Studierejser Athen


En studierejse til Athen kan byde på mange forskelligartede oplevelser. Siden 1834 har Athen været hovedstaden i Grækenland, og historisk set har Athen én af Europas mest interessante historier.

Alt efter jeres gruppes ønsker og budget, kan vi tilbyde en række hoteller i Athen med god beliggenhed i forhold til den historiske bydel. Vi finder altid et hotel som passer til jeres ønsker. Vi er også meget gerne behjælpelige med at få jeres studieprogram i Athen til at hænge sammen.

Studierejser til Athen - masser af historie!

I Athen kan I som tidligere nævnt på 20 minutter spadsere gennem 3000 års kulturhistorie - oplev nogle af Athens "must sees", såsom Akropolis, byzantiske kirker, museerne og det hektiske liv i den gamle bydel Plaka. Athens store historiske betydning danner de helt perfekte rammer for en indholdsrige studierejse i blandt andet faget historie.

Spændende oplevelser og udflugter i Athen

Vi hjælper meget gerne med at arrangere udflugter så I kan opleve antikke teatre og templer, minedrift, antik og moderne vandforsyning, geometri i antikken eller vinproduktion o.m.m. En studietur til Athen er dog ikke kun historie, byen har også formået at forny sig, og et godt eksempel på dette er det fantastiske Olympiske stadion fra legene i 2004 - dette kan I naturligvis også opleve!

Kontakt os

Kontakt os og få et gratis tilbud - det er helt uforpligtende! Ring 8020 8870 eller send en mail til info@alfatravel.dk. Vi hjælper os til at hjælpe jer med at sammensætte den bedste studierejse!

 
Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder :)

Vi sender normalt 1-2 nyhedsbreve i måneden.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV