Studierejser Sicilien


Sicilien er den største ø i Middelhavet og har ialt ca. 5,2 mio. indbyggere. Øens klima er typisk Middelhavsklima med varme/tørre somre og milde vintre og netop derfor er Sicilien én af Italiens vigtigste kornproducenter. Der produceres endvidere både oliven og vin. Sicilien har en fantastisk historie, som er helt forskellige fra det øvrige Italiens. Gennem tiderne har mange forskellige folkeslag hersket på Sicilien her i blandt grækerne, romerne, byzantinerne og araberne, normannerne, franskmændene og spanierne. Først i midten af 1800 tallet blev Sicilien en del af Kongeriget Italien. Alene øens historie gør Sicilien et et særdeles interessant rejsemål for studierejser og grupperejser.
 
På grupperejser til Sicilien indkvarteres vores grupper på studenterklassehoteller - fx i Catania. I kan se vores forskellige hoteller på Sicilien og få et overblik over vores vejledende priser på studierejser til Sicilien. Vi udarbejder gerne et forslag til jeres rejse og et tilbud, der præcist matcher jeres ønsker til indkvartering og rejsens varighed.
Hos AlfA Travel hjælper vi også gerne med det faglige indhold på jeres studietur ved at sammensætte et spændende og fagligt forslag til jeres studieprogram på Sicilien.

Om studierejser til Sicilien

Sicilien er helt suverænt det område i Italien, hvor oldtiden er mest nærværende. På en studierejse hertil er der mulighed for at opleve smukke græske templer, teatre og imponerende romerske villaer. Sicilien har mange interessante byer, og afhængigt af hvor I bor er det oplagt at arrangere en busudflugt til fx Taormina, Catania, Palermo, Siracusa eller Agrigento. Sicilien kan ligeledes byde på et besøg ved Europas største vulkan - Etna.
 
Kunsten og videnskaben har flere verdenskendte Sicilianere at byde på. Blandt andre fx matematiker/fysiker Archimedes, operakomponisten Bellini, forfatteren Guiseppe Lampedusa og filosoffen Platon. Der er således mange grunde til, at Sicilien er et velegnet rejsemål for studierejser og skolerejser.
 
Har du spørgsmål eller ønsker du tilbud på jeres rejse? Så kontakt os på gratisnummeret 80 22 88 70 eller skriv en mail til info@alfatravel.dk.
 
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Juliane Frederiksen Vad
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV