Hoteller - Berlin


Nedenfor ses et udpluk af vores indkvarteringsmuligheder på studierejsen til Berlin.

Industrie-palast

Dette hostel er nyåbnet i juli 2010 og er beliggende i området Friedrichshain. Hostellet råder over i alt 500 senge. Flersengsværelserne har mellem 4-8 senge uden bad/toilet. Værelser med bad/toilet kan købes mod tillæg. Hostellet har desuden morgenmadsrestaurant, bar, 24-timers reception, TV, internet terminaler, Wi-Fi, bordtennis samt billard. Nærmeste U-bahn er Warschauer Strasse.

Læs mere om hotellet HER og se dets placering.

Three little pigs Hostel Berlin

Det er et hyggeligt ungdomshostel, som ligger tæt på Potzdamer Platz og er indrettet i et gammelt kloster. Det har lyse og rummelige værelser med i alt 160 sengepladser. Flersengsværelserne har fælles toilet og badefaciliteter på etagen. Hver etage har fælles køkken som grupperne har mulighed for at bruge. Der er billard, bar, bordtennis, teaterscene og gårdhave. Mulighed for dobbelt- og eneværelser med bad/toilet.

Læs mere om hotellet HER og se dets placering.

City Hostel

Dette hostel er beliggende i centrum af det historiske Berlin mellem Leipziger Strasse og Wilhelmstrasse. Den berømte boulevard Unter den Linden og Friedrichstrasse er i gåafstand fra City Hostel Berlin. Enkelt indrettede 4- og 6-sengsværelser uden bad/WC. Mulighed for værelser med bad/WC mod tillæg.

Læs mere om hotellet HER og se dets placering.

Amstel House

Amstel House er beliggende i en historisk Art Nouveau bygning i området Tiergarten, blot 2 U-bahn stop fra Zoologischer Garten. Værelserne er enkle 3- og 4-sengsværelser uden bad/toilet. Lederværelser er ene- eller dobbeltværelser med bad/toilet. Hotellet har en "Biergarten" med BBQ-område.

Læs mere om hotellet HER og se dets placering.

Acama Berlin Kreuzberg

Et godt ungdomshostel som er beliggende meget centralt og tæt på Potsdamer Platz. Alle værelser er med bad/toilet, TV, radio og lydisolerede vinduer og døre. Acama Berlin Kreuzberg har gode fællesfaciliteter i form af hjemmebiograf, mødelokaler, lounge samt et grønt fællesområde.

Læs mere om hotellet HER og se dets placering.

Meiniger Hauptbahnhof

Dette hostel er beliggende lige ved den store hovedbanegård og i gåafstand fra Rigsdagen og kanslerboligen. Hostellet er nybygget, og alle værelser er med bad/toilet. I indkvarteres i 4-6-sengsværelser, og der er mulighed for enkelt- og dobbeltværelser til lederne. Hostellet har gode fælles faciliteter, bl.a. tagterrasse, lounge med internetterminaler, lærerlounge og 24-timers reception.

Læs mere om hotellet HER og se dets placering.

Generator

Hostellet er beliggende i området Prenzlauer Berg kun 10 minutters kørsel fra Alexanderplatz. Værelserne er enkelt og funktionelt indrettet, og der er både værelser med og uden bad/toilet. Ungdomshostellet har egen restaurant, bar, biergarten, Internet Café og lounge. Mulighed for værelser med bad/toilet mod et tillæg.

Læs mere om hotellet HER og se dets placering.

Aletto Kudamm

Nyere hostel fra 2011, centralt beliggende få min. gang til bl.a. Zoologisher Garten, Kurfürstendamm og KaDeWe. Værelserne er enkelt-, dobbelt- og flersengsværelser med bad/toilet, som alle er udstyret med Wi-Fi, TV, aircondition og hårtørrer. Hostellet har morgenmadsrestaurant, lounge, basketball og fodboldbane, 24 timers reception, konferencerum, tagterrasse samt spillerum.
 
Læs mere om hotellet HER og se dets placering.

One80 Hostel Berlin

Nyere hostel åbnet i 2012. God beliggenhed lige bagved Alexanderplatz. 6-8-sengsværelser uden bad/toilet. 4-8-sengsværelser med bad/toilet muligt mod tillæg på kr. 35,- pr. person pr. nat. Hostellet har morgenmadsrestaurant, lobby-bar, lounge, internetterminaler, Wi-Fi, 24timers reception, diskotek og gårdhave.
 
Læs mere om hostellet HER og se dets placering.

Hotel 103

Ungdomshotel beliggende i Berlins atmosfærefyldte in-område, Prenzlauer Berg. Alle værelser er 3-4-sengsværelser med bad/toilet. Der er mulighed for dobbelt- og eneværelser til gruppeledere. Hotellet har morgenmadsrestaurant, bar, 3 konferencelokaler, 24timers reception, opholdsrum med billard, bordfodbold, musikanlæg og spillekonsol. Nærmeste S-bahn er Schönhauser Allee.
 
Læs mere om hotellet HER og se dets placering.
Ovenstående er kun et lille udvalg af de hotelmuligheder, vi tilbyder I Berlin. Har du specielle ønsker eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 8020 8870. Vi sender gerne et gratis og uforpligtende tilbud på jeres studierejse til Berlin.

Din ekspert
Tommy Iversen
Contact box
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV