Studierejser Geneve


Geneve er Schweiz 2. største by efter Zürich, men er ikke så kendt som rejsemål i forbindelse med studierejser. Det skorter ikke på gode fagbesøg, så hvorfor ikke overveje at lade jeres studierejse gå til Geneve? Geneve ligger i den vestlige del af Schweiz midt i en fantastisk natur og alperne, som kan besøges på dagsture.

Flere internationale organisationer som fx FN og Røde Kors har valgt at placere deres hovedkvarterer i Geneve, og det er oplagt at aflægge disse et besøg. Geneve er også kendt som centrum for teknologi, og der er mulighed for at besøge det anerkendte forskningscenter, CERN.

Vi sender også meget gerne et uforpligtende tilbud på jeres studierejse eller grupperejse til Schweiz og Geneve. Bestil tilbud online eller kontakt jeres kontaktpersoner på telefon 80 20 88 70 - det er gratis. Vi er også meget gerne behjælpelige med at sammensætte jeres studieprogram til grupperejsen.

Om studierejser til Geneve

I kombination med ovenstående byder studierejser til Geneve også på en anderledes og meget varieret kultur, og Schweiz har ligeledes en spændende historie, som kan følges på nogle af byens museer.
Selvom Schweiz typisk anses for at være et dyrt land at rejse i, så kan studierejserne laves til meget fordelagtige priser.
 
Prøv noget nyt og vælg Geneve som jeres næste studierejsemål...

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Hanne Troelsgaard
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder :)

Vi sender normalt 1-2 nyhedsbreve i måneden.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV