Studierejser Nice


En studietur eller skolerejse til Nice byder på spændende muligheder. Nice ligger i området Provence - lige ned til Middelhavet i det sydøstlige Frankrig. Mod øst grænser regionen mod Italien og Alperne, mens den vestlige grænse går langs Rhone-floden. Et interessant sted for jeres næste grupperejse eller studierejse.

I forbindelse med grupperejser til Nice samarbejder vi med flere indkvarteringssteder. Du kan læse mere om vores hoteller i Nice og de vejledende priser. Vi laver altid tilpassede tilbud og undersøger gerne muligheden for at finde et hotel, som passer til netop jeres gruppes ønsker.  

For mere information eller et uforpligtende tilbud på en grupperejse til Provence, skal du blot kontakte en af vores rejsekonsulenter på 80 20 88 70 eller bestille et gratis tilbud online. Vi er også meget gerne behjælpelige med at planlægge jeres rejses studieprogram i Nice.

Om grupperejser til Nice
Provence og Nice har i løbet af en forholdsvis kort periode skiftet karakter, og er blevet et meget attraktivt område for både franskmænd som turister. På trods af de store forandringer er traditionerne vigtige for befolkningen i Provence, og de traditionelle håndværk er meget respekterede. Nice er et oplagt valg til en indholdsrig studietur.

I Nice kan I opleve Frankrigs ægte sydlandske atmosfære på de små caféer og restauranter. Samtidig er Provence kendt for at være et af Frankrigs og Europas smukkeste og mest afvekslende naturområder.

Provence er en af de regioner i Frankrig, som har haft den mest omskiftelige historie. Der er historiske fund helt tilbage til 300.000 år f.Kr., og regionen har været under romersk herredømme, hvilket har efterladt helt fantastiske bygningsværker som fx teateret i Orange, Pont du Gard og La turbie. Oplev den berømte madkultur, de smukke kyststrækninger, spændende seværdigheder, og områdets oliven- og vinproduktion.

Nice er placeret i det sydøstlige Frankrig og er landets femte største by og Frankrigs næstmest besøgte by kun overgået af Paris. Byen er et populært turistmål både pga. byens historie og dens dejlige beliggenhed ud til Middelhavet. Nice har også en rigtig god beliggenhed i forhold til byerne Monaco, Cannes og den fascinerende by Grasse.
  
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Kirsten Kallesøe
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV