værelser :) Du skal have en stor tak for at gøre turen så nem! Det hele fungerede til UG."
Katrine Christiansen, University College Nordjylland
Studierejse til Berlin 2016

__________

"Kære Heine. Vi har haft en rigtig fin tur til Wien. Meininger Hotel i Colombusgasse er et virkelig godt hostel, som i høj grad kan anbefales. Jeg / vi vender tilbage vedr. studietur til næste skoleår - forhåbentlig kort tid efter påske."
Dorte Christensen, Aabenraa Gymnasium og HF
Studierejse til Wien 2016

__________

"Det var en rigtig god tur.. Ingen problemer med hverken fly eller bus - flyene fløj til tiden og bussen kan til tiden. Hotellet var rigtig fint - meget central placering, fine store værelser, god rengøring, rigtig god wifi-dækning og ok morgenmad. Og jeres service kan der ikke sættes en finger på:) Tiptop.."
Engelsborgskolen, Nikolai Ryom
Studierejse til Krakow

__________

"Vi havde en god tur som forløb smertefrit. Hotellet (Somerset red.) vi boede på var jeg lidt loren ved, da der var flere anmeldelser på nettet der rakkede det ned, men vi fik nogle meget fine værelser, især prisen taget i betragtning, og størstedelen af eleverne fik 2- og 3-mandsværelser. Morgenmaden var også ganske fin, igen især i forhold til prisen, og der var fin service ved ind- og udcheckning.

Det har også været rart at få en så god service fra dig i forhold til de mange til- og frameldinger undervejs. Så vi er meget tilfredse, og vil klart benytte os af Alfa Travel en anden gang."
Eskil Due, Sorø Akademis Skole
Studierejse til London

__________

"Hej Christian. Jeg må simpelthen skrive til dig. Nu har jeg rejst på studierejse i tyve år og ALDRIG har jeg boet så fyrsteligt som på Cairn Hotel. Værelserne var i top, personalet var venligt og hjælpsomt, der var super rent og morgenmaden er helt utrolig. Vi er alle meget tilfredse. Send det gerne videre til hotellet."
Susanne Hansen, Nordfyns Gymnasium
Studierejse til Edinburgh 

__________

"Hej Heine. Alt forløb i god ro og orden, og jeg må sige, Jury's Inn er det bedste hotel jeg nogensinde har boet på ifm studietur. Jeg tror faktisk at der er en sammenhæng mellem elevernes måde at være på og så standarden af hotellet. De var eksemplariske."
Annette Vadgaard, Nordfyns Gymnasium
Studierejse til Manchester

__________

"Først og fremmest vil jeg gerne på vegne af klassen sige mange tak for samarbejdet med planlægningen af vores studietur. Vi har været meget tilfredse med at anvende AlfA Travel som rejseagent og vil til hver en tid overveje jer igen som rejseagent hvis dette skulle blive aktuelt.

Turen til Singapore foregik fint og problemfrit, og så vidt jeg er orienteret forgik hjemturen for de 10 personer også smertefrit. Hjemrejsen for de sidste 4 personer, hvor jeg selv var iblandt, gik knap så problemfrit. Dette havde dog ikke noget med AlfA Travel at gøre, men med Lufthansa som havde tekniske problemer i Singapore som resulterede i forsinkelse og dermed en ekstra ventetid i Frankfurt på 8 timer. Dette problem håndterede Lufthansa dog på bedste vis med hjælp til ombooking af flybilletter samt udlevering af madbilletter osv.

Ellers alt i alt har dette været en oplevelsesrig tur og vi har været rigtig glade for vores samarbejde."
Richard Valentin, Martec Frederikshavn
Studierejse til Singapore 2014

__________

"Hej Heine, det gik fint med turen. Udover en lille brand på SCH har der ikke været probemer af nogen art. (Det skulle da lige være at SCH håndhøver de skotske spiritusregler mere nidkært end tidligere, men det kan man jo ikke klandre dem for.) Rejsetiderne var perfekte, og selvom easyJet på nogle områder er mere besværlige end Norwegian, som vi fløj med sidst, vil alene rejsetidernes placering gøre dette til det bedste tilbud, synes jeg efter at have prøvet begge, og efter at have snakket med to kolleger som fløj med Norwegian på de samme håbløse tidspunkter som sidste år. EasyJet er hårde med gebyrerne, men sammenlagt har eleverne fået rigtig meget for pengene. Samarbejdet har været en fornøjelse - ligesom sidst."
Jørgen Bøge, Viby Gymnasium
Studierejse til Edinburgh 2014

__________

"Det har været en ualmindelig god tur, hvor nærmest alt klappede som det skulle. Riverside Towers beliggenhed fandt vi helt fantastisk - dejligt roligt og trygt kvarter med tilpas afstand fra den mest støjende og trafikerede del af Manhattan, men alligevel dejlig tæt der, "hvor det sker" og ikke mindst tæt på subway’en. Fin service og venlig betjening - rammerne slidte og godt brugte, men rengøring helt OK. Ingen problemer med transfer til og fra lufthavn/hotel - det kørte bare! Endelig var der flyveturen med KLM - min første oplevelse med dem - men absolut ikke sidste! Super service og venligt personale. Gode fly med fornuftig flymad og masser af snacks og drikkevarer - lige noget for eleverne… 

Eneste lille men var, at vi ikke lavede check in på forhånd, men valgte at gå til skranken i Billund - der kunne de ikke hjælpe os… Vi skulle selv foretage check-in i automaterne, som ikke rigtigt kunne håndtere belastningen - på trods af, at vi var de eneste, der var ved skranken og automaterne, tog det os godt en time alene for at få boardingpas til den første gruppe på knap 30 personer. Vi har de foregående år (København og 2 x Hamburg) kunne gå til skranken, hvor de har foretaget check-in derfra, fordi vi kom som gruppe - men det er måske slut? Dette ikke sagt for at klage - det er jo ikke jeres bord - men blot for at gøre opmærksom på det for andre fremadrettet :-) 

Vi er klar til at bestille en “copy paste” til næste år, hvis vi endnu engang kan finde en fornuftig pris - rejsetidspunktet kan vi tale om i nærmeste fremtid. Tak for samarbejdet med denne rejse. 
Morten Heide, Esbjerg Realskole
Studierejse til New York 2014

__________
 
"Alting gik fint og gnidningsløst. Vi kom hurtigt til Berlin, og vi havde ingen problmer med at dele bussen. Både elever og lærere var SÆRDELES godt tilfredse med hotellet, som ligger supergodt, og set fra en lærervinkel er det prisværdigt 'disciplineret'.

Mht. Alfas service, så har vi været meget godt tilfredse.

Udflugtsmuligheder: Vi har i et par år selv arrangeret cykelture rundt i Berlin. Nogle lejer en guided tur. Andre som jeg selv, der er godt kendt i byen, nøjes med at leje cykler. Det var over hele linjen et hit, - vi var meget begunstiget af vejret (tæt på 20 grader). Vi havde et meget vellykket dansearrangement med alle ter klasser en aften: www.clärchensBallhaus.de. Det ligger i Auguststr. i Mitte. Det er supersjovt. Vi havde arrangeret undervisning for eleverne og bagefter var de med til 'social dans'.

Tak for god hjælp og endnu en vellykket rejse med Alfa Travel :-)"
Karin-Ann Madsen, Odense Katedralskole
Studierejse til Berlin 2014

__________
 
"Du skal lige have en stor ros med på vejen for dit yderst kompetente arbejde. Vi har hele tiden følt, at du har ydet en rigtig god service. Jeg vil helt klart anvende alfa på kommende ture og du får en anbefaling til lærerværelset og andre kollegaer fra Michel og jeg.
Både Jesper og Tina var rigtig gode indslag. Jesper gik lige ind i eleverne, mange syntes det var det bedste foredrag de nogensinde havde oplevet. Tina var meget vidende og rigtig god til at holde styr på den klassen i menneskemængden, jeg er glad for vi ikke tog derind uden en guide... Jeg ser frem til at rejse med alfa igen, tror dog jeg springer næste år over, min kvote er brugt op;)"
Zealand Business College, Heidi Lykke Christensen
Studierejse til Rom 2013

__________
 
"Tak, vi havde en rigtig god tur trods shutdown. Alt klappede fint. Transfers fungerede godt, og eleverne var glade. Specielt Clay Hotel i Miami var perfekt ifht. beliggenhed og generel studietursstandard. Godt valg.

Eleverne var også rigtig glade for hostel i Washington. Masser af unge mennesker, behageligt personale, fælles aktiviteter og gode fællesområder. Hotel i NY var rigtig fint i fht beliggenhed, men værelserne var noget små og delvist slidte – også lærerværelserne ;) Eleverne manglede lidt plads at være på. Hotellets fællesrum/cafe var under ombygning, men prisniveauet på Manhatten taget i betragtning er det nok meget rimeligt. Jeg tror, vi næste gang vil overveje et hostel som det i Miami, da eleverne sætter pris på fællesområder. Tak for denne gang."
Carsten Schouboe, CPH West
Kombinationsrejse New York/Washington/Miami

__________

"Vi havde en fantastisk tur og har været helt tilfredse med jeres service. Flyrejsen var til tiden og OK. Hotellet var billigt og skrammereret, men vi ved godt, hvad vi har betalt for. Betjeningen var meget venlig, vi fik rene håndklæder hver dag, og børnene jublede over badekarrene. Så det var fint nok. Fantastiske croissanter og baguettes til morgenmad. 

Vi indledte turen med en 5 timers guidet cykeltur (havde betalt for 4 timer). Vildt og sejt, syntes børnene. Guiden Hava, en amerikansk kvinde, fransk gift og bosat i Paris igennem mange år, var super (guidede på engelsk). Firmaet (lille famileforetagende) hedder: Blue Bike Tours. Brug det! Det er virkelig en sjov måde at stifte bekendtskab med Paris på. Cyklerne var gode, og der var hjelme (seje skaterhjelme fx). 

Museerne (vi besøgte Louvre og Quai Branly) er gratis for skolebørn. Bådene er også en fin måde at se byen på (Bateaux-Mouches). Eiffeltårnet er en hel del billigere og meget sjovere, hvis man bruger trapperne til 2. etage (over 600 trin). Skal børnene shoppe, ligger der i nærheden af Galleries La Fayette (stormagasin) et skønt varehus i 5 etager, der sælger sejt streetwear: Citadium. Og skal der spises ægte fransk, er Bouillon Chartier et must (belle epoque-brasserie, og billigt)."
Susanne Vilhelmsen, Samsø Friskole
Skolerejse til Paris

__________

"Tak for din mail, som vi meget gerne vil give en særdeles positiv respons på. Vi havde en rigtig rigtig god tur, hvor alt forløb planmæssigt. Desværre måtte vi med DSB fra Esbjerg kl. 02 om morgenen, men det klarede vi alle i fin stil. I Kastrup gik check-in fornemt og uden problemer eller ventetid. Det er naturligvis en fordel, at vi selv kan foretage check-ind og så gå til skranken. Det hele går hurtigere. Det kunne vi se i Málaga, hvor check-in foregik på den "gammeldaws" facon. Men serviceniveauet er meget højt i Spanien, så alt gik fint.  

Vi blev afhentet i Málagas lufthavn af en særdeles venlig buschauffør, som denne gang stod og ventede på os i ankomsthallen. Det var vi ikke forberedt på, da det ikke var tilfældet sidste gang. Men vi fandt ham (vi havde jo et tlf. nr. som vi kunne ringe til). Alt var præcist - også turen tilbage fra Granada til Málaga. Fin bus, stor hjælpsomhed fra chaufføren.

Ankomsten til hotellet kunne ikke gå mere smidigt. Vi blev modtaget af et overordentlig venligt personale, som hele ugen igennem nærmest læste vores ønsker i øjnene på os. Manden på morgenmadsrestauranten er et scoob: Personificeret venlighed og hjælpsomhed. Han kunne dog også stå fast på tiderne: Kom man for sent, ja - så var det var ærgerligt:). Hotellet er blevet restaureret siden jeg sidst var der - fint. Det er utroligt som personalet hver eneste evige dag gjorde rent og ryddede op på elevernes værelse :) Mig hjalp de oven i købet med krykker!.  

Som sagt: Den danske turistbranche kan virkelig lære noget her! Byen er som rejsemål yderst interessant - i særdeleshed for os med det overordnede tema: Kulturmøde. Men byen er et godt mål også i andre forbindelser/henseender. Især er det en fordel, at eleverne efter få timer føler sig "hjemme" og trygge. Byen er meget nem at finde rundt i, hvilket er af ufattelig stor værdi for elever/lærer. 

Og så kommer vi til dig: Du har været utrolig kompetent, tålmodig, langmodig og meget hjælpsom! Du har taget det flot med alle de af-/tilmeldinger, der har været - og så klarede du det med La Alhambra. Godt gået. Det er vi meget glade for! Vi håber at vi kommer til at arbejde sammen med dig en anden gang."
Susan Engberg, Esbjerg Gymnasium
Studietur til Granada

__________

"Det har været intet mindre end en fantastisk tur! Jeg elsker at booke gennem jer, for så ved jeg, der er styr på tingene! Tusind tak for hjælpen gennem hele processen! Eleverne er informeret om konkurrencen og vi har taget nogle rigtig gode fællesbilleder dernede – så I skal nok modtage noget fra vores elever ;) De er helt oplagte på at vinde den konkurrence!

Men ja, det har været sublimt! Intet mindre! – Tusind, tusind tak."
Mia Søndergaard, Skuespillerakademiet
Studierejse til Berlin

__________

"Vi har haft en vellykket tur, hvor alt forløb, som det skulle. Vi var især tilfredse med vores tur til Belfast, som på glimrende vis blev guided af 'Bud' fra selskabet. Vi fik langt mere undervejs, end vi havde forventet med en håndfuld historiske stop inden Belfast. Du må gerne lade et ord falde til selskabet, som stod for udflugten og nævne 'Bud's navn.

Jacobs Inn var centralt beliggende og et velfungerende hostel. Vi skulle betale 300 € som depositum og ikke de anførte 200 , bare så du måske kan rette det ind i forhåndsinformationerne til fremtidige rejsegrupper."
Peter Holmqvist, Viborg Katedralskole
Studierejse til Dublin

__________

"Tak, vi havde en rigtig god tur. Det med billetten burde jeg selv have opdaget før. Du skal såmænd kun have ros. Du har reageret hurtigt og effektivt på alle henvendelser, og dine oplysninger har været nyttige.

Iøvrigt er Downtovn Hostel et rigtigt godt vandrehjem. Dog er det et minus, at der kun er et bad/toilet (det er samme rum) pr. 10-sengs sovesal. Muligheden for at indtage alkoholiske drikke, når de gik i byen, spillede en væsentlig rolle ved elevernes valg af rejsemål. Island kunne være blevet kasseret af den grund. Det er mit indtryk, at det ikke var noget problem på trods af de stramme islandske regler. Den oplysning må du gerne videreformidle, for jeg gætter på, at nogle af eleverne havde fyldt kufferten hjemmefra for at være sikre på ikke at løbe tør. Det havde de ikke behøvet. vh og tak for denne gang."
Marie Kruses Skole, Jørgen Ebbesen
Skolerejse til Island

__________

"Vi har haft en rigtig god tur, og alt det praktiske fungerede præcis som det skulle bortset fra, at vi ikke kunde finde bussen i Pompei :) ) Jeg synes vi har fået fin information fra jer gennem hele forløbet."

Hotellet (BB Trastevere) er det bedste jeg til dato har boet på i Rom, det indbefatter også hoteller der har været brugt til Klassikernes Rejseforening. Meget fine værelser og badeværelser, og virkelig god morgenmad. Desuden den service at vi fik morgenmadspakker med os, da vi skulle til Pompei.

Hotellet ligger lovlig langt fra centrum. Det er ikke et problem, hvis man bare skal til centrum, hvor man kan tage sporvognen, men det er et problem at sporvognen ikke korresponderer med metroen. Vi fandt sidst på ugen en løsning, som du måske kan videregive til dem der kommer efter os. Bus 3b kører til metrostationen Piramide. Den kører ofte og relativt hurtigt og holder ved sporvognes endestation, som er 100 m. fra hotellet. Bus H kører til Termini, men ikke så ofte, og den er meget overbefolket og derfor ikke velegnet til grupper."
Kalundborg Gymnasium, Birgitte Korsager Knap
Studierejse til Rom

__________
 
"Det blev en rigtig fin tur i høj sol over Berlin! Eleverne var godt tilfredse med All In Hostel - og der var fin service og fornuftig morgenmad! Det lykkedes at være tilpas stille om natten mv.:) Eurolines-turen var vældig præcis med afgang og ankomst. Igen blev eleverne overrasket over hvor fint det fungerede. Tak for god service og kontakt med jer op til turen. Jeg vil sikkert benytter jer næste gang også!"
Agnethe Dybro Pedersen, Frederikssund Gymnasium
Studierejse til Berlin

__________
 
"Tak, vi havde en super tur. Vores navneændring (pga en sygdomsramt kollega) foregik uden problemer i lufthavnen søndag morgen. Og flyveturen foregik planmæssigt. Hjem var vi lidt forsinkede, pga forsinkelse fra København (tror jeg). Bussen til Barcelona fandt vi straks og brugte den som transport både til Barcelona og til lufthavnen på vej retur. Ved stoppestedet i Barcelona står der en "servicemedarbejder", som hjælper med at købe billetter til bussen.
 
Hostel Fernando kan absolut anbefales. Meget sød betjening og hjælpsomhed i receptionen. Der er rent og pænt. Jeg har været yderst tilfreds med jeres service og vil gerne bruge jer i fremtiden. Hvornår det bliver, ved jeg dog ikke. Tak for denne gang."
CPH West, Kirsten Bjerg
Studierejse til Barcelona

__________

"Det gik fint. Vi havde en fantastisk tur og et fantastisk ophold. Flyturen gik som den skulle, venligt personale hos Iberia, Madrid er en perfekt by til studietur for 3.g. spanskklasser. De fik talt en masse spansk og var begejstere for spaniernes åbenhed. Hotellet var også helt fint, lidt bedre standard end eleverne havde regnet med, det var hyggeligt og lå i et dejligt centralt og meget hyggeligt kvarter. Det eneste problem var, at det var meget lydt og dørene larmede, så der skulle ikke meget til før hotelejeren måtte op og tysse den første aften. Han var temmelig emsig, men jeg fik talt med ham og eleverne var meget stille de følgende aftener. De opholdt sig kun lidt på hotellet. Jeg er meget tilfreds med jeres service!Alt i alt en perfekt oplevelse!!! Jeg anbefaler jer videre til mine kollegaer."
Hanne Witt, Nærum Gymnasium

Studierejse til Madrid

__________

"Tak for det - og mange tak for din hjælp i tiden inden afrejse.
Jeg vil meget gerne for begge læreres vedkommende rose dig og AlfA Travel for utrolig god service, meget professionel service, meget højt informationsniveau hele vejen igennem, stor hjælp til bestilling af ture, gode forslag til ture i planlægningsfasen og meget tillidsvækkende kommunikation. 

City Hostel var et skønt sted at opholde sig. Vi var desværre lidt uheldige med gæster fra Nørrebro, som var lidt for smarte overfor vore elever, men det løste vi hen ad vejen. Vi havde nogle små pus fra landet med i forhold til gymnasieelever fra Nørrebro. Det kunne ingen gøre for. På hostel var der god hygiejne, god service og fortrinsvist imødekommende personale. Det ligger centralt, og det var nemt at komme rundt. 

Transport frem og tilbage gik også helt efter planen. Søde, synlige og hjælpsomme chauffører, god ro og orden i bussen og en hyggelig omgangstone. Vi kunne ikke have ønsket os noget bedre. Tusind, tusind tak for den del af en fantastisk tur, som I stod for. Kan jeg komme til at anbefale det nogle steder, så gør jeg det med ti ud af ti stjerner!"
Bodil Møller, Friskolen Skallerup og Ljørslev Friskole 
Skolerejse til Berlin

__________

"Vi var meget tilfredse med turen. og vil bruge samme koncept hvis vi skal til Grækenland igen. Alt klappede, hotellet var fint, og det var rigtig dejligt at vi havde vores egen bus og egen chauffør hele ugen. Dog: der blev tilbragt mange timer i bussen,  så en anden gang vil vi bo tættere på Korintherkanalen: f.eks. ii Loutraki.

Du skal have tusinde tak for din hjælp gennem hele forberedelsesforløbet, du har været med til at gøre denne tur muligt. Aå al mulg ros til AlfA Travel og især dig. Håber vi får mulighed for at lave en tur sammen  en anden gang, det har været en stor fornøjelse."
Bente Lukman Christensen, Dronninglund Gymnasium
Studierejse til Grækenland

__________

"Vi havde en rigtig god studietur :-) Hotellet var rigtig godt i forhold til beliggenhed (Hotel Seiler centralt placeret men dog lidt væk fra det ucharmerende Termini-område), personalet var yderst venlige og hjælpsomme. God og dygtig guide på Forum/Colosseum og Juliane, du har leveret en rigtig god service, som vi er meget tilfredse med."
Anne Katrine Simonsen, Aarhus Katedralskole
Studietur til Rom

__________

"Ja, vi havde en dejlig tur på alle måder. Oxford er bestemt et besøg værd en anden gang. Vi har i det hele taget været meget tilfredse :-) Både med dig og det forarbejde du havde gjort for os med hensyn til togbilletter mm. Tak for det!
Også stor tak for din assistance mht. Iphone. Jeg kunne simpelthen ikke komme igennem fra toget, men telefonen er fundet og forældre og Youth Hostel har arrangeret at den sendes til Danmark, så alt er endt godt. Vi har i øvrigt også stor ros til vores Youth hostel - det var et yderst behageligt sted at være samtidig med at det lå centralt. Det kan du godt anbefale videre. Herfra lyder der i allefald en stort tak for det hele."
Lone Westergaard, Zahles Gymnasieskole

Studierejse til Oxford

__________
 
"Tak for det. Det hele gik godt, og alt klappede. Det har også været en nem og god kontakt med dig undervejs med hurtige tilbagemeldinger, så vi er rigtig godt tilfreds. Så der kommer nok flere klasser derned, kunne jeg tænke mig."
Birgitte Jørgensen, Skovmoseskolen

Skolerejse til Berlin

__________

"Så er rejsen vel overstået, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for den fantastisk gode service, vi har fået fra jer. Dine hurtige tilbagemeldinger har været til stor hjælp.

I forhold til City Hostel Berlin vil jeg varmt anbefale stedet på mange måder; det er centralt, og de har været flinke til at hjælpe os fx ved at booke cykeltur for os. Men jeg vil ikke anbefale hverken aftensmad eller madpakker.

Vi vil helt sikkert vende tilbage til AlfA Travel, næste gang vi skal arrangere en lejrskole i Berlin eller andre storbyer."
Anna Illum, Enghaveskolen
Lejrskole til Berlin

__________
 
"Vil bare lige sige, vi havde en dejlig tur og alt var fantastisk. Vedrørende hotellet, vil jeg bare sige, at de har været helt fantastisk sød og hjælpsom (Birth City Hotel). Det har været en rigtig god oplevelse for os. Meget anbefalesesværdig. God weekend."

Eric Volkmann, Nørrebro Lilleskole.
Skolerejse til Berlin

__________

"Jeg havde netop tænkt at jeg skulle få set at melde tilbage til dig. Tak, vi havde en rigtig dejlig tur til Madrid. Både elever og lærere var glade. Beliggenheden af hotellet var fantastisk. Hotelstandarden var fin, men der var meget lydt på hotellet, hvilket sammen med en flok glade gymnasieelever selvfølgelig ikke er den bedste cocktail. En enkelt nat måtte jeg på banen efter en henvendelse fra receptionisten om for meget larm, men ellers gik det fint, synes jeg.

Vi har været tilfredse med jeres service, de gange vi har haft brug for jeres hjælp, har I været imødekommende og effektive. Vi vil meget gerne rejse med Alfa Travel en anden gang."
Merete Madsen, Nærum Gymnasium
Studierejse til Madrid

__________

"Så er vi tilbage efter en helt fantastisk studietur. Vi har virkelig fået mange positive tilbagemeldinger, ikke mindst pga det hostel vi boede på, det kan i med god grund anvende igen. Derudover var vores buschauffør så flink og fleksibel, der var mange af vores studerende der roste ham og snakkede med ham fordi han var så rar. Så ham ville jeg helt sikkert også ansætte igen!

Men jeg har simpelthen ikke noget negativt at komme med, heller ikke i forhold til middagen. Folk var glade for at det var noget lidt anderledes, og dem der arbejdede der havde helt styr på at vi kom og at vi havde betalt. Så du kan være helt sikker på at du får en anbefaling med når vi videregiver stafetten til dem der skal arrangere næste års studietur!

Tusind tak for den store hjælp og for at have givet os så god en tur."
Camilla W. Nielsen, Kbh. Uni, Farmaceutisk fakultet
Studierejse til Berlin

__________

"Jeg kan varmt anbefale Industriepalast til grupper med modne elever, der sætter pris på fred og ro i en venlig og afslappet atmosfære. Det er næsten nyt og perosnalet virker entusiastiske og meget service-mindede. De elever jeg havde med var meget glade - og de der tidligere havde boet på Generator mente slet ikke det tålte sammenlingning med IP.

Da U-Bahn 1 og 2 er slået sammen for nyligt, til den nye U-Bahn linie 12, er det supernemt at komme dertil fra ZOB. Man står bare på ved Kaiserdamm og kører til endestationen uden skift! Toget holder lige over for Industriepaplast/ ip-hostel i Warschauerstr."
Sus Hviid Huss, Tørring Skole

Skolerejse til Berlin

__________

"Først og fremmest er der at sige, at vi havde en fantastisk tur!! Vores hostel (City Hostel) lå jo super fedt placeret i midten af alt og fungerede fint – og buschaufførerne var utroligt søde og meget servicemindede. Især stor ros til dem!!

Næste gang tror jeg, at vi vil ønske at få aftaler om lokaler på skrift fra hotellet og så er det nok sidste gang, vi spiser på hotellet. Men nok ikke sidste gang vi bruger det – og jer! Og jeg vil klart anbefale både Alfa Travel og hotellet til mine kolleger rundt omkring på andre efterskoler.

Mange tak for din tålmodige hjælp:-)"
Lise Kaltoft, Ryslinge Efterskole

Skolerejse til Berlin

__________

”Vi havde en fremragende tur. Vi var alle meget tilfredse med indkvarteringen. Hyggelige omgivelser, pæne værelser og toilet/badeforhold. Morgenmaden var også i top. Det kunne ikke være bedre til prisen.

Eneste minus var nok at toilettet i bussen på hjemturen lugtede mindre godt (en spændende lugt, som bredte sig ind i bussen) – og at chaufførens "assistent" hverken talte engelsk eller tysk. Men det havde ikke den store betydning.

Det er helt klart noget jeg vil anbefale igen.”
Chris Bloch, Center for Erhvervsrettede uddannelser Lolland Falster

Studietur til Berlin

__________

"Vi havde en skøn tur til dejlige Dublin, og Abigail's er et alle tiders hostel. Det kan du roligt anbefale budget-rejsende som fx gymnasier fremover også. Tak for godt samarbejde."
Susanne Hamann Pauner, Høje Taastrup Gymnasium

Studietur til Dublin

__________

”Flyrejsen var ok, men desværre var der et par timers forsinkelse – primært pga. en syg elev fra en anden gymnasieklasse, der også var med flyet. Men sådan noget kan man jo ikke gardere sig imod. Så det var helt fint.

Hotel Marisa var fint. Bestyreren var ofte utilfreds med vores opførsel – syntes vi larmede osv. Vores egen oplevelse var, at der ikke var problemer. Men mht. standart osv. var det helt super.

De capitolinske museer var ikke helt hvad vi havde håbet på. Guiden på det olympiske stadion var meget begrænset i hans oplæg, og sagde ikke rigtig noget vi ikke vidste. Men alligevel var det pga. gode oplæg hjemmefra gode besøgsmål.

Vi er meget tilfredse med jeres service – specielt dig og din service. Det er helt i top, at du altid er klar til at hjælpe og løse vores problemer. Det har været en kæmpe hjælp i forbindelse med planlægningen. Så jeg synes det er et fremragende koncept, at man er knyttet til en person i Alfa Travel, som altid er behjælpsom, venlig og med til at løse problemerne. Det gør at jeg i den grad vil overveje at tage kontakt igen. Så hermed stor tak for hjælpen.”
Jakob Peter Thomsen, Skanderborg Gymnasium

Studietur til Rom

__________

”Selve turen gik rigtig godt og var efter alles mening meget vellykket. Særlig ros til Hatters Hostel, der passede perfekt til en grupperejse med gymnasieelever. Hyggeligt, centralt beliggende og med et imødekommende og fleksibelt personale. Fx fik vi en gammel spisesal stillet til rådighed for undervisning og samling og eleverne kunne ”hygge” i en bar allerbagerst i den gamle køkkenfløj, hvor de ikke kunne genere andre. Desuden var der kortlås til alle elever og en ok værelsesstandard (nyistandsatte badeværelser), lederværelserne var faktisk mere som et enkelt hotel end et hostel.

Rejsen var nem; vi fik direkte tog fra Manchester Airport til Liverpool Lime Street, det tog godt en time og derefter en kort gåtur til Hatters. Hurtigere, end hvis man skal ind fra en af de fjernereliggende London-lufthavne på en London studietur.

Så vi anbefaler gerne Liverpool som rejsemål, Hatters Hostel som opholdsted og AlfA Travel som rejsearrangør.”
Anne-Mette Petersen, Midtsjællands Gymnasieskoler
Studietur til Liverpool

__________

"Vi er tilbage fra en rigtig god tur! Alt klappede bare og alt levede op til forventningerne. Et rigtigt fint sted, vi boede (Industriepalast). Der var andre unge mennesker, personalet var både venlige og imødekommende og der var en rigtig god atmosfære – busturen frem og tilbage gik også fint.

Vi havde alle en pragtfuld tur og særligt eleverne, der ikke havde oplevet Berlin før, havde en stor, stor oplevelse. Så tusind tak for hjælpen, vi fik mere end value for money!!"
Hana Bech, Niverødgårdskolen
Skolerejse til Berlin

__________
 
"Vi har været rigtig glade for vores tur til Island. Stor ros til vandrehjemmet, der var over al forventning i forhold til komfort og service."

Stine Nue Mikkelsen, Marselisborg Gymnasium
Studietur til Island

__________

"Vi havde en fantastisk tur; eleverne var helt og totalt overvældede! Alt fungerede som det skulle, busserne var der til tiden og vandrehjemmet (Broadway Hostel) var fint, med en super central beliggenhed.

Vi regner med at sende en gruppe af sted til næste år, så jeg skal lige vide, hvornår vi skal bestille."
Jon Lau Rolvsen, Zealand Business College

Studietur til New York

__________

”Vi har haft en rigtig god tur i Berlin. Rejsen har på alle måder levet op til forventningerne. Det være sig jeres (din) meget gode service, busselskabet vi rejste med og ikke mindst den meget centrale placering af og selve opholdet på “De tre små grise”. Alt i alt kan vi kun sige, at I lever op til jeres motto:

”Gode rejseoplevelser er ikke noget vi håber på. Dem planlægger vi !”

Så endnu engang, tak for en god service og et godt samarbejde.”
Tonny Andersen, Dyveskolen, Købehavn S.,

Skolerejse til Berlin

__________

”Alt gik rigtig godt. Fed tur og god service fra både City Berlin Hostel og buschauffør (Morten). Vi takker også især for din service, der har været virkelig god.”
Søren Jensen, Lyngby Taarbæk Ungdomsskole
Studietur til Berlin

__________

”Transporten gik fint og smertefrit, det var selvfølgelig forvirrende og anstrengende at tiderne hele tiden blev lavet om, men det var jo ikke jeres fejl!

Hotellet var ok til prisen, betjeningen var venlig og vant til grupper! Vores rum var sparsomt indrettet – de kunne godt lydisolere en smule, således at det ikke rungede, hver gang dørene gik op og i. Hotellets placering er genial – let at komme rundt alle vegne

Jeg har været glad for jeres service og kontakt med dig eller dine kolleger. Altid parat med hjælp. Bustransporten den tidlige morgen var super, det beroligede mig en del! Jeg vil til enhver tid anbefale AlfA Travel.

Vores program var godt synes jeg: Miro museum, Picasso museum, Gaudi-turen med Casa Mila, Parc Güell og skolebesøget var utrolig spændende. Jeg er så tilfreds med turen og alle elever er parate til at tage af sted igen i morgen!”
Lena Nüchel Petersen, Bernadotteskolen, Hellerup
Skolerejse til Barcelona

__________

”Vi har haft en fantastisk tur, og alle elever har været glade. Alt hvad du havde arrangeret for os fungerede godt. Den eneste ting der har været at udsætte noget på, var hotellets (Hotel Globus) kaffe og the om morgenen. Det er jo trods alt i småtingsafdelingen! Tak for den gode behandling.”
Tina S. Hansen, Thorshøjgård i Ishøj
Grupperejse til Prag

__________

”Vi har netop talt med eleverne, og helt overordnet har både eleverne, Mette og jeg været yderst tilfredse med arrangementet. Vi synes Sevilla er et super godt sted at være på studietur – der er mange muligheder for faglige aktiviteter, byen er stor og spændende, men også hyggelig og tryg at være i, og Hostal Naranjo er et godt sted at bo. Personalet var meget venligt og hjælpsomme.

Bortset fra det barske tidspunkt, fungerede flyrejsen ok. Dog viste det sig, at vi skulle lave elektronisk check-in individuelt i Kastrup, og det var lidt bøvlet. Hotellet var pænt og rent, morgenmaden var ok, og personalet venligt. Én ting har vi talte om kunne have givet nogle problemer var, at spisesalen ikke er særlig stor.

Skolebesøget gik godt – der blev fin kontakt mellem de spanske elever og vores elever. Vi havde dog regnet med, at vi skulle overvære undervisning, hvilket ikke var tilfældet, men i stedet holdt læreren en time/forelæsning for os, og det var jo svært for eleverne at følge med i.

I øvrigt fandt vi ud af undervejs, at man flere steder kan få ekstra rabat eller komme gratis ind, hvis man på forhånd har meldt sin ankomst og/eller har studiekort med. Det har været glimrende at kommunikere med dig om turen!"
Sine Dalsgaard Kristensen, Århus Katedralskole
Studietur til Sevilla

__________

”Så er vi hjemme igen efter en god tur. Som altid fungerede det, som du og Alfa står for, perfekt. Buschaufføren stod med skilt i Milano Malpensa lufthavn, så han var let at finde.

Hotellet er lidt nedslidt men OK, der var problemer med at låse et par døre og morgenmadsområdet var alt for lille, der er plads til 18 og søndag morgen stod vi to store grupper kl. 8. Vi klarede derefter at komme i hold, så det gik. Jeg har stadig Esperanza som min absolutte favorit, især fordi ejeren er så venlig og hyggelig.

Jeg har inden jeg begyndte at rejse med Alfa boet i området før og vidste, vi ikke kunne køre frem til hotellet, gaderne er for smalle til en bus. Det kunne være en god ide at orientere ikke garvede rejsende om, at der er ca. 5 - 10 minutter til fods frem til hotellet. Jeg håber at rejse med jer igen.”
Ole Pedersen, Frederikshavn Gymnasium
Studietur til Firenze

__________

”Vi havde en rigtig god tur med fuld tilfredshed med samarbejdet med jer:

- Der er langt fra Milano til Firenze, kan I ikke booke en lufthavn tættere på?
- Bustransport: Dejligt at selskabet ringede til hotellet for at bekræfte aftalen forud for hjemrejsen.
- Hotel Monica: God beliggenhed og efter italienske forhold en morgenmad langt ud over det forventede.

Meget anbefalelsesværdigt. Tak for nu, vi vender meget gerne tilbage til jer næste gang...”
Hans Henning Sørensen, Rødkilde Gymnasium
Studietur til Firenze

__________

"Vi havde en skøn tur! Vi var meget begejstret for hostellet (Industripalast) omend de havde en del problemer med fordeling af værelser og nøglekort der ikke virkede – det var en lidt ærgerlig start, der kunne have været ordnet hjemmefra.

Personalet var hjælpsomme og venlige og faciliteterne lækre! Morgenmaden levede ikke op til den vanlige tyske standard, men var fin i forhold til, hvad man kan forvente af et hostel. Beliggenheden var i top, og jeg/vi ville til enhver tid vende tilbage! Tak for denne gang og på gensyn næste år måske?"
Julie Nystrøm, Egeskolen i Værløse
Skolerejse til Berlin

__________

"Vi havde en super tur til Neukirchen. Busrejsen gik som forventet fint med venlige chauffører og faciliteter af god kvalitet.

Vi boede for første gang på Erbhof Küchl. Bagagen blev hentet ved bussen af hotellets lille bil og vi måtte gå de ca. 300 m. op af bakken, men overlevede alle :-) Vi blev mødt af en venlig værtspar og havde alle værelser for os selv. Forplejningen var super og vi følte os på alle tidspunkter meget velkommen. Værelserne af blandede størrelser var ok og alle med gode senge.

Skibussen kom som aftalt og hentede os ved Erbhof, og de, der ikke tog med bussen, kørte på ski ned i byen. Erbhof ligger lige ved pisten og med fantastisk udsigt ud over Neukirchen. Vi havde fire skidage med sol og glade elever. Vi kan kun anbefale stedet."
Mogens Steen, Fiskeri- og Søfartsefterskolen i Thyborøn
Skirejse til Neukirchen

__________

"Tak for en god tur til Østrig – alt fungerede efter planen.

Vi aftalte med ejeren af Venedigerhof, at vi gerne ville tilbage til stedet til næste år. Hun kiggede i sin kalender og fandt plads fra lørdag den 4. februar til onsdag den 8. februar. Vi nævnte for hende, at vi gerne ville bo i Haus Moosen. Kan du lave en tur der ”matcher” disse oplysninger."
Peter Vig Vandsø, Ida Holsts Skole i Svendborg
Skirejse til Neukirchen

__________

”Tak for en fantastisk tur til Berlin. Det er utroligt hvad man kan nå at se og lære, når man står midt i historiens vingesus.

At køre direkte med bus fra skolen til hotellet var lige det, vi havde brug for. Vores buschauffør Lars tog sig godt af os – han blev vel nærmest elevernes helt, da han på hjemturen tog en lille omvej for at lave et 25 minutters stop ved en McDonalds.

Jeg kan slet ikke rose jeres hurtige og effektive betjening nok. Selvom vi kludrede i det med deltagerlisten faldt alt alligevel hurtigt på plads, hotellet (A&O Berlin Friedrichshain) tog godt imod os (og forkælede underviserne med gratis kaffe, sodavand, frit internet og teachers lounge) og vores buschauffør kørte eleverne rundt i Berlin.

Vi planlægger allerede næste års tur – hvilke klasser skal vi tage med? Skal vi tage en ekstra dag? Hvornår skal vi af sted? er stadigt uafklaret – men en ting er sikkert: Vi rejser med AlfA Travel!”
Peter Weiss Poulsen, Himmelev Gymnasium

Studietur til Berlin

__________

”Hotellet (Aletto Kreuzberg) var virkelig godt og levede op til vores forventninger, vi var rigtig glad for det! Synes I har gjort det perfekt, og hvis vi skal bruge en rejse til, bliver det helt sikkert fra jer. :)

Det var perfekt arrangeret og til en konkurrencedygtig pris. Tusind tak for at I gav os muligheden for at opleve Berlin og en fantastisk tur, Alfa Travel og Jeanette.”
Burcu Sena Tas, Nordsjælland Grundskole & Gymnasium
Studietur til Berlin

__________

"Vi havde en fantastisk tur. Stor ros til jer/dig for arrangementet. Det startede rigtigt godt, da vi erfarede, at vi havde hele bussen derned for os selv:-) Du må i den forbindelse gerne give en tak til "Egons" for deres utroligt behagelige chauffører. Da vi kom derned, var der også bare styr på det hele. Det var tydeligt, at Tony (Gasthof Steigerhof) og hans stab er vant til unge mennesker. Ros til dem også.

Alt i alt var hele turen bare en fornøjelse. Og I kan være sikre på, at hvis der der er nogen fra Måløv skole, der tænker at tage på skitur, så vil jeg snakke i meget høje vendinger om AlfA Travel og det setup I tilbyder.
Tak for hjælpen Christian."
Peter Paulsen, Målev Skole
Skirejse til Neukirchen

__________

”Vi har haft en fantastisk tur! Faktisk så fantastisk at vi i dag skal tale med vores nuværende 1hf'ere om en direkte kopi af turen, når de kommer i 2hf.

Det er uden tvivl den bedste busrejse, vi nogensinde har haft. Bussen var lækker, Chaufførerne særdeles flinke, fleksible og hjælpsomme – virkelig, virkelig god service. Hotellerne Dina og Mirage var helt ok. Personalet er venligt, og der er rent og pænt.

AlfA Travel har taget alle ændringer fra den første bestilling til afrejsen med venlighed. I er altid hurtige til at svare og der er styr på ting - vi anbefaler jer på det varmeste alle de steder, vi kan komme til det.”
Pernille Dahl, Brønderslev Gymnasium og HF
Studierejse til Rom

__________

”Vi havde en rigtig dejlig tur til Berlin, hvor alt var, som det skulle være. Hotellet (City Hostel) var helt i top: gode værelser, god atmosfære, professionel håndtering af problemer, fantastisk morgenbuffet, god aftensmad og rigelige lunch-pakker. Og ikke mindst: super central beliggenhed.

Denne gang havde vi også den sødeste, venligste og mest fleksible buschauffør, så alt har levet op til vores forventninger.”
Vibeke Fensløv, Enghavegård Skole
Skolerejse til Berlin

__________

"Vi har haft en rigtig god tur.

Jeg har som arrangør følt mig i trygge hænder hele vejen igennem processen, lige fra vi modtog tilbud, til bestillingen, planlægningen og gennemførelsen af vores tur. Det skal i som rejse bureau, og i særdeleshed du, have stor ros for.

Buschaufføren skal have stor ros, for en behagelig rejse. Han var både meget fleksibel, imødekommende og venlig. Ønsker man at opleve lidt af stemningen og følelsen af det tidligere Østberlin er IP-hostel rigtig godt. Hostellet er flot og moderne, men træder man ud på gaden, er der en meget autentisk følelse af det stadig lidt fattigere og dårligere stillede Berlin. Og så ligger det jo blot to minutters gang fra Eastside Gallery som må være et must see, når man er Berlin."
Dorthe Hedemand, University College Lillebælt

Studietur til Berlin

__________
 
”Vi havde en fantastisk god tur. Det var en rigtig dejlig og behagelig bus, vi kørte med, og buschaufførerne var helt fantastiske. At vi havde bussen til rådighed dagligt, var en utrolig stor hjælp.

Hotellet (Osterley Park Hotel) lå rigtig godt, selvom det lå helt udenfor byen. Vi nåede faktisk slet ikke ind til midten af London. Personalet på hotellet var helt fantastiske. Utrolig hjælpsomme og virkelig fleksible. Der var slet ikke noget at komme efter der. Vi fik aftensmad på hotellet hver aften og frokost nogle dage. De gjorde det godt for en god pris.

Vores rejse var en sprogrejse. Derfor tog vi til den nærliggende "by", Hounslow; hvor vi lærere følte os trygge ved at lade elever gå selv for at interviewe og tale med folk.

Vi har i lærerteamet snakket om, at vi gerne vil booke akkurat samme rejse igen næste år. Vi er KUN positive og glade og intet mindre end fuldt ud tilfredse med denne sprogrejse.”
Koushi Radhakrishnan, Den Rytmiske Efterskole

Studietur til London

__________

”Vi havde en ualmindelig god tur til Rom uden sygdom eller andre ubehageligheder. Jeg har været meget glad for din del af turen; dels klappede alt, mens vi var af sted – dels har du været ualmindelig venlig og imødekommende i hele planlægningsfasen. Det har betydet rigtig meget for sådan en håbløs amatør som mig.

Alle busser var der til tiden, hotellet havde en ideel beliggenhed og havde den standart, man kan forvente af et 3-stjernet hotel i en storby, og endelig var guiden Annamaria helt fantastisk. På trods af at flere af mine medrejsende ikke længere er rene vårharer, holdt alle ud i tre timers stegende hede på Forum Romanum, og det var hendes fortjeneste.

Det har været trygt og godt at være i jeres professionelle hænder så trygt og så godt at jeg ikke vil være bange for at kaste mig ud i et tilsvarende projekt en anden gang – naturligvis med dig som sparringspartner.”
Elsebeth Jans, Store Magleby Kirke
Personaletur til Rom

__________

”Vi havde en super-tur med sol og 20 grader de første 3 dage. Museerne er af høj kvalitet.

I skal som rejsebureau have stor ros for at levere en rettidig og effektiv dialog om rejseideer, justeringer ift. at en klasse skal af sted samt give tryghed, når der skal undervises i en storby.

AlfA Travel står øverst på listen når der skal planlægges fremtidige storby-ture og det formidles videre i lærerværelset.”
Tommy Skov, Fredericia Gymnasium
Studietur til London

__________

”Vi er meget tilfredse med London-turen, du arrangerede for os. Især sætter vi kæmpe pris på din fleksibilitet mht. antallet af rejsedeltagere, som vi unægtelig fik ændret et par gange :-).

Hotellet i Paddington havde fin beliggenhed, som du også havde fortalt mig om inden og er et helt super alternativ til Lord's Hotel og Apollo, som vi før har boet på. At man så bliver chokeret over standarden på Londons hoteller hver gang man er afsted med elever, det er så en helt anden sag... og har ikke noget med Alfa Travel at gøre:-). Til hotellets fordel taler, at de var rimelig afslappede i receptionen og tydeligvis var vant til elevgrupper – og den larm det kan medføre.

Vi glæder os til, du skal arrangere næste års Londontur for os.”
Anne og Julie, Uddannelsescenter København Vest
Studietur til London

__________

”Det er meget værd at have en dygtig og rolig arrangør at tale med, når det hele virker uoverskueligt. Jeg håber, vi får mulighed for at rejse med jer igen.

Turen til Berlin var virkelig vellykket. Vi har evalueret med eleverne, og de var meget tilfredse. Vi havde en fin bus og en meget behagelig og dygtig chauffør, som var hjælpsom og god til at tale med de unge. Vores hotel (Industriepalast) var meget fint og nyistandsat. Der var styr på tingene, Værelserne var store og gode, bad og toilet var i orden, og morgenmaden var fin. Vi havde en god guide til vores byrundtur. At vores elever opførte sig fint og var hyggelige at være sammen med gjorde bare det hele ekstra godt.”
Birgit Skytte Jensen, Højmarkskolen
Skolerejse til Berlin

__________
 
”Det har været en perfekt rejse med en perfekt chauffør og et spændende hostel (Industriepalast) i Berlin. Der vil vi godt bo igen, for det ligger centralt. Så alt er gået, som vi har haft det i tankerne. Optimalt.”
Jens Peter og Anne Okkels, Tornbjerg Gymnasium

Studierejse til Berlin

__________

"Tusind tak for en dejlig tur ! Busserne fra Eurolines var både ud og hjem behagelige og hurtige. God chaufførhumor. Det var nemt at finde videre fra ZOB. Hotellet (Amstel House) var ligeledes behageligt og godt. God international atmosfære, og diskret opretholdelse af ordensreglementet. Den inkluderede morgenmad var overvældende.

Jeres service, ja, jeg kunne næppe finde bedre service i landet. Jeg har fra dag et været i gode hænder og kombinationen af mails og telefon har været meget tilfredsstillende. Tak for det :-)

Nogle af eleverne drog af til Potdammer Platz for at se på Sony-bygningens skiftende farver og var tilfredse med det. Dette kunne være den anden aftentur udover Fernseenturm. Ellers vil jeg slå et slag for Pergamon museet. Alene størrelsen af de udstillede monumenter ville kunne vække den slumrende kulturhistoriske interesse hos eleverne.

Tilbage er vist kun hjemme på skolen, at arbejde for, at andre 9. klasser kan have et stort fagligt og socialt udbytte af en tur til udlandet, og skulle det lykkes, vil jeg vende tilbage uden betænkning. Tak for denne gang, alle hilsner."
Bjarne Winther, Brønshøj skole
Skolerejse til Berlin

__________
 
”Vi havde en fabelagtig tur – så god, at vi nu taler på skolen, om det er noget, vi kan indføre som en fast skoletur. Du hører fra mig igen inden jul, hvis det lykkes at gennemføre – for hvis vi skal af sted igen, bliver det bestemt med jer: Vi har fået super service, et virkeligt godt hotel/hostel i en god del af byen (så god, at jeg ikke var bekymret for, eleverne efter mørkets frembrud – hvilket virkeligt siger noget i en by så stor og broget som London) og fine billetter til en utroligt billig pris. Vi er meget tilfredse!”
Mette Petersen, Rudolf Steiner Skolen

Studierejse til London

__________

"Det har været en fabelagtig tur. 2.v. var den sødeste klasse, jeg nogensinde har rejst med, og selv om det regnede og var koldt hele tirsdagen (hvor vi var i Peterskirken og Vatikanet), var der ikke et muk fra eleverne. På vores store og lange udedage var der heldigvis sol.

Men bortset fra regnvejret gik intet galt (og selv regnen blev vendt til en velsignelse via elevernes tapperhed og faglige interesse for turen). Hele jeres arrangement var – ligesom sidste gang - upåklageligt og arrangeret supergodt. Jeg troede jo, at I havde glemt mig på billetten, men det var jo mig, der ikke havde set ordentligt efter, og jeg blev jo retvist med en opringning fra Rom; jeg var et fjols...

Jeg kan ærligt sige, at jeg aldrig har rejst med noget bureau, der ordnede tingene mere smertefrit, billigere og med større professionalisme, og jeg vil fortsat bruge AlfA Travel og anbefale jer til alle, der gider høre på mig. Tak for en velarrangeret tur – og fordi du mindede mig om feedback."
Lars Kaaber, Gribskov Gymnasium
Studierejse til Rom

__________
 
"Vi er vendt tilbage efter en rigtigt dejlig uge i Budapest, og vil med denne email blot sige tak dit arbejde. Vi har været særdeles tilfredse med kontakten, og vil ikke tøve med at benytte Alfa Travel en anden gang."
Morten Blaabjerg og Jacob Andersen, Aabenraa Statsskole
Studierejse til Budapest

__________

"Vi havde en fantastisk tur til Berlin i sidste uge. Alt gik uden problemer, og så var vores elever supersøde :o) Transporten gik smertefrit. Vi kom hurtigt fra DK mod Tegel og videre til Zoo Bhf. Der stod vi kl. 1245 !! Hotellet var supergodt, venlige og imødekommende receptionister, god infomation (på godt engelsk..) i forbindelse med ankomsten, og hjælpsomme i fht. gode restauranter mm. Din (jeres) service har bestemt heller ikke fejlet noget. Tak for det."
Jacob Kjær Hansen, Tommerup Skole
Studierejse til Berlin.

__________
 
"Vi havde en kongetur. Kaiserwetter alle 4 dage og kanon sne. Busselskab begge veje var ok og Tony på Steigerhof er jo min gamle makker ;o) Så det var også ok. Maden er jo ikke noget at skrive om, men alt i alt ok."
Lars Lildballe, Kolding Realskole
Skirejse til Neukirchen
__________
 
"Stor ros – alt kørte som det skulle – super hotel – gode forhold – god beliggenhed – men det var bare pisse koldt, men det kan du jo ikke gøre noget ved."
Ole Priess Jensen, Vojens Bowlingklub
Togrejse til Berlin
__________
 
"Vi takker for en rejse, der gik over al forventning! Behageligt ophold på Steigerhof og ros til busselskabet for meget sikker befordring i et rigtig stormomsusende vintervejr. Også tak til jer for altid god service, når jeg henvendte mig. We will be back!"
Stine Thyge Johansen, Åbjergskolen, Frederikssund
Skirejse til Neukirchen

__________

"Vi havde en pragtfuld tur, både til og fra samt i Berlin, virkelig spændende by. Det var en fornøjelse at have Karsten som chauffør. Pigerne, vi havde med, var også yderst tilfredse med turen.

Jeg bliver fortsat høj af at tænke på vores Berlin-tur, og det i sig selv må siges at være et succeskriterium! Hvis muligheden opstår, vil jeg gerne arbejde sammen med dig/jer igen, for det har været et fint samarbejde :O)"
Søren Gornitzka, Århus 10. klassecenter
Skolerejse til Berlin

__________
 
"Vi havde en super tur, og kom hjem med en masse gode minder. På vejne af hele klassen og jeg selv, vil jeg gerne takke dig mange gange for din hjælp, vi har intet at klage over. Jeg har været glad for dig som min kontakt person, du har altid svaret hurtigt og informativt, hvilket har hjulpet mig meget. Det praktiske med fly og hotel var også upåklageligt, hotellet var faktisk over forventning, så det var super dejligt. Jeg vil bestemt have Jer i tankerne næste gang jeg skal arrangere sådan en tur."
Mathias Hansen, Herning HHX

Studierejse til London
__________
 
"Tak til AlfA Travel for en meget vel arrangeret tur. Bussen kørte til tiden - hotellet var da lidt bedre end vi havde turde håbe på og morgenmaden var super. Ikke mindst har du Morten været meget tålmodig og svaret på alle vores spørgsmål og har hjulpet os til at turen blev så god ikke mindst ændring af værelse størrelse i sidste øjeblik. Tak endnu engang og jeg vil anbefale AlfA Travel til alle der gider høre om turen."
Gyda Kristensen, 9.y Kalbyrrisskolen, Næstved
Skolerejser til Berlin
__________
 
"Det var en kanon god tur til Bremen – godt planlagt og gode udflugter – god mad og et utrolig godt sted fredag aften hvor musikken var helt i højsædet. Nu ved jeg godt at det ikke er jeres fortjeneste det med ølfest i Bremen, men det endte helt vildt festligt og godt. Tak for en dejlig tur."
Inge V. Jensen, Handelsskolen Kbh. Nord
Studierejse for lærerkollegiet til Bremen
__________
 
"Vi har haft en forrygende god weekend. Ungerne har været så glade for bådrejsen + værtspar (Jenny & Tonni på flodbåden Jacob) - så de næsten ikke var til at hive med hjem. Vejret har været fantastisk, så stor tak for en kanon oplevelse. Hilsen Ole og alle deltagere"
Ole Larsen, Dagskolen Nordjylland
Flodbåd i Holland, Jacob
__________
 
"Vi havde en rigtig god tur til London. Godt vejr og det hele fungerede som forventet. Ascot Hyde Park var godt (i den prisklasse) og personalet var meget hjælpsom. Morgenmaden er den bedste jeg har fået på de studieture jeg har været på i London, med to slags toastbrød, spegepølse, skinke, ost, marmelade, kogt æg, cornflakes, mælk, juice, kaffe, te. De småproblemer, der var undervejs, blev hurtigt klaret af hotelpersonalet. Vi tager gerne med jer på tur en anden gang, og vil anbefale jer til kollegerne på skolen."
Søren Hedeby Sørensen, Viborg Katedralskole

Studierejse til London
__________
 
”STOR, stor ros over hele linjen. Fra første kontakt fik vi en enestående service. Altid hurtig, effektiv, venlig og hjælpsom betjening i hele planlægningsfasen, hvor vores egne studiebesøg på forbilledlig vis blev indarbejdet i det samlede program. På turen havde vi en behagelig, kompetent chauffør, en luksusbus, et velfungerende hotel, hyggelige spisesteder (som I havde anbefalet)…..ja, selv vejret havde I sørget for var godt. Alle deltagere har rost arrangementet fra først til sidst. Endnu engang TAK for hjælpen med at lave en uforglemmelig tur.”
Bente Sonne, Næstved Sygehus

Studietur til Berlin

__________

"Mange tak for din lille hilsen. Vi havde en rigtig dejlig tur. Både ros til bussen og hotellet. Vores værelser lå lige ved siden af vores 18 elever. Det var rigtig dejligt.

Det er ikke sidste gang, jeg rejser med jer, og jeg skal også nok fortælle andre om vores gode service. Vores 3 timers guidet tur var også bare super. Henriette var superdygtig, både til at fortælle om Berlin og vise os forskellige serværdigheder. Kæmpe tak til hende også. Så alt i alt en superdejlig tur, vi kunne bare godt have brugt 2-3 dage mere. Så fra os alle 21 skal der lyde en stor tak for din hjælp."
Jette Christensen, Stjernevejens skole
Skolerejse til Berlin

__________
 
"Vi har haft en super god tur. Fin bus med god benplads! Båden levede fuldt ud op til din beskrivelse, og kaptajnen og hans søn var meget behagelige at være i selskab med. Kaptajnens hund var også et plus, og eleverne nød at lege med den. Maden var bare så god og veltillavet, at det oversteg elevernes forventninger. Alt i alt fuld tilfredshed, og jeg er glad for, at jeg valgte AlfA Travel.Tak for god snak og vejledning.
Kirsten Stamphøj, Nørre Aaby Realskole
Flodbåd i Holland, Waterland
__________
 
"Vi havde en perfekt tur til Berlin. Alt klappede, fint hotel, god chauffør, dejlig by alt var i den skønneste orden. Vi vender tilbage en anden gang."
Lars Rostgaard, Faglærer, Murerafdelingen, Finlandsgade 18
Studierejse til Berlin

__________

"Vi har haft en super lejrskole i Berlin. Hotel Transit er fint til formålet. God service og værelser. Hotellet ligger jo også i et spændende område tæt på alt. Vores lokale guide på busturen - Franck - var rigtig god. Kan helt sikkert anbefale lejrskole i Berlin. Tak for hjælpen med det hele Tommy."
Ida, Danny, Søren og Karin – Ingrid Jespersens Gymnasium
Studierejse til Berlin

__________
 
"Vi har haft en rigtig god tur. Du må gerne viderebringe al mulig ros til Arjan og Gabriella (Anne Maria V).De er nogle meget rare mennesker, som virkelig forstår at omgås eleverne på en særdeles fornuftig måde."
Finn, Højmeskolen Odense
Flodbådsrejse til Holland
__________
 
"Vi havde en fantastisk tur til Amsterdam. Det var en stor oplevelse for eleverne, og de er parate til at tage afsted igen i morgen, hvis de kunne. Stor ros til EuroLines, der ydede super service i forbindelse med en glemt mobiltelefon."
Lykke, Grundtvigskolen
Skolerejse til Amsterdam

__________

"Planlægningen holdt stik med resultatet. Ikke meget kunne være planlagt bedre ud fra vores viden om rejsen inden afgang. Især vores ugeprogram var nærmest en tro kopi af hvordan dagene forløb.

Samarbejdet med AlfA Travel har været perfekt. Bureauet har været til at komme i kontakt med hele tiden og det var rart at én person fulgte os hele vejen. Skiudlejningen ved Sport 2000 er perfekt. Meget let at få eleverne igennem de forskellige steps. Personalet er hurtige og meget large overfor vores elevers krav. Ligeledes let at bytte udstyr."
Kim Wissing Petersen, Sorø Husholdningsskole

Skirejse til Neukirchen

__________
 
"Vi havde en rigtig dejlig tur til Berlin med strålende sensommervejr. Tak for en god og hurtig betjening." 
Ellen Skov Birk, Skt. Knuds Skole Århus
Skolerejse til Berlin
__________
 
"Jeg vil bare lige sige, at vi havde en dejlig tur til Rom. Vi har været MEGET tilfredse med hele forløbet af vores samarbejde omkring rejsen, og var også rigtig glade for hotellet, som du havde valgt til os, og vi vil varmt anbefale jer til kolleger med kommende klasser."
Dagmar Bruhn, Tåstrup Realskole
Studierejse til Rom
__________
 
"Vi har været meget tilfredse med turens planlægning fra AlfAs side. Vi har ringet mange gange og fået god service. Hotellet var rigtig godt. Værten var meget servicemindet. Et rart sted. Vi kan kun anbefale til andre."
Allan Søndergaard, Højby Skole
Studierejse til London
__________
 
"Tak skal du have. Vi havde en fantastisk tur på alle måder. Vores hostel (A&O Zoo) lå perfekt og personalet var søde og hjælpsomme. Tak for hjælpen."
Trine Balling, Ølsted Sogneskole
Skolerejse til Berlin

__________

"Du kan tro vi havde en fin tur, det er jo en skøn by med masser af spændende muligheder. Desværre er turen af så kort varighed så vores program med eleverne er ret stramt. Men af nye bygningsværker vi var ude at se var Musik Paladset, det var helt fantastisk. Det er i hvert fald anbefalelsesværdigt.

Ellers vil jeg gerne takke for samarbejdet, der var intet at klage over og det med det økonomiske lykkedes jo også selv om der er et par led det skal igennem. Hotellet var forøvrigt også udmærket og perfekt beliggenhed på Rambla'en. Morgenmaden var en lidt tynd kop te. Glæder mig til at benytte jer ved en anden lejlighed."
Kurt Fossnie, EUC-Sjælland
Skolerejse til Barcelona

__________

"Vi havde en rigtig god tur. Hotellet var fint og det lå godt i forhold til de ting vi skulle se. Turen til Bryggeriet Damm var godt tilrettelagt med en meget rutineret guide. De tog vældig godt imod os derude og var behjælpelig med alt. Det var også fint at busturen kom til at fungere som en lille guidet tur i Barcelona. Dette besøg kan jeg godt anbefale.

Turen til Torres arrangerede vi selv og det kom også til at fungere omend lidt mere besværligt. Den eneste negative oplevelse var at to rygsække ikke var kommet med flyet. Dem så vi først igen dagen før afrejsen. Jeg vil tænke på jer, næste gang vi tager på tur."
Gunnar Jensen, Munkensdam Gymnasium
Skolerejse til Barcelona

__________

"Tak for et helt igennem upåklageligt godt samarbejde. Det var rart at være totalt opdateret på selv de mindste områder (fx at flyselskabet ikke længere serverede gratis kaffe/the på deres fly). Flyselskabet forsøgte at opkræve 50,- kr. pr kuffert, hvilket efter en kort diskussion med personalet i Københavns Lufthavn blev erklæret for inkluderet i rejsens pris (tak til Alfa for det). Hotellet var ikke så slemt som frygtet, omend den indiske natportier godt kunne virke skrap (min kollega og jeg var dog overbevist om at det var en helt bevidst strategi, hvilket vi fik bekræftet en af de sidste aftener).

Skal jeg selv eller kolleger i fremtiden til Rom - eller andre destinationer - vil jeg varmt anbefale dem at ringe til Alfa Travel."
Peter Weiss Poulsen, Himmelev Gymnasium

Skolerejse til Rom

__________

"Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med rejsebureauet. Der har været hurtig og god service ved hver henvendelse. Vi har været meget tilfredse med den ordning, at hotellet krævede depositum. Eleverne skulle betale ved ankomsten til lufthavnen, og det betød, at de mærkede det meget kontant. Flere gange i ugens løb spurgte de, om vi, lærerne, troede, de ville få deres depositum tilbage. Eleverne opførte sig virkeligt pænt, og vi er ikke i tvivl om, at depositummet var en væsentlig spore.

Vi var tilfredse med hotellet. Værelserne var gode, badeværelserne var pæne, bruserne virkede og håndklæderne var ordentlige. Værelserne blev ordnet pænt hver dag. Alt det er man ikke forvænt med på en studierejse.

Vi var desuden meget tilfredse med buskørslen fra hotellet til lufthavnen fredag, og det kan absolut anbefales med 28 elever og fuld bagage. Det havde været et mareridt i metroen, hvor det også kan være vanskeligt at mase sig ind uden bagage."
Randi Dilling, Roskilde Katedralskole
Skolerejse til Paris

__________
 
"Det var en super tur. Alt gik fint både hotellet, fly samt busturen. Det gik så godt,  at jeg har planer om en tur derned igen næste år, og det skal være på hotel Horizonte igen."
Inger Persson, Stenhus Gymnasium
Skolerejse til Mallorca

__________

"Vi havde en meget vellykket studietur til Firenze. Det var et glimrende hotel, du havde anbefalet: centralt beliggende og ikke mindst det, at vi havde hotellet for os selv.

Hotelværten var meget fleksibel og nem at snakke med. Turen til Vinci var meget fin, og besøget på vingården var en stor succes. Selv om det var ret dyrt per person selve besøget med smagning, var det en stor oplevelse især omgivelserne hvori smagningen foregik, og det vi fik at smage - og der var rigeligt af det! Bussen var på det aftalte sted præcis som den skulle være, så alt klappede bare!

Camillas oplæg virkede fantatisk godt den sidste dag, som en opsamling og afrunding af besøget. Hun var også virkelig god til at inddrage eleverne og fortælle om og eksemplificere forskellene mellem Danmark og Italien. Det eneste minus var, at vi måtte vente på toget til kl. 4.40, fordi DSB ikke vil give os en frirejse hjem med mindre, der var 1,5 time mellem forventet landning og togafgang. Men selv ventetiden i en næsten lukket afgangshal i Kastrup gik over al forventning, på trods af at vi sagtens kunne have nået toget lige efter midnat. Så mange tusind tak for godt samarbejde."
Marianne Svenningsen, Århus Statsgymnasium
Skolerejse til Firenze

__________
 
"Jeg har brækket armen og kan ikke skrive, derfor kort. 100 % tilfreds."
Marina Krarup, Svendborg Erhvervsskole

Skolerejse til Madrid

__________

"Vi er godt hjemme igen efter en rigtig god tur. Vi har været MEGET tilfredse med AlfA Travel - og reklamerer for jer i stor stil.

Vi har hurtigt fået svar fra jer når vi havde spørgsmål, og vi har fået god vejledning. Skal vi gå i småtingsafdelingen, kunne vi have sparet at tegne rejseforsikring for os lærere, da skolen har en arbejdsforsikring - det tror jeg faktisk altid skolerne har, så det kunne i måske nævne for "nybegyndere" som os. Rejsen gik fint, busserne kom osv. De guider vi havde fået igennem jer var meget dygtige og gode.

Hotel Thomas var udmærket, men det svarede slet ikke til de fine billeder på nettet. Det var ikke så slet at det betød så meget, men vi talte om det undervejs. Morgenmaden var meget spartansk - æg og kødpålæg skulle bestilles ved siden af mod betaling. Betjeningen var dog meget hjælpsom på hotellet - de fandt nogle super restauranter for os."
Solvej Christensen, Varde Gymnasium
Skolerejse til Budapest

__________

"Vi havde en god tur - bortset fra snestormen. Det hele forløb uden problemer og "hostel" var også godt. Eleverne var positive overraskede - og især over morgenmaden.

Fin service fra jeres side - jeg følte jeg har mødt tålmodighed, når der var ting som skulle ændres og justeres flere gange. Vi arrangerede selv vores ture, og vi var med toget til en adventurepark. Det var super og eleverne var meget begejstrede. Vi klatrede i træer der var op til 25 m. høje. Tak for denne gang."
Louise S. Jensen, Herlev Gymnasium

Skolerejse til Barcelona

__________

"Vi havde en fantastisk tur - mange tak. Både hostel og bus fungerede fint. De er helt utrolig hjælpsomme og effektive på det hostel. Glad for at vi valgte bus og ikke fly, da der ellers næppe var blevet nogen tur! Alt det bedste og glæder mig til at bruge jer igen i fremtiden."
Claus Corneliussen, Gl. Hellerup Gymnasium
Skolerejse til Berlin

__________
 
"Vi har haft en rigtig dejlig tur, udmærket hostel til prisen. Bus tur/retur fungerede også upåklageligt! Vi rejser med jer en anden gang."
Karen Krog, Bellehøj Skole
Skolerejse til Berlin

__________

"Vi har kun ros til både dig og chauffører på turen. Vi oplevede, at der var styr på alt i forbindelse med turen!

Vi har været meget glade for samarbejdet og den udviste fleksibilitet, og vi vil til enhver tid anbefale jer i speciel forbindelse med lejrskoleture. Tak for en vellykket tur!!"
Anne Marie Blenstrup, Skipper Clement Skolen
Skolerejse til Amsterdam

__________

"Vi har haft en rigtig god tur til Bayeux/Paris. Kombinationen Normandiet/Paris er super, og det var fint, at det lykkedes at få den ønskede chauffør fra sidste år. Hotellet i Paris er okay, men så heller ikke mere. Kvarteret omkring er noget nedslidt og ikke vedligeholdt eller rengjort.

Morgenmaden var heldigvis rimelig god efter franske forhold. Det lykkedes desværre ikke at få et hotel mere centralt beliggende, men det vidste vi jo på forhånd. Som sagt vil vi gerne indhente tilbud en anden gang."
Kai Just, Th.Langs HF og VUC
Skolerejse til Bayeux og Paris

__________

"Stor tak for en veltilrettelagt Berlintur for 8. og 9.i fra Bellahøj Skole i tidsrummet 19.-23. april. Alt klappede til mindste detalje. Super. Hils vores chauffør og ros ham til skyerne. Vi har selvfølgelig selv rost og takket ham, men lidt ekstra skader ikke.

Vi anbefaler jer til andre, der måske planlægger en tur til Berlin."
Marianne Madsen, Bellahøj Skole

Skolerejse til Berlin

__________

"Der er kun positive tilbagemeldinger på de dele af vores tur, som du og Alfa Travel havde ansvaret for.

Flyene gik til tiden. Bustransfer fungerede perfekt - og chaufførerne var venlige og servicemindede. Det samme gælder hotelpersonalet (det kan selvfølgelig skyldes, at vores gruppe opførte sig særdeles pænt på hotellet), og vore elever bemærkede, at morgenmaden var over forventet standard, ligesom værelsernes niveau og rengøringsniveauet var tilfredsstillende.

Hotellets beliggenhed er fin - mange udflugtsmål ligger i gåafstand. Hvis I kan holde prisen på hotellet, er der ingen tvivl om, at vi vil vende tilbage - måske allerede til næste år, hvor vi sikkert skal på sprogrejse med vores elever igen.

En god ide til et udflugtsmål inden for gåafstand: Opéra Garnier, som vi havde på programmet for første gang, og som eleverne var meget betagede af."
Elisabeth Jensen, Mulernes Legatskole
Skolerejse til Paris

__________

"Vi har haft en rigtig god tur. Tingene klappede fint og alt hvad I var involveret i fungerede til punkt og prikke. Tak for jeres hjælp!

Jeg vil i forbindelse med dette bede dig om at videresende en særlig hilsen og tak til jeres samarbejdspartner Glamsbjerg Turist. De bør vide at deres chauffør, Johnny, gjorde en super god indsats ugen igennem. Han var en rigtig god medspiller for os, kom med gode råd og var yderst fleksibel. Desuden var han rigtig god til at omgås børnene."
Christian Christensen, Langmarksskolen Horsens
Skolerejse til Berlin

__________

"Vi har været meget tilfredse med turen til Vilnius og alle arrangementerne! Vores guide var fantastisk, og vi fik rigtig meget ud af at tale med ham også om andre emner, end han havde
forberedt. Fx brugte han hele busturen en af dagene til at fortælle om litauiske samfundsforhold. Gymnasielærerne var meget venlige, og eleverne snakkede rigtig godt med hinanden.
Den ene lærer kunne dansk, og eleverne havde dansk som valgfag, hvilket vi var meget overraskede over. Jeg ved ikke, om det var bevidst valgt af jer? Alle aftaler med buschauføren blev overholdt, så alt gik
fuldstændig efter planen. Samarbejdet med hotellets reception var også udmærket - de var meget hjælpsomme. Elevernes eneste kritik af turen er, at de gerne ville have haft en dag mere :-)

Jeg har været meget tilfreds med samarbejdet med dig gennem hele planlægningsperioden - vi har jo skrevet sammen mange gange, og du har altid været hurtig til at svare, så jeg vil helt sikkert bruge Alfa
igen næste gang og anbefaler jer også til kollegerne :-)"
Annemarie Stoltenborg, Paderup Gymnasium
Skolerejse til Vilnius

__________

"Tak for en helt igennem velarrangeret tur til Athen - økonomien er konkurrencedygtig, hotellet godt og centralt, udflugterne behagelige og fleksible osv. Jeg vil til enhver tid anbefale Alfa til kommende studieture."
Klaus Madsen, Kalundborg Gymnasium
Skolerejse til Athen

__________

"Nu er 3.C kommet sikkert hjem fra Athen, og jeg ville lige sende en tilbagemelding. En samlet vurdering er, at det har været en hel igennem super tur, som vi sagtens kunne tage på igen. Vi kan sagtens anbefale jer til andre. Hvis der har været problemer eller vi har haft spørgsmål, har vi fået hurtigt hjælp og svar. Der har altid været styr på det hele. Dette ser vi/jeg som en rigtig god og positiv ting.
Tommelfinger op til AlfA Travel!"
Maiken Aagaard + resten af 3.C, HTX Holstebro
Studierejse til Athen

Contact box
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV