Studierejser Sevilla


Sevilla – det fås næsten ikke mere spansk! Oplev hovedstaden i Andalusien og alt det bedste fra Sydspanien på jeres næste studierejse. Sevilla har en rig kulturarv, smukke landskaber og herligt vejr året rundt. Og ikke mindst mange spændende muligheder til en indholdsrig studietur.

Vi tilbyder flere muligheder for indkvartering på centralt placerede hoteller og hostels i Sevilla. Bestiller I rejsen hos os, hjælper jeres egen faste kontaktperson også med at planlægge og booke program, som matcher jeres ønsker og budget. Vi har masser af gode forslag til spændende oplevelser i Sevilla!

Om studierejser til Sevilla

Kort fortalt består Sevilla af smukke parker og haver, muslimske monumenter, flamenco, tyrefægtning og en stor, livlig skare af studerende, hvilket også gør Sevilla til en oplagt destination for en studierejse. Sevillas enorme katedral har det største areal i verden og klatreturen til det tilstødende tårn, der kaldes Giralda, er umagen værd på grund af den smukke udsigt over byen.

Et andet must see i Sevilla er det fabelagtige palads Alcázar og Archivo de Indias, der huser over 40 millioner dokumenter fra 1492 og frem til selvstændigheden af de amerikanske kolonier. Den fantastiske have og det tilhørende palads stammer tilbage fra arabernes regime i regionen.

Hvis I vil opleve autentisk flamenco på jeres studietur til Sevilla kan I besøge Casa de la Memoria de Al-Andalus, hvor den hyggelige gård har cirka 90 tilskuerpladser. Her kommer I helt tæt på flamenco-danserne – det er passioneret, svedigt og fuld af livslyst! Kom i god tid – man ser bedst på den første tilskuerrække (ellers går I glip af de imponerende hurtige fodbevægelser).

Kontakt os

Vil du gerne høre mere om vores studierejser til Sevilla og jeres muligheder? Ring til os på 8020 8870 og lad os få en uforpligtende snak. Du kan også bestille et tilbud herunder allerede nu, så vender vi snarest tilbage.

Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV