Studierejser - Liverpool


Liverpool er nok mest kendt for Beatles og de to traditionsrige fodboldklubber Liverpool FC og Everton. Men på en grupperejse, eller studierejse til Liverpool kan I opleve mere andet. I 2008 blev Liverpool kåret til Europæisk Kulturby – året efter byens 800 års jubilæum – og byen er uden tvivl et særdeles interessant rejsemål for en studietur eller skolerejse.

På studierejser til Liverpool indkvarteres mange af vore grupper på Hatters Hostel i Liverpool. Vi tilbyder dog flere forskellige typer af indkvartering i Liverpool og gør vores bedste for at finde et hotel, som passer til netop jeres ønsker for en studierejse, skolerejse eller grupperejse. Se vores hoteller i Liverpool og vejledende priser.

Hvis du vil vide mere om mulighederne for skolerejser, studierejser eller grupperejser til Liverpool og England, kan du altid ringe gratis til en af vores rejsekonsulenter på 80 20 88 70 eller bestille et tilbud på studierejsen til Liverpool her. Vi hjælper også gerne med forslag eller med at arrangere jeres gruppes fagprogram i Liverpool.

Om studierejser til Liverpool
Byen fremstår i dag som en spændende by med masser af mulighed for kunst og shopping. Der er også gjort meget indenfor arkitektur; især området omkring havnefronten ved Albert Dock er spændende. Havnefronten er optaget på UNESCO’s liste over verdenarv, og de små flodpramme sejler igen på kanalerne ved Pier Head, ligesom de gjorde for mere end 100 år siden.

På en studierejse til Liverpool vil det også være naturligt at se nærmere på den industrielle udvikling og byens historiske rolle i den transatlantiske slavehandel.

Liverpool Museum kan byde på næsten alt fra egyptiske mumier til engelsk sølvtøj, et akvarium og afrikansk kunsthåndværk. På grupperejser er der derfor næsten noget for enhver smag på dette museum.

Beatles
På studierejser eller grupperejser til Liverpool er det næsten et must at følge lidt i Beatles’ fodspor. Tag fx på Magical History Tour, som er en to timers gåtur til blandt andet Penny Lane, Strawberry Fields og John Lennons hus. Besøg også museet "The Beatles Story" på jeres studietur til Liverpool.
 
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Christian Skadkjær
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV