Studierejser Alsace/Strasbourg


Alsace er et lille område i Frankrig, som ligger blot en lille dagsrejse med bus fra Danmark. Er EU eller samfundsfag på jeres skema, så er regionens hovedstad Strasbourg fx et besøg værd.

Studierejser til Strasbourg

Smukke Strasbourg er ”hovedstad” i Alsaceprovinsen i det nordøstlige Frankrig, lige ved grænsen til Tyskland. Byen var tysk i ældre tid, samt i den tyske kejsertid fra 1870-1919 og sidst indlemmet i Nazi-Tyskland under Anden verdenskrig 1940-1944.

Strasbourg er kendt for at være en historisk by, med en dejlig atmosfære, og har også for længst defineret sig som et centrum for europæisk politik. En uge om måneden huser byen Europaparlamentets medlemmer, som ellers holder til i Bruxelles, og derudover finder man bl.a. Europarådet og Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. Helt oplagt at besøge på studieturen.

I Petit France, et lille område der ligger mellem floderne syd for Grande Ille, kan I på studierejsen opleve nogle af Strasbourgs smukkeste gader og bygninger. Bindingsværkhuse der læner sig ud over de smalle brostensbelagte gader, og som giver en helt fantastisk atmosfære og bidrag til den hyggelige stemning, som er kendetegnende for Strasbourg. Et must at besøge, når man er i Strasbourg er endvidere byens vartegn, den gotiske domkirke Cathédrale Notre Dame i lyserød sandsten, som blev bygget mellem 1176-1439.

Alsace studierejse - indkvartering, program og priser

En studierejse til Alsace i Frankrig kan byde på indkvartering i flere forskellige byer. Læs fx mere om vores forslag til hoteller i Colmar og Strasbourg. Vi undersøger også gerne muligheden for at finde et hotel, der passer til netop jeres gruppes ønsker i forbindelse med studieturen. En rejse til Alsace varirer meget i pris afhængigt af jeres rejseperiode. Derfor opfordrer vi til, at I bestiller et uforpligtende tilbud, så snart I har nogle indledende idéer til jeres tur. Jo før I er ude, jo bedre.
 

Alsace seværdigheder - indhold til jeres studierejse

Alsace er et yderst spændende hjørne af Frankrig - det har altid beriget Frankrig med mange historiske og kulturelle højdepunkter. Middelalderborgen Haut Königsburg og koncentrationslejren Struthof er blot et par eksempler, som kan være spændende at opleve på en faglig studierejse.

Strasbourg er hjemsted for Europa Parlamentet, og et besøg her er oplagt for samfundsfagsgrupper. Strasbourg by har bevaret sit provinsielle præg med kanaler, seværdigheder og ikke mindst "Petite France" – den charmerende gamle bydel. Katedralen i Strasbourg er også et imponerende bygningsværk; bestig de 329 trin til toppen og nyd udsigten over Rhinen og Tyskland.

Ca. 60 km fra Strasbourg ligger Colmar, som er vinrutens hovedby. Her kan I opleve en af de absolut smukkeste byer i Alsace! Se også flere forslag til studieprogram i Alsace her.

Bestil et gratis tilbud på en studierejse til Alsace

Hvis du ønsker at høre mere om en studietur til Alsace, så er du altid velkommen til at kontakte os på 8020 8870 eller info@alfatravel.dk. Ved du allerede nu, hvad I gerne vil, så bestil et tilbud i formularen herunder, så vender vi hurtigst muligt tilbage.
 
Din ekspert
Kirsten Kallesøe
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV