Studierejser Dublin


Tag til Dublin på studietur eller grupperejse - byen er en af de mest gæstfri på vores program. Dublin er Irlands største by og har været hovedstad på "Den Grønne Ø" siden 1922. Irland og Dublin har gennemgået en stor udvikling gennem de senere år, og kombineret med irernes lune folkesjæl og imødekommenhed er byen et rigtig velegnet rejsemål for studierejser og skolerejser.

På studierejsen eller grupperejsen til Dublin tilbyder vi flere former for indkvartering. Du kan læse mere om vores hostels i Dublin her. Vi er også meget gerne behjælpelige med at få jeres studierejse til at hænge sammen med et godt og spændende studieprogram, ligesom vores rejsekonsulenter også gerne bidrager med tips og tricks til jeres tur. 

Rækker budgettet til en studierejse til Dublin? Orientér dig i vores vejledende priser om studierejser til Dublin og kontakt os på 80 20 88 70, hvis I ønsker at høre mere eller modtage et uforpligtende tilbud tilpasset netop jeres gruppe.

Om grupperejser til Dublin

Dublin ligger lige ved Liffeyflodens munding og kan groft inddeles i tre områder, hvor det sydøstlige Dublin er den moderne bys hjerte og hjemstedet for Trinity College. Det sydvestlige Dublin er den ældre del af byen omkring Dublin Castle. Endelig er der området nord for Liffey floden, som er kendt for den imponerende hovedgade O'Connell Street.
Dublin er stadig en vigtig havneby, som med sin skønhed og sine kulturskatte er et yndet rejsemål – særligt for grupperejser og studierejser. Der er mange seværdigheder i Dublin, som stort set alle ligger i gåafstand fra hinanden.

Grupperejsen til Dublin kunne byde på et besøg ved det traditionsrige Trinity College, det kulturelle kvarter Temple Bar og St. Patrick Cathedral skal også opleves. Byen har desuden en lang historie, som blandt andet kan ses på Viking Adventure Centre. Et forslag til en heldagsudflugt, når I er på grupperejse eller studierejse til Dublin er Wicklow Mountains, som viser lidt af den skønne natur på Den Grønne Ø.

På studieturen til Dublin kan et besøg på et øl-bryggeri eller et whisky-destilleri også anbefales.
 
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Christian Skadkjær
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder :)

Vi sender normalt 1-2 nyhedsbreve i måneden.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV