Studierejser Paris


På en studierejse er en tur til Paris er en klassiker! Paris har har altid været et rejsehit i forbindelse med studieture eller andre grupperejser – og det er ikke uden grund. Paris betegnes som byernes by, og kan byde på stort set alt. En perfekt destination for jeres studietur eller skolerejse.

På vores studierejser til Paris tilbyder vi indkvartering, som lever op til de fleste gruppers ønsker og behov. De centralt beliggende hoteller i Paris er meget efterspurgte, og det er derfor en god idé at være ude i god tid, når I ønsker at tage på studietur til Paris. Du kan læse mere om vores hoteller i Paris her.

Husk også, at vi gerne sender dig et uforpligtende tilbud på jeres studietur til Frankrig - så kan du få et tilbud som matcher dine ønsker. Du er velkommen til at kontakte vors kontaktpersoner på 80 20 88 70 eller bestille et tilbud på en studierejse til Paris. Vil du have overblik over, hvad en studietur til Paris koster, kan du orientere dig i vores vejledende priser.

Når du køber studiererejser gennem AlfA Travel, er vi meget gerne behjælpelige med at få jeres studieprogram til at hænge sammen. Læs om vores forslag til rejseprogram i Paris.

Om studierejser og grupperejser til Paris

Paris er ikke blot Frankrigs hovedstad, men betegnes også som byernes by, og det er ikke uden grund. Paris har alt at byde på i forbindelse med studierejser – verdensberømte seværdigheder som Eiffeltårnet og Sacre Coeur, moderne arkitektur som fx La Defense, den nye Opera ved Bastillepladsen og Parc de la Villette.

Ikke alene seværdighederne gør Paris interessant for en studierejse eller indholdsrige grupperejser og skolerejser – også de mange forskellige kulturer, der lever sammen i millionbyen, gør byen til en oplevelse. Samtidig er der i Paris rigtig gode muligheder for at arrangere virksomhedsbesøg – oplev blandt andet produktionen af Grand Marnier eller besøg parfumefabrikken Fragonard.
 
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Kirsten Kallesøe
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV