Kundeoplevelser - Reykjavik


Her fortæller en af rejselederne, som har været i Reykjavik med AlfA Travel, om deres oplevelser:

__________


"Hej Heine. Vi har ingen problemer haft og alt har bare fungeret, så stor tak til dig for at have fixet alt. Vi havde en super god tur. Du har været en super god rejsearrangør og du har altid svaret hurtigt tilbage og fundet løsninger på det hele. Du vil helt sikkert være i mine tanker næste gang jeg skal arrangere en rejse:-)"
Trine Mellemkjær Hylle, Hjørring Gymnasium
Studierejse til Island

__________


"Tak, vi havde en rigtig god tur :-)
Bortset fra Asa-gruppen klappede alt perfekt, og det var timet og tilrettelagt i bedste Egon Olsen-stil - tak for det! Jeg vil absolut anbefale Alfa Travel til andre! Jeg skal ikke selv af sted på studietur næste år, men jeg vil bestemt kontakte jer igen, hvis jeg en anden gang skal arrangere en studietur."
Marianne Willems, Morsø Gymnasium
Studierejse til Island

__________


"Hej Heine. Det var en fantastisk tur. WOW sørgede for gruppe-checkin i CPH og selvom vi blev mikset op med elever fra vores søstergymnasium fra Lyngby, så kom alle rigtig godt afsted. Bussen skulle vi lige finde, vi ankom nemlig ½ time før planen, så der stod kun en gut der skulle modtage vores søsterskole. Men vi fandt chaufføren og han kørte os helt til vores hostel. Fint hostel. Gode værelser, gode senge og rigtig god morgenmad. Der var fællesbad og toilet, og det er knap så fedt når der også kommer en klasse med kun piger, for de kan virkelig blokere badrummene i laaang tid. Men vores drenge og 2 piger fandt hurtig en rytme, og hvilke tidspunkter der skulle rykkes på for at komme foran i tidsplanen. Vi besøgte 2 firmaerne Teledyne Gavia og CCP games. Vi fandt ud af dagen før, at der var en app til det lokale busselskab, så det gjorde vores dag meget nemmere. Det gjorde ½ timesdriften bare ikke, så vi måtte løbe lidt for at nå de rigtige busser. Golden circle turen var også rigtig fin. (...) Chaufføren byttede lidt rundt på rækkefølgen af seværdigheder, og det er vi rigtig glade for. For vi havde højt solskin om torsdagen, og det var lige da vi var ved Gullfoss, så det var rigtig godt. Ved geyserne havde vi valgt at blive lidt længere tid. Og de (geyserne) skuffede os ikke. De sprang som de skulle, og mine elever fik nogle seismske-måledata med hjem, som vi skal kigge nærmere på.
Hjemtransporten er jo meget tidligt, men det er jo vilkårene, når vi skal flyve til Danmark. Men alle kom op, og vi havde fået overtalt hostel personalet til at stille lidt morgenmad frem. Men de havde stille det hele frem, lige som alle andre morgener, med kaffe, æg og det hele. Så kæmpe ros til dem. Også gruppecheckin i Keflavik, også her gik alt som det skal.
Så som du kan høre, så havde vi en helt fantastisk tur. Så tak for det :-)"
Bo Larsen, H. C. Ørsted Gymnasiet
Studierejse til Island, 2019


__________

"Vi har været rigtig glade for vores tur til Island. Stor ros til vandrehjemmet (Reykjavik Downtown Hostel), der var over al forventning i forhold til komfort og service."
Stine Nue Mikkelsen, Marselisborg Gymnasium
Studietur til Island__________ 

"Mange tak. Vi havde en fantastisk tur med mange gode oplevelser. Jeg har ingen ris, kun ros. Jeg synes, at I har været meget nemme at arbejde sammen med. Alt fungerede som det skulle i Island. Du fik det hele til at falde på plads, lige som vi havde bedt om. Jeres priser var heller ikke dyre, synes jeg ikke. Vi fik meget for vores penge. Vi var skuffede med whale watching, da vi kun så et par hvaler, og de var mange meter væk fra båden. Men naturen kan vi ikke bestemme over. Ridning var faktisk overraskende godt og en god måde at slutte turen af på. Kl. 08.00 var dog lige tidligt nok at flyve hjem igen fredag morgen. Men vi klarede det fint, og var i Billund lige over middag. Det var godt nok. Tak igen for dit arbejde.
George Hearn, Mejls-Orten-Tinghøj Friskole 
Skolerejse til Island


Din ekspert
Heine Pedersen
Contact box
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV