Studierejser Rom


Rom er et enestående rejsemål for grupperejser - Rom er hovedstaden i Italien, Europas ældste kulturcentrum og den vigtigste by i Italien. Et oplagt rejsemål for studieture og studierejser. Rom er under evig forandring og romerne plejer at sige, at de mange restaureringer er med til at gøre Rom til en evige by. Netop derfor er Rom også en helt enestående oplevelse i forbindelse med studierejser eller en studietur.

På grupperejser og studierejser til Rom tilbyder vi flere klassiske indkvarteringssteder i området omkring Termini. Hos AlfA Travel har vi en god dansk kontakt i Rom, og det betyder, at vi kan opfylde de fleste ønsker til indkvartering. Som noget nyt tilbyder vi også hoteller som er beliggende i det atmosfærefyldte Trastevere. Se nogle af vores indkvarteringsmuligheder i Rom. Rækker jeres budget til en rejse til Rom? Orientér dig i vores vejledende priser.

For yderligere information eller hjælp til at sammensætte jeres studieprogram på grupperejsen, kan I kontakte os på 80 20 88 70, eller skrive en mail til info@alfatravel.dk.

Om studierejser til Rom

Det siges om Rom, at byen har alt - intet mindre end det optimale udgangspunkt for studierejser! Rom har igennem tiderne været et historisk brændpunkt i både italiensk og europæisk perspektiv. I forbindelse med grupperejser eller studierejser til Rom er der så mange seværdigheder, at det største problem er at vælge til og fra. Rom har en stor historie, og på jeres studietur til Rom kan I blandt andet vælge mellem 600 kirker, 90 kupler, 40 romanske klokketårne og 14 obelisker.

Colosseum, hvor gladiatorerne kæmpede for livet, er et must see, når studieturen går til Rom. Besøg også Forum Romanum og Palatinerhøjen, som er nogle af verdens mest fascinerende seværdigheder og oplev Vatikanstaten, Peterskirken, Pantheon, Circus Maximus eller katakomberne.

Når man arrangerer studierejser til Rom, er der som sagt nok at se på. Men på jeres studietur vil I måske alligevel gerne opleve en anden side af Italien? Planlæg en dag uden for Rom, hvor der fx er mulighed for at besøge Cori og høre om, hvordan vin og olivenolie fremstilles. Af nutidig kultur kan Rom også byde på fodbold i topklasse. Fodbold er noget italienerne virkelig sætter pris på, og da både Lazio og Roma har hjemmebane i Rom, er der rig mulighed for at opleve rigtig italiensk fodboldstemning.

Med studierejser og skolerejser til Rom og Italien er mulighederne uanede. Uanset hvilke faglige temaer jeres rejse skal indeholde, kan Rom byde på en række spændende og relevante faglige besøg på jeres studietur.
 
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Juliane Frederiksen Vad
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder :)

Vi sender normalt 1-2 nyhedsbreve i måneden.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV