Studierejser Reykjavik


Island er beliggende i den nordlige del af Atlanterhavet mellem Grønland og Storbritannien. Oftest indkvarteres vores grupper i øens største by, Reykjavik. Øens natur er typisk det absolutte højdepunkt på en studierejse, men Reykjavik har meget mere at byde på!

Se også vores aktuelle temarejse til Island, hvor I får et fagligt studieprogram med i prisen - fra kun 3.998,- pr. person. LÆS MERE HER.
 

Om grupperejser til Reykjavik

Island er en klippeø med et plateau, som gennemsnitligt ligger 500 m. over havets overflade. Størstedelen af befolkningen bor i landets sydlige og vestlige egne, og hovedstaden Reykjavik er centrum for øens økonomiske liv.

Island er dog nok mest kendt for sin unikke beliggenhed på den midtatlantiske ryg med både vulkansk og geotermisk aktivitet. På plateauet i det centrale Island er der mulighed for at opleve både ørken, bjerg, gletsjere og gletsjerfloder, der flyder mod vandet. Den varme Golfstrøm betyder, at Island, trods sin beliggenhed, har et forholdsvis mildt klima.

Island og Reykjavik vil være et særlig oplagt rejsemål, hvis jeres studierejse afholdes inden for fag som geografi, naturvidenskab eller biologi.

Indkvartering, pris og program i Reykjavik

På studierejsen i Reykjavik indkvarteres I på vores hostels. Vi tilbyder flere forskellige kategorier, og undersøger gerne muligheden for at finde et hotel, som passer til netop jeres gruppes ønsker. Se om budgettet rækker i vores vejledende priser og bestil et tilbud i formularen herunder. Vi sender meget gerne et uforpligtende tilbud, som matcher jeres ønsker til en studierejse til Reykjavik. Vi hjælper også gerne med at sammensætte jeres fagprogram.
 
Ønsker du at høre mere om en studietur eller skolerejse til Reykjavik, er du velkomne til at kontakte os på 8020 8870.
 
Din ekspert
Heine Pedersen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV