Studierejser Athen


En studierejse til Athen kan byde på mange forskelligartede oplevelser. Historisk har Athen én af Europas mest interessante historier, og siden 1834 har Athen været hovedstaden i Grækenland. Mere end 1/3 af den græske befolkning er bosiddende i Stor-Athen, der udover 21 selvstændige kommuner også omfatter havnebyen Piræus. På trods af Grækenlands økonomiske vanskeligheder, er Athen stadig byen, hvor I på 20 minutter kan spadsere gennem 3000 års kulturhistorie. -Et rigtig godt bud på et rejsemål til jeres næste grupperejse eller studierejse.

Alt efter jeres gruppes ønsker og budget, kan vi tilbyde en række hoteller i Athen med god beliggenhed i forhold til den historiske bydel. Vi finder altid et hotel som passer til jeres ønsker.

Hos AlfA Travel er vi også meget gerne behjælpelige med at få jeres studieprogram i Athen til at hænge sammen.

Vil I høre mere om en studietur, studierejser eller grupperejser til Athen og Grækenland, er I meget velkommen til at kontakte jeres kontaktpersoner på 80 20 88 70.  Se desuden vores vejledende priser.

Studierejser til Athen
I Athen kan I som tidligere nævnt på 20 minutter spadsere gennem 3000 års kulturhistorie, grupperejser til Athen byder blandt andet på oplevelser i det antikke Athen med Akropolis, byzantiske kirker, museerne og det hektiske liv i den gamle bydel Plaka. Athens store historiske betydning danner de helt perfekte rammer for indholdsrige studierejser.

I Athen har vi hos AlfA Travel mulighed for at arrangere et spændende program, som vil være relevante for enhver studietur. I kan blandt andet opleve de antikke teatre og templer, minedrift, antik og moderne vandforsyning, geometri i antikken eller vinproduktion. En studietur til Athen er dog ikke kun historie, byen har også formået at forny sig og et godt eksempel på dette er det fantastiske Olympiske stadion fra legene i 2004.
 
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder :)

Vi sender normalt 1-2 nyhedsbreve i måneden.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV