Studierejser Amsterdam


Amsterdam rummer en helt særlig atmosfære og loyalitet overfor byens gamle bymidte og oprindelige byplan. Omkring 6500 bygninger er stemplet som bevaringsværdige, og det nuværende kanalsystem snor sig gennem byen, næsten som det gjorde i det 15. og 16. århundrede. Og oplevelserne venter på jer i kø!

Amsterdam studierejse - indkvartering og priser

På en studierejse til Amsterdam indkvarteres de fleste af vores grupper på traditionelle vandrehjem og hoteller - se et udvalg af vores indkvarteringsmuligheder. Vil I prøve et anderledes ophold, er der også mulighed for at leje en flodbåd, som jeres gruppe alene råder over under hele studieturen - hvilket kan være en helt særlig oplevelse! Er du usikker på, hvad der passer til netop jeres gruppe, så kontakt os endelig. Du kan også få en idé om, hvor langt jeres budget rækker, ved at se vores vejledende priser på en studierejse til Amsterdam.

Amsterdam seværdigheder - indhold til jeres studierejse

Amsterdam er kendt for at være en moderne storby med progressive idéer for fremtiden - derfor har den også fået tilnavnet "eksperiment-byen". Det er også stedet, hvor I kan opleve nogle af de fineste museer i Holland, heriblandt Van Gogh Museum og Rijksmuseet med værker af Rembrandt. Disse museer må næsten regnes som "must sees" på en studierejse til Amsterdam, ligesom fx også Anne Franks Hus må det.

Et besøg på Amsterdam ArenA, hjemstedet for en af Hollands og verdens mest berømte fodboldklubber, Ajax Amsterdam, er absolut også værd at lægge ind i jeres program. Og rejser I eksempelvis med naturfag, er det spændende at bruge en halv dag på Technologie Museum NINT, hvor I får masser af muligheder for at afprøve forskellige fysiske fænomener i praksis!

Uanset hvad fokus er for jeres studietur til Amsterdam, så hjælper vi meget gerne med at arrangere et godt og sammenhængende studieprogram til studierejsen.

Bestil et gratis tilbud på en studierejse til Amsterdam

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 8020 8870 eller info@alfatravel.dk. Du kan også bestille et tilbud allerede nu herunder - det er uforpligtende!

Din ekspert
Tommy Iversen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV