Studierejser Sevilla


Sevilla – mere spansk kan man ikke få det! Oplev hovedstaden i Andalusien og alt det bedste fra Sydspanien på jeres næste studierejse. Rig kulturarv, smukke landskaber og herligt vejr året rundt. Storbyen har en særlig atmosfære der emmer af romantisk, og befolkningen er venlig og imødekommende. Dette er et dejligt rejsemål for en grupperejse, studietur eller skolerejse.

AlfA Travel tilbyder flere muligheder for indkvartering på central placerede hoteller og hostels i Sevilla. Læs mere om vores overnatningsmuligheder og kontakt os på 80 20 88 70, hvis I ønsker at høre mere om en studietur eller skolerejser til Sevilla og Spanien. Jeres kontaktpersoner hjælper også gerne med at planlægge og bestille et program som matcher jeres ønsker for en studierejse til Sevilla. I kan også se vores vejledende priser på studierejser, skolerejser og grupperejser, ligesom I er meget velkommen til at bestille et gratis og uforpligtende tilbud online.

Om studierejser til Sevilla

Sevilla er en af de byer i Spanien, hvor der virkeligt sker noget. I 1992 var byen fx vært for Verdensudstillingen Expo 92, og to uger om året - ugen før påske og i april - afholdes begivenhedsrige festivaler. Byens historie tæller store personligheder som Herkules og Cæsar, så det er måske ikke så mærkeligt at kønne Sevilla er som en opera, fyldt med følelser, der har sat scenen for både Don Juan og Carmen. Lyder dette som en destination for jeres skolerejse, studierejse eller grupperejse?

Kort fortalt består Sevilla af smukke parker og haver, muslimske monumenter, flamenco, tyrefægtning og en stor, livlig skare af studerende, hvilket også gør Sevilla til en oplagt destination for skolerejser, grupperejser eller en studietur. Sevillas enorme katedral har det største areal i verden og klatreturen til det tilstødende tårn, der kaldes Giralda, er umagen værd på grund af den smukke udsigt over byen.

Et andet must see i Sevilla er det fabelagtige palads Alcázar og Archivo de Indias, der huser over 40 millioner dokumenter fra 1492 og frem til selvstændigheden af de amerikanske kolonier. Den fantastiske have og det tilhørende palads stammer tilbage fra arabernes regime i regionen.

Hvis I vil opleve autentisk flamenco på jeres studietur til Sevilla kan I besøge Casa de la Memoria de Al-Andalus, hvor den hyggelige gård har cirka 90 tilskuerpladser. Her kommer I helt tæt på flamenco-danserne – det er passioneret, svedigt og fyldt af livslyst! Kom i god tid – man ser bedst på den første tilskuerrække (ellers går I glip af de imponerende hurtige fodbevægelser).
 
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV