Indkvartering - Cypern


Nedenfor ses et udpluk af vores indkvarteringsmuligheder på Cypern. Har du spørgsmål eller specielle ønsker til indkvarteringen på Cypern er du velkommen til at kontakte os på 80 20 88 70. Du er også meget velkommen til at bestille et gratis og uforpligtende tilbud på jeres studierejse via formularen.

Pefkos Hotel

Pefkos Hotel ligger tæt på den gamle bydel i Limassol, samt nattelivet på Saripolou Square. Hotellet har en udendørs swimmingpool og WiFi på fællesområderne. Samtlige værelser byder på satellit-tv, køleskab og aircondition. Der er også badeværelse med hårtørrer, badekar eller bruser. Der serveres en daglig morgenbuffet. Læs mere om hotellet her.

Se hotellets placering på bykortet.

Episkopiana Hotel and Sports Resort

Episkopiana Hotel and Sports Resort ligger 3 km fra Curium Ancient Theatre, mens Limassol ligger 10 km fra hotellet. Der er gratis WiFi og en fin udendørs swimmingpool. Kourion strand ligger blot 3 km fra hotellet. Samtlige værelser har aircondition og er udstyret med et tv med kabelkanaler. Derudover er der eget badeværelse med badekar eller bruser..

Se hotellets placering på bykortet.

Crown Resorts Henipa Hotel

Hotellet ligger 6 km fra Larnaca City Centre og Larnaca Havn. Der er blot 150 m. til den nærmeste strand, 6,1 km til Saint Lazarus Kirken og 3,8 km til Theofilos Georgiadis Park. Alle værelser på Henipa Hotel er udstyret med tv med satellitkanaler og eget badeværelse med hårtørrer. Læs mere om hotellet her.

Se hotellets placering på bykortet.
Ovenstående er kun et udpluk af indkvarteringsmulighederne på Cypern. Hvis du har specielle ønsker, eller har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 80 20 88 70. Vi sender gerne et gratis og uforpligtende tilbud på jeres studierejse.
 
 
Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
Contact box
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV