Studierejser Göteborg


Göteborg er et oplagt rejsemål for en skolerejser eller studierejse. Byen byder på fx natur, kultur, historie og spændende erhvervsliv. Det gør ikke byen mindre attraktiv at grupperejserne kan laves til meget fordelagtige priser. Se vores vejledende priser her.

På grupperejsen til Göteborg er Sveriges Videnskabscenter – Universum, et besøg værd. En tur med kanalbådene eller besøg i Nordens største forlystelsespark – Liseberg, kommer man heller ikke uden om. I Göteborg kan det meste nås til fods. Man bør gå en tur i den historiske bydel Haga, der udelukkende består af gamle træhuse, langs de gamle fæstnings mure, kanaler og voldgrave, og op af den bredde boulevard - Avenue´en med de majestætiske bygninger, hoteller og teater. Vi tilbyder flere indkvarteringsmuliheder - læs mere om vandrehjem i Göteborg.

Og når man nu er i Volvo-fabrikkernes hjemby, er et fagligt besøg her også et ”must”. (åbent for besøg på mandage, mod bestilling). Sveriges kulturskatte er ikke kun opbevaret og udstillet i Stockholm, men spredt rundt på museer i hele landet. Derfor finder man i Göteborg bl.a. Röhsska Museet, der er Sveriges museum for mode, design og kunsthåndværk, ligesom Göteborgs kunstmuseum har store værker af f.eks. Picasso, Monet, Rembrandt og Chagall, P.S. Krøyer og Edvard Munch.  

Skolerejser til Göteborg

Skærgårdsbyen på den svenske vestkyst, er utroligt populær blandt danskere. På mange punkter ligner den en større dansk provinsby, men samtidigt er man ikke i tvivl om at man her er i Sverige. Herfra udgår sejlads gennem skærgården og på Göta kanalen hele vejen til Stockholm, en helt ekstraordinær svensk oplevelse.

Både kultur, historie og shopping har stor betydning i Göteborg, og er hver især med til trække gæster til byen.

Handel er oprindeligt grundlaget for byen, som havn for skibe der sejlede til østen. Senere blev byen industrialiseret, og har fortsat store virksomheder som Volvo cars, Volvo truck, Ericsson og Astra Zeneca. Det er også en stor studie by, med over 60.000 studerende.

 
 
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Brian Jacobsen
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV