Studierejser Athen


De første mennesker slog sig ned i Athen for over 3.000 år siden, hvilket på mange måder gør byen til en af Europas mest interessante særligt hvad angår historie. Men en tur til Athen kan byde på mange forskelligartede oplevelser, og vi er klar til at hjælpe jer med at finde den helt rette vinkel på netop jeres studierejse!

Athen studierejse - indkvartering og og priser

Vi kan altid finde et hotel, som passer til jeres ønsker og budget. Vores udvalg af hoteller og hostels i Athen er alle centralt beliggende i forhold til større seværdigheder eller spændende områder - særligt i forhold til den historiske bydel. Se om du kan finde noget der passer til jer, og hvis ikke, undersøger vi gerne hvad vi ellers kan tilbyde. Tjek også allerede nu vores vejledende priser på en studierejse til Athen, så du kan se, hvor langt I kommer med jeres afsatte budget.

Athen seværdigheder - indhold til jeres studierejse

En studierejse skal selvfølgelig have noget spændende indhold - om det så er med primært fokus på det sociale samvær og fælles oplevelser, eller om I har faglige mål, I skal opfylde. Athens store historiske betydning danner naturligvis en perfekt ramme for en indholdsrig studierejse i blandt andet faget historie. Men uanset hvad jeres fokus er, så hjælper vi gerne med at arrangere jeres aktiviteter - og vi tænker også gerne ud af boksen!

Skal I opleve antikke teatre og templer, minedrift, antik og moderne vandforsyning, geometri i antikken eller vinproduktion? Eller måske er det noget for jer med en dag på det fantastiske Olympiske Stadion fra legene i 2004 - her kan I selv få lov at være aktive og bl.a. prøve kræfter med atlektik. Se også andre forslag til jeres studieprogram i Athen.

Bestil et gratis tilbud på en studierejse til Athen

Det er helt uforpligtende at få et gratis tilbud på jeres studierejse til Athen. Ring på 8020 8870 eller send en mail til info@alfatravel.dk. Vi glæder os til at hjælpe jer!

 
Din ekspert
Louise Fog Kristensen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV