Studierejser Alsace


Alsace har altid været under tysk indflydelse med hensyn til sprog, arkitektur og madkultur, men er arealmæssigt et lille område i Frankrig. Det er derfor overskueligt at besøge Alsace i forbindelse med grupperejser og studierejser. Er EU eller samfundsfag på skemaet, så er regionens hovedstad Strasbourg bestemt et besøg værd. Desuden ligger området kun en lille dagsrejse med bus fra Danmark. Alsace byder på spændende oplevelser for jeres studietur eller skolerejse.

En studietur eller studierejse til Alsace i Frankrig kan byde på indkvartering og ophold i flere forskellige byer. Læs mere om vores forslag til hoteller i Colmar og Strasbourg. Vi undersøger gerne muligheden for at finde et hotel, som passer til netop jeres gruppes ønsker i forbindelse med skolerejsen, studierejsen eller grupperejsen.

Hvis I ønsker at høre mere om en studietur til Alsace, kan I kontakte jeres kontaktpersoner på 80 20 88 70 eller bestille et gratis tilbud online. Hos AlfA Travel er vi også meget gerne behjælpelige med at planlægge og arrangere jeres gruppes studieprogram i Alsace.

Rejserne til Alsace varirer meget i pris afhængigt af rejseperioden. Derfor vil vi opfordre til, at I bestiller et uforpligtende tilbud, som passer til jeres ønsker for jeres studietur til Alsace. Bestil tilbud online.

Om studierejser til Alsace
Alsace har altid beriget Frankrig med mange historiske og kulturelle højdepunkter, som stadig er med til at gøre Alsace til et yderst spændende hjørne af Frankrig. Middelalderborgen Haut Königsburg og koncentrationslejren Struthof er blot et par eksempler, på fagligt spændende udflugtsmål til studierejser, skolerejser eller grupperejser til Alsace.

Strasbourg er hjemsted for Europa Parlamentet, og det gør Alsace-området endnu mere interessant for skolerejser og studierejser. Strasbourg har bevaret sit provinsielle præg med kanaler, seværdigheder og ikke mindst "Petite France" – den charmerende gamle bydel. Katedralen i Strasbourg er et imponerende bygningsværk; bestig de 329 trin til toppen og nyd udsigten over Rhinen og Tyskland.

Colmar er vinrutens hovedby og ligger ca. 60 km fra Strasbourg. Her kan I opleve en af de absolut smukkeste byer i Alsace. Kontakt os for yderligere information omkring jeres næste grupperejse til Alsace.
 
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Kirsten Kallesøe
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder :)

Vi sender normalt 1-2 nyhedsbreve i måneden.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV