Studierejser Edinburgh


Tag på studierejse til Edinburgh - hovedstaden i Skotland, og er en oplagt kandidat til at være en af de smukkeste byer i verden. Edinburgh kan beskrives med ord som elegant, monumental, kulturel og romantisk som få. I forbindelse med studierejser og grupperejser byder byen på en bred vifte af muligheder inden for attraktioner, kunst og kultur, og dette er med til at gøre Edinburgh til noget nær det perfekte rejsemål for indholdsrige skolerejser eller studierejser.

På vores studierejser og grupperejser til Edinburgh tilbyder vi flere forskellige typer af indkvartering. Vi undersøger gerne muligheden for at finde et hotel, som passer til netop de ønsker I har for jeres studietur eller andre typer af grupperejser. Se eksempler på vores hoteller på jeres studietur til Edinburgh.

Når I booker studierejsen til Edinburgh hos AlfA Travel, så er vi gerne behjælpelige med at arrangere et spændende fagligt studieprogram, der matcher netop jeres ønsker og faglige profil.

Orientér dig i vores vejledende priser på studierejser til Edinburgh og kontakt jeres kontaktpersoner på 80 20 88 70. Vi sender også meget gerne et uforpligtende tilbud på jeres skolerejse, studierejse eller grupperejse til Edinburgh.

Om grupperejser til Edinburgh

Edinburgh domineres af sin borg Edinburgh Castle, som ligger på den 134 meter høje vulkanske klippe Castle Rock. En gåtur på The Royal Mile fører jer gennem rygraden af det middelalderlige Edinburgh; fra Palace of Holyroodhouse til Edinburgh Castle. Undervejs er der gode muligheder for at gøre stop og besøge nogle af de mange attraktioner, som Edinburghs gamle bydel kan byde på i forbindelse med en studietur. Der er også mulighed for at besøge en Edinburghs hyggelige pubs eller tage på aftentur i katakomberne under byen.

De mest interessante seværdigheder i forbindelse med en studietur, skolerejse eller grupperejse til Edinburgh ligger centralt placeret og kan nemt nås til fods. Hvis I bliver trætte, er byens busruter et glimrende alternativ til at komme rundt i byen.

Studierejser til Edinburgh skal næsten også indeholde et smut forbi lidt mere nutidig kultur. Overfor nationalmuseet ligger The Elephant House, hvor J.K. Rowling skrev Harry Potter-bøgerne. Og husk, at Skotland rummer flot natur: på studierejser til Edinburgh er en udflugt ud af byen oplagt!

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
                                   
Din ekspert
Christian Skadkjær
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder :)

Vi sender normalt 1-2 nyhedsbreve i måneden.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV