Studierejser Mallorca


Vidste du, at Mallorca er den største af de Baleariske øer? Derudover er Mallorca faktisk et rigtig spændende mål for en studietur, på trods af, at Mallorca nok mest er kendt som et ydet charterrejsemål. Øen har også mange specielle karakteristika, og er derfor et interessant rejsemål for en grupperejse, studierejse eller studietur.

På en studietur til Mallorca får I meget for pengene, og vi undersøger gerne muligheden for at finde et hotel, som passer til netop jeres gruppes ønsker. De fleste af vores studiegrupper indkvarteres på trestjernede turisthoteller, hvor chartergæsterne bor om sommeren. Læs om vores hoteller på Mallorca.

Spanien er allerede et kendt rejsemål for studierejser - mest på grund af storbyerne Barcelona og Madrid, men en ø som Mallorca har faktisk utrolig meget at byde på i forhold til en studietur. Hvis I ønsker at høre mere om mulighederne, er I velkomne til at kontakte jeres rejsekonsulenter på 80 20 88 70. Vi hjælper også gerne med at planlægge og bestille jeres studieprogram på Mallorca.

Vi sender også meget gerne et uforpligtende tilbud på jeres studierejse eller grupperejse til Spanien og Mallorca. Se vores vejledende priser og bestil et gratis tilbud online.

Om en studietur til Mallorca
Mallorca ligger i det vestlige Middelhav ca. 200 km. fra Spaniens kyst. Mange tænker nok charterturister, når man siger Mallorca, men øen byder også på rigtig meget spændende til en studietur. Mallorca er nemlig også kendt for sin kunst og kultur og øen byder på oplevelser for enhver smag. I finder blandt andet spændende paladser og museer, gotisk arkitektur og smukke kirker.

Rent historisk har Mallorca også en masse at byde på. Helt tilbage til år 6000 f.Kr. er der gjort fund, som tyder på en tidlig højkultur på øen. Siden har øen været under herredømme fra mange forskellige magthavere, og de forskellige perioder har sat sine spændende historiske spor. Også øens historie er spændende på grupperejser og studieture.

På jeres studierejse kan det være særligt interessant at se nærmere på Mallorcas fantastiske natur og geografi. Øen har to bjergkæder som omkranser den mellemliggende slette, hvor den naturlige vegetation er maki. Sletten er utrolig frodig, og her dyrkes blandt andet mandler, appelsiner, vindruer og oliven.
 
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV