Studierejser Istanbul


Istanbul er en smuk og ikke mindst spændende metropol - og er et rigtig godt rejsemål for studierejser og grupperejser. På en studietur kan I opleve en by fyldt med smukke paladser og moskeer, der leder tankerne hen på 1001 nats eventyr med østens mystik.

Overnatning i Istanbul

I Istanbul er der fine indkvarteringsmuligheder på studierejser. I får rigtig god standard for pengene, og de fleste grupper på grupperejser indkvarteres på 2- eller 3-stjernede hoteller. Vi tilbyder dog flere forskellige typer af indkvartering i Istanbul, og hvis I har specielle ønsker for jeres studietur, undersøger vi meget gerne muligheden for at opfylde dem. Læs mere om vores indkvartering i Istanbul.

Når I skal på studietur i Istanbul er der rigtig mange spændende seværdigheder, som kan indgå i jeres program Vi hjælper gerne med at planlægge og arrangere jeres fagprogram på jeres skolerejse eller grupperejse. Priserne på rejserne til Istanbul er bestemt ikke afskrækkende, se vores vejledende priser på grupperejser til Istanbul.

Seværdigheder i Istanbul - Program for jeres studietur

Med et areal på størrelse med Fyn og mere end 10 millioner indbyggere, er Istanbul en spændende metropol at gå på opdagelse i. Byen ligger smukt ved Bosperusstrædet, hvor Det Gyldne Horn deler det europæiske Istanbul i to; den gamle by i syd, Sultanhamed, og den moderne bydel i nord, Beyoglu. På østsiden af Bosperus ligger det asiatiske Istanbul.

På studieturen til Istanbul kan I opleve historiske pragtbygninger, fremragende museer, se gallerier, opleve det moderne Tyrkiet eller sejle en tur på Bosperus. Der er også mulighed for at lære mere om det tyrkiske samfund, som det ser ud i dag. Få et foredrag og en diskussion om landets position i forhold til EU eller besøg en Imam. De faglige muligheder i forbindelse med studierejser og skolerejser til Istanbul er helt i top. 

Få mere information og et gratis tilbud

Ønsker I at høre mere om vores grupperejser til Istanbul, så kontakt os på vores gratis kundenummer 80 20 88 70 eller bestille et gratis tilbud herunder.
Din ekspert
Louise Fog Kristensen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV