Hoteller - Reykjavik


Nedenfor finder du et udvalg af vores indkvarteringsmuligheder i Reykjavik. Har du spørgsmål eller specielle ønsker til indkvarteringen på studierejsen til Reykvavik, er du velkommen til at kontakte os på 8020 8870.

Reykjavik City Hostel (svanemærket*)

Dette hostel er beliggende i Laugardalur, 30 min. gang eller 10 minutter med bus til det centrale Reykjavik. Der er desuden 100 meter til byens største swimmingpool. Hostellet har et veludstyret køkken, gode opholdsfaciliteter, fri Wi-Fi, og der er mulighed for at leje lokale med projekter og lærred. Indkvartering er i 4-6-sengs værelser, både med og uden toilet og bad. Dobbelt- og eneværelser til ledere mod tillæg. Håndklæder skal medbringes eller lejes på stedet. Der er mulighed for at købe aftensmad, hvis dette bestilles på forhånd.

Læs mere om hostellet eller se dets placering placering.

Hotel Örk

Hotellet er beliggende ca. 30 minutters kørsel fra Reykjavik i byen Hveragerdi. Området er kendt som ”Hot Spring Capital”. Indkvartering er i 3-sengs værelser med bad og toilet eller dobbelt og enkeltværelser mod tillæg. Der er udendørs opvarmede swimmingpools med vandrutsjebane, som er åben året rundt. Det er muligt at vælge halv- eller helpension. Bor I på dette hotel, er I tæt på den Islandske natur og mange seværdigheder. Læs mere om hotellet på www.hotelork.is/en/.

Se hotellets placering på bykortet.

Reykjavik Downtown Hostel (svanemærket*)

Vandrehjemmet er beliggende i centrum af Reykjavik, tæt på den gamle havn og hovedgaden. Der er fri internet i fællesområderne samt en lille café i huset. Indkvartering er i 4-10-sengs værelser med bad og toilet. Dobbelt- og eneværelser til ledere mod tillæg. Håndklæder skal medbringes eller lejes på stedet. Læs mere om hotellet på www.hostel.is.

Se hotellets placering på bykortet.

Loft Hostel (svanemærket*)

Dette vandrehjem er beliggende i centrum, på hovedgaden i Reykjavik, tæt på Halgrimskirkja og Harpa Concert Hall. Receptionen har åben 24/7, der er køkkenfaciliteter, TV stue, café/bar og gratis Wi-Fi. Caféen er beliggende på den øverste etage med udsigt over byen. Indkvartering foregår i 6-8-sengs værelser med sengelinned, bad og toilet. Dobbelt- og eneværelser til ledere mod tillæg. Håndklæder skal medbringes eller lejes på stedet. Læs mere på www.lofthostel.is

Se placering på bykortet.

The Cabin Hotel

Hotellet er beliggende 15 minutters gang fra det centrale Reykjavik og Laugardalur swimmingpools. Indkvartering er i 3-5-sengs værelser med bad og toilet. Enkeltværelser mod tillæg. Der er mulighed for at købe aftensmad, som serveres fra buffet. Morgenmad er inkluderet i prisen. Læs mere på www.hotelcabin.is

Se hotellets placering på bykortet.

Oddsson Hostel og Hotel

Dette hotel er beliggende ca. 15 minutters gang fra hovedgaden i Reykjavik og ca. 10 minutters gang til Old Harbour med diverse museer. Indkvartering er i 6-12-sengs værelser med bad og toilet på gangen. Det er muligt at få mindre værelser med bad og toilet mod tillæg. Der findes fællesområder, et mindre køkken samt fri Wi-Fi. Håndklæder skal medbringes eller kan lejes på stedet. Hvis antallet af deltagere ikke går op med de værelser der er ledige, vil der være et tom-sengs tillæg. Der er mulighed for at købe morgenmad, frokost og aftensmad på stedet - det anbefales at bestille dette på forhånd. Læs mere om hotellet på www.oddsson.is.

Se hotellets placering på bykortet.

Bakki Hostel and Apartments

Dette hostel ligger i byen Eyrarbakka, ca. 45 minutters kørsel fra Reykjavik og 10 minutters kørsel til Selfoss. Stedet er et perfekt udgangspunkt til eksempelvis Golden Circle og sydkysten. I området er der desuden mulighed for rideture, vandreture og kajakture - med andre ord er der rig mulighed for at opleve Islands natur i nærheden. Der er 1 x 6, 1 x 8, 1 x 10 og 1 x 12-sengsværelser med bad og toilet på gangen. Der findes enkeltværelser og dobbeltværelser i lejligheder ved siden af vandrehjemmet (mod tillæg). Der er mulighed for selv at lave mad på stedet, men morgenmad, frokost og aftensmad kan også tilkøbes. Læs mere om hotellet på http://bakkihostel.is/.

Se hotellets placering på bykortet.


Når I vælger et svanemærket hotel/hostel, kan I være sikre på, at arbejdet ”bag kulissen” (hotellets arbejdsrutiner, rengøring, indkøb, i køkkenet, affaldssortering m.m.) overholder skrappe miljøkrav.


Vi sender meget gerne et gratis og uforpligtende tilbud på jeres studierejse til Reykjavik.
 
 
Din ekspert
Heine Pedersen
Contact box
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV