Studierejser Milano


Milano er Italiens økonomiske centrum, og byen er kendt for sine fodboldklubber Milan og Inter, men også for sine modehuse og catwalks, der er lige så indflydelsesrige som dem i Paris og New York. På studierejsen er det derfor også et must at afprøve nogle af de mange shoppingmuligheder.
 
På studierejsen er det næsten uundgåeligt et se nærmere på kulturelle seværdigheder som det verdensberømte og legendariske operahus La Scala, den monumentale domkirke Il Duomo, der i størrelse kun overgås af Peterskirken i Rom, og det overdækkede shoppingstrøg ved domkirkepladsen, Galleria Vittorio Emanuele II.
 
Ligesom flere andre italienske byer byder Milano også på flere seværdigheder som er interessante i naturvidenskabeligt perspektiv. Her er det blandt andet interessant at besøge Museo Nazionale della Scienza e tecnologia ‘Leonardo da Vinci’ og observatoriet Osservatorio Astronomico di Brera. Se mere om vores forslag til fagprogram på rejsen her.
 
På studierejsen til Milano indkvarteres de studerende i 2-3-stjernede hoteller. Læs mere om vores hoteller her. Vore vejledende priser og hotelbeskrivelser er tænkt som inspiration til jeres skolerejse eller studierejse og vi sender gerne et tilbud, der præcist matcher netop jeres ønsker.

Bestil et uforpligtende tilbud online eller kontakte os på 80 20 88 70 for mere information om jeres studierejse, skolerejse eller grupperejse til Milano.
 
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Juliane Frederiksen Vad
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV