Studierejser London


"When a man is tired of London – he is tired of life" Bedre kan metropolen London ikke beskrives. London er en af verdens største og mest spændende storbyer og er derfor også det mest besøgte rejsemål på grupperejser, skolerejser og studierejser. Lad dette års studietur gå til London – der er altid noget at opleve uanset gruppens alder målet med jeres grupperejse.

På studierejser til London tilbyder vi flere forskellige typer indkvartering. Du kan se vores hoteller i London, og vi undersøger gerne muligheden for at finde et hotel, som passer til netop jeres gruppes ønsker. Du kan orientere dig om prisniveau og rejselængde under vore vejledende priser.

Hvis du køber din studierejse til London hos AlfA Travel, hjælper vi meget gerne med at arrangere jeres gruppes studieprogram i London. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte en af vores erfarne rejsekonsulenter på 80 20 88 70.

Om grupperejser til London

Hovedstaden i England rummer mange aspekter som kan bruges i forbindelse med en studietur eller skolerejse. I London går traditionerne hånd i hånd med den rivende udvikling, skabt af et unikt mix af stive overlæber, imperialistisk stolthed og etniske minoriteter fra hele verden. Det er en verdensby, som swinger 24 timer i døgnet og 365 dage om året.

På studierejser er seværdigheder som Westminster Abbey, et arkitektonisk mesterværk fra det 13. og 16. århundrede og Tower of London, som bekræfter den blodige den af historien i England et besøg værd. London byder også på en lang række spændende museer fx National Gallery, Imperial War Museum, Natural History Museum, Science Museum og verdens ældste museum British Museum  

London er også kendt for de mange pragtfulde teaterstykker og musicals. På de fleste studieture og grupperejser slås et smut forbi en af byens traditionsrige scener i London, og der er mange forestillinger at vælge mellem. Et lille udpluk af dem er Agatha Christies "The Mousetrap”, som har spillet i mere end 50 år, Disneys ”The Lion King”, Victor Hugos "Les Miserables" og Andrew Lloyd Webber "Phantom of The Opera".

Ring og hør nærmere om vores studierejser og skolerejser til London på vores gratis kundenummer 8020 88 70.
 

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
                                   
Din ekspert
Christian Skadkjær
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV