Studierejser Firenze


Firenze er med sine ca. 400.000 indbyggere ikke en kæmpe storby - men det er en by, som har en spændende og vigtig historie, som går langt tilbage. Mange af byens kulturskatte er godt bevaret, og de er et spændende udgangspunkt for grupperejser eller studierejser. Firenze har gennem tiden fostret intellektuelle kunstgenier på stribe som Michelangelo, Leonardo da Vinci, Dante, Masaccio og mange flere. Firenze er et godt bud på jeres næste grupperejse eller studietur.

På studierejserne til Firenze indkvarteres vores grupper på studenterklassehoteller. I kan se vores forskellige hoteller i Firenze og få et overblik over vores vejledende priser på studierejser til Firenze. Vi udarbejder gerne et uforpligtende forslag til jeres rejse og et tilbud, der præcist matcher jeres ønsker til indkvartering og rejsens varighed.

Hos AlfA Travel hjælper vi også gerne med det faglige indhold på jeres studietur ved at sammensætte et spændende og fagligt forslag til jeres studieprogram i Firenze.

Om grupperejser til Firenze

Firenze byder på nogle af de mest interessante museer og seværdigheder i Italien. Der er mulighed for at besøge Uffizi-Galleriet, Piazza del Duomo, Ponte Vecchio eller Santa Maria Novella for blot at nævne nogle få. Firenze har også en række spændende museer – blandt andet arkæologisk Museum og videnskabsmuseet, som kan være interessante i forbindelse med skolerejser eller studierejser.

Generationer af malere, arkitekter, billedhuggere og digtere er inspireret af de store mestre fra Firenze. Disse geniers værker og ideer blev lidt efter lidt starten på en ny tidsalder – renæssancen. Netop derfor er Firenze et godt udgangspunkt for en faglig og indholdsrig studierejse eller grupperejse.

På jeres studietur er der også gode muligheder for spændende udflugter ud af byen, og der er kort vej til olivenlunde og vingårde med fred og idyl. Der er også mulighed for at besøge etruskerbyerne Fiesole eller Vinci.

Har du spørgsmål eller ønsker du tilbud på jeres rejse? Så kontakt os på gratisnummeret 80 22 88 70 eller skriv en mail til info@alfatravel.dk.
 
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Juliane Frederiksen Vad
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV