Studierejser Normandiet


Normandiet byder på masser af oplevelser, der er relevante i forbindelse med grupperejser og studierejser. Omkring år 800 invaderede vikingerne Normandiet og gav regionen i det nordlige Frankrig sit nuværende navn. For mange af de allierede soldater under 2. verdenskrig og D-dag, var Normandiet det første møde med det europæiske kontinent og ikke mindst Frankrig. Denne historiske betydning gør i sig selv Normandiet til en faglig relevant destination for studierejsen.

St. Malo eller Caen er gode byer at bruge som udgangspunkt for grupperejser eller studierejser i Normandiet. Vi tilbyder indkvartering på både hotel og vandrehjem på netop disse destinationer, og vi vil naturligvis forsøge at finde den indkvarteringsform der matcher jeres ønsker bedst. Se vores oversigt over indkvarteringsmuligheder i Normandiet her.

Om studierejser til Normandiet
Normandiet har utrolig meget at byde på til en studietur, grupperejse eller skolerejse. Besøg fx Frankrigs invasionskyst, museet Tapisserie de Bayeux eller middelalderbyen Rouen, hvor Jeanne d'Arc blev brændt på bålet i 1431. I Rouen byder Musée des Beaux-Arts også på værker af blandt andre Claude Monet. Et af Frankrigs mest besøgte turistmål er klosterkirken Mont Sant Michel. Klosteret ligger på en ø, som i dag er forbundet til fastlandet ved en dæmning.

Normandiets geografiske placering, tæt på naboregionen Bretagne, giver også en masse spændende muligheder. Her kan I blandt andet opleve den historisk meget spændende havneby St. Malo, som er specielt kendt for sin meget charmerende gamle bydel.

Vi hjælper gerne med at sammensætte et spændende fagligt program til jeres studierejse i Normandiet. Se vores forslag til studieprogram her, og find vores vejledende priser her.

I er velkomne til at kontakte os på tlf. 80 20 88 70 eller på info@alfatravel.dk, hvis I har spørgsmål eller ønsker at bestille et gratis, uforpligtende tilbud på jeres studierejse til Normandiet. I kan også bestille et tilbud via formularen nedenfor.

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Kirsten Kallesøe
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV