Studierejser Stockholm


Stockholm, Sveriges hovedstad og den største by i Norden med godt 1.3 mill. indbyggere, er bygget på 14 øer mellem Mälaren og skærgården der fører videre ud i Østersøen. På studierejsen til Stockholm kan I opleve både den grønne og den blå by. Grøn bl.a. fordi man her har verdens første by-nationalpark; Ecopark eller Nationalstadsparken, der strækker sig fra Djurgården over Hagaparken og Ulriksdal. Blå pga. skærgårdens vande og de mange kanaler som er en del af Stockholms natur.

Vi har flere indkvarteringsmuligheder i Stockholm - både tæt ved Gamla Stan og centrum iøvrigt. Vi har kontakt til flere indkvarteringssteder, og vi undersøger gerne muligheden for at opfylde netop jeres gruppes behov på jeres studietur. Se vores vejledende priser på grupperejser og studierejser til Stockholm.

AlfA Travel er meget gerne behjælpelige med at planlægge og arrangere jeres studieprogram på rejsen til Stockholm. Kontakt jeres kontaktpersoner på 80 20 88 70, hvis I har spørgsmål til jeres grupperejse eller studietur til Sverige.

Vi sender også meget gerne et uforpligtende tilbud på jeres studietur, studierejse eller grupperejse til Stockholm.

Om studierejser til Stockholm

På studierejsen til Stockholm skal I opleve byens gamle del - Gamla Stan. Her kan I opleve bl.a. Storkyrkan og Stockholms slott, der fortsat er kongefamiliens officielle residens, eller I kan blot gå rundt i de smalle historiske gader. En grupperejse til Stockholm giver også mulighed for at besøge Vasa Museet, Stadshuset eller ”Skansen” der er et frilandsmuseum med både historiske bygninger fra hele Sverige og ligeledes en zoologisk park med mange arter fra Nordens vilde dyreliv. Skærgården og Mälaren kan også opleves fra vandsiden på en af de mange kanalbåde der sejler rundt på begge sider af sluserne mellem de 2 vande, og også giver mulighed for at sejle helt til Drottingholm slott, der er den kongelige regents private residens.

Skrevet af Jeanette Staunstrup Christensen
Din ekspert
Brian Jacobsen
Billedgalleri
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV