Studierejser Oslo


Oslo er Norges hovedstad, og både kulturelt og historisk er Oslo et oplagt rejsemål for studierejser og grupperejser. Norge har ry for at være et dyrt rejseland, men det behøver langt fra at være tilfældet. Der er mange gratis seværdigheder og oplevelser i Oslo, som kan opleves i forbindelse med skolerejser og studieture.

AlfA Travel tilbyder central indkvartering på et hostel i området "Old Town" tæt på de mest spændende seværdigheder. Læs om vores indkvartering i Oslo.

Ønsker I en billig studierejse, er Oslo et godt bud – se vores vejledende priser og kontakt os på 80 20 88 70 for at høre mere om mulighederne for en grupperejse til Norge og Oslo. I kan også bestille et gratis tilbud online.

Om skolerejser til Oslo
Oslo har en spændende historie, og det er oplagt at forfølge vikingernes historie på fx Historiske Museum eller på Vikingeskibsmuseet med Gokstadskibet.

Oslos historie går tilbage til Middelalderen, og de første bosættelser er opstået omkring 1000 e.kr. Selvom en del af den gamle bydel er gået tabt, kan I i visse områder stadig få fornemmelsen af fortiden. Et af de vigtigste monumenter fra fortiden er Akershus fortet, som oprindeligt fungerede som kongens residens.

En af byens mest besøgte attraktioner er Vigeland Parken, hvor de 212 skulpturer af Gustav Vigeland er en imponerende oplevelse.

Edvard Munch er en af Oslos absolut største kunstnere, og mange af hans værker kan opleves på Munch Museet og National Museet. Generelt byder Oslos centrum på flere spændende museer, både med klassisk kunst og mere moderne kunst – og nogle af dem har endda gratis adgang. 

Din ekspert
Brian Jacobsen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV