Studierejser Schweiz


Schweiz er et af Europas mest bjergrige lande, og af samme grund også kendt som et fremragende skisportsland. Studierejser til Schweiz er oplagte, idet landet har meget mere at byde på end skiløb og afterski. På studierejsen er der mulighed for at opleve både højteknologi, "Heidi-landskaber" og kulturel mangfoldighed.

Landet er en republik og består af 26 selvstyrende kantoner. Landet ligger geografisk grænsende op til større nabolande og det viser sig i landets kultur og sprog. Således tales der både tysk, fransk, italiensk og rætoromansk, eller ladinsk.  

Bern er hovedstaden i Schweiz, men mange af de større byer er bestemt et besøg værd. Specielt Geneve har spændende muligheder i forbindelse med studierejsen. Flere internationale organisationer har valgt at placere sit hovedsæde i Schweiz, f.eks. det Internationale Røde Kors og den Olympiske Komité, ligesom FN har sæde i Geneve. Læs mere om vores program på studierejser til Geneve.

Fandt du det du søgte?

Vi tilpasser altid vore rejser efter gruppernes ønsker, og hvis du ikke fandt det du søgte her på siden, så er det ikke ensbetydende med, at vi ikke kan lave det. Der er rigtig gode chancer for, at vi kan lave lige det, du har i tankerne. Ring gratis på 80 20 88 70 eller skriv en mail til info@alfatravel.dk.
  

 
Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV