Studierejser Barcelona


Barcelona er den uofficielle hovedstad i Spanien, og byen er en oplagt destination for en studierejse eller anden grupperejse. Med sin energi og livsglæde fungerer byen som en magnet for de progressive tiltag i det spanske samfund. Barcelona har i forbindelse med specielt OL fået et løft og er i dag en supermoderne og fremsynet storby.

De fleste, der tager på studierejse til Barcelona, ønsker indkvartering i det hyggelige område omkring Ramblaen, og det er også netop her, mange af vores hostels ligger. Vi har kontakt til flere indkvarteringssteder, og vi undersøger gerne muligheden for at opfylde netop jeres gruppes behov for indkvartering. Planlægger I at rejse til Barcelona på studietur, så start med at se vores vejledende priser her.

Om studierejser til Barcelona

I dag er Barcelona en hektisk storby med 1,7 mio. indbyggere. Byen har eksisteret i over 2000 år og byder derfor på både moderne kunst, romerske ruiner og store gotiske paladser. Barcelona er rig på liv døgnet rundt, har masser af industri, kunst og spændende historie. Den berømte "Boulevard La Rambla" er fyldt med små butikker, plattenslagere og kræmmermarkeder, og er et "must" at opleve på studierejsen. Det samme er det gotiske kvarter og hjertet i middelalderens Barcelona, hvor domkirken og pladserne ligger.
En stor del af oplevelsen på en studierejse er de faglige oplevelser, men der er også et stort socialt element! Begge dele er der gode muligheder for at opfylde på skolerejser til Barcelona. Hvad angår fagligt indhold, kan I fx overveje at besøge det Naturvidenskabelige Museum, CosmoCaixa eller kunstmuseerne for Picasso og Dalí. Det er også muligt at arrangere virksomhedsbesøg på Seat fabrikkerne eller i Barcelonas lufthavn.

Barcelona er let at komme rundt i, både med offentlige transportmidler og på gåben. Indsnus atmosfæren og kig op - så kommer I helt tæt på byen.

Aktiviteter på studieturen i Barcelona

Barcelona bugner af spændende oplevelser og aktiviteter. Der er dermed også masser af muligheder for at arrangere at indholdsrigt, fagligt program til jeres studierejse til Barcelona. Vi er meget gerne behjælpelige med at planlægge og arrangere jeres studieprogram i Barcelona, som vi naturligvis tilpasser lige netop jeres gruppes ønsker - det er stort set kun jeres fantasi der sætter grænsen!

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 8020 8870. Du kan også bestille et gratis og uforpligtende tilbud på studierejsen til Barcelona for jeres gruppe via formularen nedenfor:
 
Din ekspert
Lise Sloth Pedersen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder :)

Vi sender normalt 1-2 nyhedsbreve i måneden.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV