Studierejser Valencia


Valencia er Spaniens tredjestørste by og byder på de bedste muligheder for studierejsen. Området ligger i det sydøstlige hjørne af Spanien og er en forunderlig blanding af frugtbare sletter, knastørre ørkenlandskaber og indbydende og kulturel storby. På landet dyrkes appelsiner, citroner og ris, og i byen findes nyskabende arkitektur, kendte butikker og masser af kunst og madoplevelser. Valencia har bevaret sin herlige charme og livsrytme med den spanske siesta som en naturlig del af dagligdagen, som den sidste storby i Spanien. De flotte strande i området, Costa Blanca og Costa del Azahare, giver også mulighed for at nyde strand og vand på studieturen, modsat eksempelvis Madrid.

Topseværdigheden i Valencia er superattraktionen Ciudad de las Artes y las Ciencias, som betyder Kunstarternes og videnskabernes by. Her kan I blandt andet tage på eventyr i det kæmpemæssige akvarium eller eksperimentarium, eller besøge opera- og koncerthuset, der har form efter en trojansk krigerhjelm. Det er også relevant at føje L'OceanogrÀfic til studieprogrammet, hvilket er Europas største oceanografiske park og rummer 500 dyrearter. Herudover er der for de fodboldinteresserede naturligvis den lokale klub Valencia FC, som regnes for et af de større hold i den Spanske “La Liga”.

Der er uanede muligheder for at arrangere et spændende fagligt program på studierejsen til Valencia. Vi hjælper gerne med at planlægge jeres studieprogram, herunder hotelindkvartering, transport og seværdigheder. Vores vejledende priser findes her, og I er velkomne til at kontakte vores rejseeksperter på 80 20 88 70, hvis I har spørgsmål til jeres studierejse.

Om grupperejser til Valencia

En rejse til Valencia kan også byde på kulturelle oplevelser på byens spændende museer eller andre historiske seværdigheder. I kan besøge byens smukke domkirke i Ciutat Vella, der angiveligt udstiller den hellige gral som Jesus drak af ved den sidste nadver. Alternativt kan I blot slappe af, bruge tiden på shopping eller en tur i de små, hyggelige gader i området “El Carme”. Bestil jeres tilbud på grupperejsen til Valencia i dag.

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV