Studierejser Barcelona


Barcelona er den uofficielle hovedstad i Spanien. I forbindelse med særligt OL fik byen et løft og er i dag en supermoderne og fremsynet storby med 1,7 mio. indbyggere. Barcelona har eksisteret i over 2000 år og byder derfor på både romerske ruiner, store gotiske paladser og generelt en spændende historie. Derudover er I garanteret liv døgnet rundt! Vi har masser af idéer til, hvordan I får den absolut bedste studierejse til betagende Barcelona.

Se også vores aktuelle temarejse til Barcelona, hvor I får et fagligt studieprogram med i prisen, fra kun 3.198,- pr. person. LÆS MERE HER.

Barcelona studierejse - indkvartering og priser

De fleste, der tager på studierejse til Barcelona, ønsker indkvartering i det hyggelige område omkring Ramblaen - og det er også netop her mange af vores hostels og hoteller i Barcelona ligger. Udover udvalget af indkvartering på vores hjemmeside, undersøger vi også gerne hvordan vi kan opfylde jeres gruppes behov for indkvartering. Planlægger I at rejse til Barcelona på studietur, så start med at se vores vejledende priser på en studierejse til Barcelona.

Barcelona seværdigheder - indhold til jeres studierejse

Der er gode muligheder for at opfylde både sociale og faglige mål på en studierejse til Barcelona. Hvad angår fagligt indhold, kan I fx overveje at besøge det Naturvidenskabelige Museum, CosmoCaixa eller kunstmuseerne for Picasso og Dalí. Det er også muligt at arrangere virksomhedsbesøg på Seat fabrikkerne eller i Barcelonas lufthavn. Det giver sig selv, at Sagrada Familia og Park Güell næsten er must-see seværdigheder, men Barcelona bugner også af spændende oplevelser og aktiviteter udover de sædvanlige.

Den berømte "Boulevard La Rambla" er fyldt med små butikker, plattenslagere og kræmmermarkeder, og er et "must" at opleve på studierejsen. Det samme er det gotiske kvarter og hjertet i middelalderens Barcelona, hvor domkirken og pladserne ligger.

Vi er meget gerne behjælpelige med at planlægge jeres studieprogram i Barcelona, som vi naturligvis tilpasser lige netop jeres gruppes ønsker - det er stort set kun jeres fantasi der sætter grænsen!

Bestil et gratis tilbud på en studierejse til Barcelona

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 8020 8870. Du kan også bestille et gratis og uforpligtende tilbud på studierejsen til Barcelona for jeres gruppe via formularen nedenfor.
 

Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV