Studierejser Lissabon


Lissabon er en levende, farverig og kulturel by, som er bygget på syv høje ved Tejoflodens udmunding. Byen er blandt andet centrum for Portugals industri, kunst, kultur og videnskab. Alt dette gør Lissabon til et interessant rejsemål til en studierejse.

Vi tilbyder mange muligheder for indkvartering på studierejsen i Lissabon, alle med central placering. Vi er også meget gerne behjælpelige med at arrangere et spændende og fagrelevant studieprogram i Lissabon.

Om studierejser til Lissabon

På grund af store finansielle tilskud fra EU’s strukturfonde, har Portugal – og især Lissabon – oplevet en stor økonomisk vækst. Der er omfattende projekter i gang omkring udbygning af landets infrastruktur, energi, miljø, modernisering af erhvervslivet, telekommunikation, uddannelse, sundhed og byfornyelse.

I byens forskellige kvarterer finder I spændende museer, gallerier og arkitektoniske mesterværker, smalle stræder, elegante forretningskvarterer og markeder. Byens fortove er rene kunstværker, og husene er pastelfarvede eller dekorerede med dekorative, glaserede fliser. Der er hyggelige restauranter og caféer overalt i byen - ideelt for hyggestunder på en studierejse.

En del danske virksomheder har datterselskaber i Portugal fx. ECCO, InWear, Carlsberg, Dyrup og Danisco. Et besøg på en af disse virksomheder kan også være spændende i forbindelse med jeres studierejse til Portugal. De vigtigste eksportvarer er skindprodukter, biler, tekstiler, kork, vin (herunder portvin).

Når I skal rundt på sightseeing på jeres studierejse til Lissabon foregår det bedst til fods, og selvom byen kan være lidt svær at finde rundt i, vil man næsten altid kunne finde tilbage til Tejofloden, og på den måde komme på rette spor igen.

Vil du vide mere eller have et tilbud?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores studierejser til Lissabon. Ring på 8020 8870 eller skriv til info@alfatravel.dk
 
Din ekspert
Lotte Ladefoged
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV