Studietur Manchester


Over hele verden kender folk Manchester United, og for mange er selve byen Manchester lig med Manchester United. Manchester er dog meget mere end fodbold og byder på en masse muligheder for spændende studierejser med gode besøg og aktiviteter. Byen er i en rivende udvikling, og nyt og gammelt samles i en skøn forening. Byen spillede en vigtig rolle i tiden omkring den industrielle revolution, hvilket kan opleves på Museum of Science and Industry, som ligger i den gamle togstation. På studieturen skal I også opleve det gamle havneområde, Salford Quays, hvor den nyeste arkitektur i form af The Lowry og andre spændende bygningsværker findes. Hvis jeres studierejse skal byde på shopping så er der også gode muligeheder i Manchester. Tag i de store centre som Arndale, The Trafford Centre og Lowry Outlet Centre. Derudover byder byen også på mange spændende madoplevelser, eksempelvis i China Town eller området omkring Deansgate.

Om studierejser til Manchester

Studieturen til Manchester byder også på mange oplevelser for de musikinteresserede. Navne som Oasis, The Bee Gees, Take That og Simply Red stammer fra byen, og musikkulturen er derfor en vigtig del af byens nerve. I Manchester er det nemt at gå til de fleste seværdigheder, hvilket giver de bedste muligheder for at opleve byens specielle charme og atmosfære. På studierejser er det desuden relevant at udforske den engelske historie og kultur, hvilket der er rig mulighed for på de mange museer i centrum. Vi hjælper gerne med at arrangere et godt og sammenhængende studieprogram til studierejsen. Er du i tvivl om budgettet rækker, så læs desuden mere om vores vejledende priser til Manchester.

Ønsker I at høre mere om vores grupperejser til Manchester, så kontakt os på vores gratis kundenummer 80 20 88 70. I er også velkommen til at skrive en mail til os på info@alfatravel.dk eller bestille et uforpligtende tilbud i formularen herunder.Din ekspert
Christian Skadkjær
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV