Studierejser Malaga


Hvad med en studietur eller grupperejse til Costa del Sols hovedstad? Malaga byder på et væld af historiske bygninger og museer, kulturelle oplevelser, gader fyldt med dejlig stemning og atmosfære samt stræder og pladser, strand og ikke mindst spændende shoppesteder. Der er mange muligheder hvis jeres grupperejse, studierejse eller skolerejse går til Malaga.

AlfA Travel kan hjælpe jer med at planlægge og bestille et studieprogram på studierejser og grupperejser til Malaga, som matcher jeres ønsker. Vil I høre mere om en studietur eller skolerejse til Malaga og Spanien, så kontakt jeres kontaktpersoner på 80 20 88 70.

Du kan læse mere om vores hoteller i Malaga. Vi tilbyder flere muligheder for indkvartering på vores studierejser, skolerejser og grupperejser, og alle vores hoteller og hostels ligger centralt i Malaga.

Rækker budgettet til en studierejse til Malaga - se mere i vores vejledende priser eller bestil et ganske uforpligtende tilbud online.

Om grupperejser til Malaga
Malagas største charme finder du i gaderne og på pladserne i den gamle bydel. En spadseretur gennem haveanlæggene efterlader en fornemmelsen af den mauriske kultur. Parken, der ligger ved siden af havnen, er et stort naturmuseum, hvor man kan se eksotiske plantearter fra hele verden. Her er der også et smukt hjørne med en koncerttribune.

I byens hjerte indfanges den folkelige stemning i strædet Chinitas, der er fyldt med folklore, hvilket kan give studierejser et ekstra løft. Noget af det første du møder i byen er indbyggernes åbenhed og udadvendte livsstil, som foregår på gader, pladser og på de mange tapasbarer. Gaderne i den historiske del af byen er et oplagt område til at udforske dette i på jeres studierejse.

Byens mest prominente indbygger var maleren Pablo Picasso, og Picasso-museet i Malaga, der åbnede i 2003 og er en af de største turistattraktioner i Spanien. Dette er et must see for både jer på skolerejser, studierejser og andre typer grupperejser.

H.C. Andersen var så begejstret for Malaga, at han skrev i sin rejsebog fra Spanien, at intet sted følte han sig så velkommen som i Malaga. Malaga har kvitteret med en bronzestatue af forfatteren på Plaza de la Marina.
 
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV