Studierejser Istanbul


Istanbul er en smuk og ikke mindst spændende metropol - og Istanbul er et rigtig godt rejsemål for studierejser og grupperejser. På en studietur, skolerejse eller grupperejse kan I opleve en by fyldt med smukke paladser og moskeer, der leder tankerne hen på 1001 nats eventyr med østens mystik.

I Istanbul er der fine indkvarteringsmuligheder på studierejser. Grupperne får rigtig god standard for pengene, og de fleste grupper på skolerejser og grupperejser indkvarteres på 2- eller 3-stjernede hoteller. Vi tilbyder dog flere forskellige typer af indkvartering i Istanbul, og hvis I har specielle ønsker for jeres studietur, undersøger vi meget gerne muligheden for at opfylde dem. Læs mere om vores indkvartering i Istanbul.
 
På grupperejser og skolerejser til Istanbul er der rigtig mange spændende programmuligheder. Vi hjælper gerne med at planlægge og arrangere jeres fagprogram på jeres studietur til Istanbul. Priserne på rejserne til Istanbul er bestemt ikke afskrækkende, se vores vejledende priser på grupperejser til Istanbul.

Om grupperejser til Istanbul

Istanbul er ikke længere hovedstad i Tyrkiet, men det er stadig en af de vigtigste byer i landet og et interessant rejsemål for en studietur. Med et areal på størrelse med Fyn og med sine mere end 10 millioner indbyggere, er det en spændende metropol at gå på opdagelse i.

Byen ligger smukt ved Bosperusstrædet, hvor Det Gyldne Horn deler det europæiske Istanbul i to dele, den gamle by i syd, Sultanhamed, og den moderne bydel i nord, Beyoglu. På østsiden af Bosperus ligger det asiatiske Istanbul.

På studieturen til Tyrkiet kan I også opleve historiske pragtbygninger, fremragende museer, se gallerier, opleve det moderne Tyrkiet eller sejle en tur på Bosperus. Der er også mulighed for at lære mere om det tyrkiske samfund, som det ser ud i dag. Få et foredrag og en diskussion om landets position i forhold til EU eller besøg en Imam. De faglige muligheder i forbindelse med studierejser og skolerejser til Istanbul er helt i top.

Ønsker I at høre mere om vores grupperejser til Istanbul, så kontakt os på vores gratis kundenummer 80 20 88 70. Du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@alfatravel.dk. 

 
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Louise Fog Kristensen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder :)

Vi sender normalt 1-2 nyhedsbreve i måneden.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV