Studierejser Amsterdam


Amsterdam er en speciel by på mange områder. På en studierejse til Amsterdam kan I blandt andet opleve den helt specielle atmosfære og loyalitet overfor byens gamle bymidte og oprindelige byplan. Amsterdam har godt 6500 bygninger som er stemplet som bevaringsværdige, og det nuværende kanalsystem snor sig gennem byen næsten som det gjorde i det 15. og 16. århundredes Holland. I får masser af historie og stemning på jeres grupperejse til Amsterdam.

Indkvartering og program i Amsterdam

På studierejser til Amsterdam indkvarteres de fleste grupper på traditionelle vandrehjem og hoteller, men der er også mulighed for at leje en flodbåd, som gruppen alene råder over under hele studieturen. Læs mere om vores hoteller i Amsterdam og vores flodbådsrejser. Er du usikker på, hvad der passer til netop jeres gruppes studierejse, er du velkommen til at kontakte os.

Vi hjælper også gerne med at arrangere et godt og sammenhængende studieprogram til studierejsen. Er du i tvivl om, om budgettet rækker, så læs mere om vores vejledende priser til Amsterdam og bestil evt. et uforpligtende tilbud online på jeres grupperejse. Har du brug for hjælp eller yderligere information, så kontakt os på tlf. 80 20 88 70 eller info@alfatravel.dk.

Om studierejser til Amsterdam

Udover sin spændende historie er Amsterdam, hovedstaden i Holland, kendt for at være en moderne storby med høj tolerance og progressive ideer for fremtiden. Derfor har Amsterdam blandt andet fået tilnavnet "eksperiment-byen".

På grupperejsen til Amsterdam kan I opleve nogle af de fineste museer i Holland bl.a. Van Gogh Museum og Rijksmuseet med værker af Rembrandt – næsten et "must see" på jeres studietur. Anne Franks Hus er også en spændende oplevelse på jeres studierejse, skolerejse eller grupperejse til Amsterdam.

Et besøg på Amsterdam ArenA, hjemstedet for en af Hollands og verdens mest berømte fodboldklubber, Ajax Amsterdam, er absolut et besøg værd på jeres skolerejse. I kan også studere søfartens historie og Amsterdams betydning som havneby på Scheepvaartsmuseum.

På grupperejser og skolerejser til Amsterdam kan I også vælge at gå på jagt efter lidt idyl midt i byen. Et stenkast fra gågaden Kalverstraat ligger Begijnhof. Hof betyder have og Begijnhof består af en have og omkringliggende hyggelige huse, som oprindelig blev bygget til kvinder, som fungerede som nonner uden at have aflagt nonneloftet.

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Tommy Iversen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder :)

Vi sender normalt 1-2 nyhedsbreve i måneden.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV