Studierejser Rom


Rom er et enestående rejsemål til en studierejse! Rom er Europas ældste kulturcentrum og den vigtigste by i Italien.

Rom er under evig forandring og romerne plejer at sige, at de mange restaureringer er med til at gøre Rom til "den evige stad". Tag på studietur til byen der emmer af storhed, historie og stemning!

Rom studierejse - indkvartering, program og priser

Vi tilbyder mange muligheder for indkvartering i Rom, bl.a. har vi flere klassiske indkvarteringssteder i området omkring Termini samt hoteller som er beliggende i det atmosfærefyldte Trastevere. Dog kan vi opfylde de fleste ønsker til indkvartering i byen, så kontakt os endelig hvis I har særlige ønsker. Se nogle af vores indkvarteringsmuligheder i Rom.

Rækker jeres budget til en studierejse til Rom? Orientér dig i vores vejledende priser. Vi hjælper også gerne med at sammensætte et spændende program til jeres tur - find inspiration til jeres studieprogram i Rom, og kom gerne med ønsker til sociale eller faglige aktiviteter, så skal vi undersøge jeres muligheder!

Rom seværdigheder - indhold til jeres studierejse

Det siges om Rom, at byen har alt - intet mindre end det optimale udgangspunkt for en studierejse! Rom har igennem tiderne været et historisk brændpunkt i både italiensk og europæisk perspektiv. Her er så mange seværdigheder, at det største problem er at vælge til og fra. Rom har en stor historie, og på jeres studietur er det oplagt at se både Vatikanet, Peterskirken, Colosseum, hvor gladiatorerne kæmpede for livet, samt Forum Romanum, Palatinerhøjen, Pantheon og katakomberne under byen.

Vil I opleve noget anderledes på studierejsen i Rom? Planlæg fx en dag uden for Rom, hvor der er mulighed for at besøge Cori og høre om, hvordan vin og olivenolie fremstilles. Af nutidig kultur kan Rom også byde på fodbold i topklasse. Fodbold er noget italienerne virkelig sætter pris på, og da både Lazio og Roma har hjemmebane i Rom, er der rig mulighed for at opleve rigtig italiensk fodboldstemning.

Bestil et gratis tilbud på en studierejse til Rom

Kontakt os på 8020 8870, hvis du har spørgsmål. Du kan også bestille et gratis tilbud herunder - så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Din ekspert
Juliane Frederiksen Vad
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV