Studierejser Hamborg


Tag til Hamborg på skolerejse eller studietur og oplev Tysklands næststørste by på tæt hold. Med 1,8 millioner mennesker og kun godt 150 km syd for den dansk/tyske grænse er Hamborg et attraktivt mål for grupperejser eller studierejser.

På jeres grupperejse, skolerejse eller studierejse tilbyder vi alt fra ungdomshotel til 5-stjernet hotel i Hamburg. Læs mere om nogle af vores hoteller i Hamborg og se vores vejledende priser.

Hvis I ønsker at høre mere om en skolerejse eller studierejse til Hamborg og Tyskland, kan I kontakte jeres kontaktpersoner på 80 20 88 70. I kan også bestille et gratis og uforpligtende tilbud online.

Om grupperejser til Hamborg
Der er mange seværdigheder i Hamborg, som er interessante i forbindelse med en studietur eller grupperejse. Hamborg byder på en masse historiske seværdigheder, kunst og kultur. Ét af de historiske tilbud er Tysklands største Barokkirke, St. Michaelis. For foden af kirken ligger Krameramtsstuben, som er en idyllisk gyde med de sidste bindingsværkshuse, som har overlevet brand og nedrivning. I dag er de omdannet til små butikker og restauranter.

Af kulturelle tilbud står byens musicals og teatre højt på listen. Her bliver de store, flotte stykker sat op, og det er altid en oplevelse, om man er her på skolerejse, studierejse eller en anden form for grupperejse. Der er naturligvis også en lang række restauranter og shoppemuligheder.

Hamborg er en by, der både er fuld af modsætninger og utrolig moderne og åben overfor verden. Byen er opdelt, med den fattigste bydel St. Pauli med Reeperbahn på den ene side og det rige kvarter Blankenese på den anden side. Selvom hver side ser anderledes ud, har Hamborg alligevel en fantastisk helhed.

Hamborg er Europas næststørste havneby og hjertet i Hamborg er naturligvis havnen, hvor skibe fra hele verden ligger til kaj.

På grupperejser er der også flere muligheder for gode virksomhedsbesøg eller udflugter ud af byen. Besøg fx den gruopvækkende arbejdslejr Neuengamme, hvor op mod 55.000 tyskere var fanget under nazisterne.

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Tommy Iversen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV