Studierejser til London


Skræddersyede skolerejser til London

"When a man is tired of London – he is tired of life." –sådan kan jeres studierejse til London og metropolen bedste beskrives. London er en af verdens største og mest spændende storbyer og er derfor også et af de mest besøgte rejsemål til en studierejse eller lejrskole udflugt. Lad dette års skoleudflugt gå til London – der er altid noget at opleve, uanset alder, målet med jeres grupperejse og også hvis I har besøgt byen før.

Se vores aktuelle temarejse til London, hvor I får et fagligt studieprogram med i prisen - fra kun 1.998,- pr. person. LÆS MERE HER.

Studierejse til populære London

I udvalget af skolerejser til London tilbyder vi flere forskellige typer indkvartering. Du kan se mere om vores hoteller i London, og vi undersøger også gerne muligheden for at finde et hotel eller hostel, hvis I har specifikke ønsker til netop jeres skoletur. Du kan desuden orientere dig om prisniveau og rejselængde på jeres studietur til London under vores vejledende priser.

Om grupperejser til London - masser af "must do's"

Hovedstaden i England rummer mange aspekter som kan bruges i forbindelse med en studietur til london. I London går traditionerne hånd i hånd med den rivende udvikling, skabt af et unikt mix af stive overlæber, imperialistisk stolthed og etniske minoriteter fra hele verden. Det er en verdensby, som swinger 24 timer i døgnet og 365 dage om året.

På en studierejse er seværdigheder som Westminster Abbey, et arkitektonisk mesterværk fra det 13. og 16. århundrede og Tower of London, som bekræfter den blodige den af historien i England et besøg værd. London byder også på en lang række spændende museer fx National Gallery, Imperial War Museum, Natural History Museum, Science Museum og verdens ældste museum British Museum  

Når I vælger at tage på skoleudflugt til London, som også er kendt for de mange pragtfulde teaterstykker og musicals, er der er mange forestillinger at vælge mellem. Et lille udpluk af dem er Agatha Christies "The Mousetrap”, som har spillet i mere end 50 år, Disneys ”The Lion King”, Victor Hugos "Les Miserables" og Andrew Lloyd Webber "Phantom of The Opera".

Ring og hør nærmere om vores skolerejser til London på 8020 8870 eller skriv til os på info@alfatravel.dk.
 

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
                                   
Din ekspert
Christian Skadkjær
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV