Studierejser Dublin


Tag til Dublin på studietur, og oplev irernes lune folkesjæl og imødekommenhed samt nogle af de mange ting byen har at byde på!

Dublin har været hovedstad på "Den Grønne Ø", der består af republikken Irland (Eire) og Nordirland, siden 1922. I dag er den Irlands største by, og huser omkring 1 million indbyggere. Gennem de senere år har Dublin udviklet sig til at være én af Europas nye, store turistmagneter.

Dublin studierejse - indkvartering, program og priser

Vi tilbyder flere former for indkvartering i Dublin. Bo fx på Jacob's Inn, som ligger godt placeret tæt ved den populære O’Connell Street. Også indholdet af jeres studierejse hjælper vi gerne med. Vi har masser af idéer til et spændende studieprogram, og bidrager gerne med tips og tricks - hvad enten det er til den sociale eller faglige del af rejsen.

Rækker budgettet til en studierejse til Dublin? Orientér dig i vores vejledende priser og kontakt os på 8020 8870, hvis du ønsker at høre mere eller modtage et uforpligtende tilbud tilpasset netop jeres gruppe.

Dublin seværdigheder - indhold til jeres grupperejse

Dublin ligger lige ved Liffey flodens munding og kan groft inddeles i tre områder; det sydøstlige Dublin er den moderne bys hjerte og hjemstedet for Trinity College. Det sydvestlige Dublin er den ældre del af byen omkring Dublin Castle. Endelig er der området nord for Liffey floden, som er kendt for den imponerende hovedgade O'Connell Street.

Dublin er i dag stadig en vigtig havneby, som lokker med sin skønhed og sine kulturskatte. Udover den irske pubkultur, som er uundgåelig i Dublin, er der mange spændende seværdigheder, som stort set alle ligger i gåafstand fra hinanden.

Studierejsen til Dublin kunne fx indeholde et besøg ved det traditionsrige Trinity College, det kulturelle kvarter Temple Bar eller St. Patricks Cathedral. Det er også oplagt at besøge et whisky-destilleri, besøge det irske parlament Leinster House eller prøve den irske Riverdance på vores danseworkshop. Har I tid og lyst til en heldagsudflugt, kan en tur til Wicklow Mountains anbefales - her kan I opleve Den Grønne Øs enestående natur. Mulighederne er mange!

Bestil et gratis tilbud på en studierejse til Dublin

Din ekspert
Christian Skadkjær
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV