Studierejser Lissabon


Hvad med en grupperejse eller studietur til Portugals hovedstad? Lissabon er en levende, farverig og kulturel by, som er bygget på syv høje ved Tejoflodens udmunding. Byen er blandt andet centrum for Portugals industri, kunst, kultur og videnskab. Som du kan se, er der rigtig mange spændende muligheder, som gør Lissabon og Portugal til et godt  rejsemål for jeres studierejser eller skolerejser eller grupperejser.

Planlægger I studierejser eller grupperejser til Lissabon og Portugal, så kontakt AlfA Travel. Jeres kontaktpersoner sidder klar på 80 20 88 70 til at være jeres sparringspartner i planlægningen af en studietur. Sammen kan vi finde ud af, hvordan vi bedst matcher jeres ønsker for det faglige og sociale indhold på jeres grupperejse til Portugal.

Vi sender også meget gerne et uforpligtende tilbud på studierejser, grupperejser eller skolerejser til Portugal og Lissabon. Bestil tilbud online og se vejledende priser for studierejser og grupperejser til Lissabon.

AlfA Travel byder på flere muligheder for indkvartering på jeres skolerejse til Lissabon. Se vores udvalg af  hoteller i Lissabon, som alle ligger centralt placeret. Vi er også meget gerne behjælpelige med at arrangere jeres studieprogram i Lissabon.

Om studierejser til Lissabon
På grund af store finansielle tilskud fra EU’s strukturfonde, har Portugal – og især Lissabon – oplevet en stor økonomisk vækst. Der er omfattende projekter i gang omkring udbygning af landets infrastruktur, energi, miljø, modernisering af erhvervslivet, telekommunikation, uddannelse, sundhed og byfornyelse.

I byens forskellige kvarterer finder I spændende museer, gallerier og arkitektoniske mesterværker, smalle stræder, elegante forretningskvarterer og markeder. Byens fortove er rene kunstværker, og husene er pastelfarvede eller dekorerede med dekorative, glaserede fliser. Der er hyggelige restauranter og caféer overalt i byen - ideelt for hyggestunder på en studierejse.

En del danske virksomheder har datterselskaber i Portugal fx. ECCO, InWear, Carlsberg, Dyrup og Danisco. Et besøg på en af disse virksomheder kan også være spændende i forbindelse med jeres studierejse til Portugal. De vigtigste eksportvarer er skindprodukter, biler, tekstiler, kork, vin (herunder portvin).

Når I skal rundt på sightseeing på jeres studierejse til Lissabon foregår det bedst til fods, og selvom byen kan være lidt svær at finde rundt i, vil man næsten altid kunne finde tilbage til Tejofloden, og på den måde komme på rette spor igen.
 
Din ekspert
Lotte Ladefoged
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV