Studierejser Barcelona


Barcelona er den uofficielle hovedstad i Spanien, og det er oplagt at tage på grupperejser eller studierejser til Barcelona. Med sin energi og livsglæde fungerer byen som en magnet for de progressive tiltag i det spanske samfund. Et spændende og levende rejsemål til jeres næste skolerejse eller studietur. Barcelona har i forbindelse med specielt OL fået et løft og er idag en supermoderne og fremsynet storby.

De fleste, der tager på studierejser til Barcelona ønsker indkvartering i det hyggelige område omkring Ramblaen, og her ligger også mange af vores hostels. Vi har kontakt til flere indkvarteringssteder, og vi undersøger gerne muligheden for at opfylde netop jeres gruppes behov på jeres studietur. Planlægger I at rejse til Barcelona på studietur så se vores vejledende priser her.

Der er masser af spændende muligheder for at arrangere at spændende fagligt program på studieturen til Barcelona. Hos AlfA Travel er vi meget gerne behjælpelige med at planlægge og arrangere jeres studieprogram i Barcelona. Kontakt vores rejseeksperter på 80 20 88 70, hvis I har spørgsmål til jeres studierejse.

Vi sender meget gerne et uforpligtende tilbud på jeres skolerejse, studierejse eller grupperejse til Barcelona.

Om studierejser til Barcelona

I dag er Barcelona en hektisk storby med 1,7 mio. indbyggere, men byen har eksisteret i over 2000 år og byder derfor på både moderne kunst og romerske ruiner og store gotiske paladser.

Barcelona er rig på liv døgnet rundt, masser af energi, industri, kunst og spændende historie. Byens berømte Boulevard La Rambla er fyldt med små butikker, plattenslagere, kræmmermarked, og er et "must" at opleve på studierejsen. Det samme er det gotiske kvarter, hjertet i middelalderens Barcelona, hvor domkirken og pladserne er et besøg værd.
Der er mange mulighederne for fagligt indhold på jeres studietur til Barcelona. Besøg fx det naturvidenskabelige museum, CosmoCaixa, kunstmuseerne for Picasso og Dali eller arranger virksomhedsbesøg på Seat fabrikkerne eller i Barcelonas lufthavn.

En stor de af oplevelsen på en studierejse er det faglige, men der er også et stort sociale element! Begge dele er der gode muligheder for opfylde på skolerejser til Barcelona. Barcelona er let at komme rundt i - både med offentlige transportmidler og på gåben. Indsnus atmosfæren og kig op - så kommer I helt tæt på byen. I kan også vælge at leje en cykel på jeres grupperejse - men vær opmærksom på trafikken! Og ellers kan I bruge metroen eller busserne, som kører med korte intervaller i det centrale Barcelona.
 
Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Tilmeld dig nyhedsbrevet og kom først i køen,
når vi udsender tilbud og gode nyheder.

Modtagere af nyhedsbrevet får  løbende inspirerede artikler, gode tips og tilbud. Vi sender normalt 1-2 nyhedsbreve i måneden.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV