Legater


Generelle legater


www.fonde-legater.dk
- Legater til ingeniørstuderende
- Legater til kunstnere
- Legater til Jurastuderende
- Legater til Arkitektstuderende

www.legater.info/rejselegater
På denne hjemmeside er der en lang liste med navne på fonde, som uddeler rejselegater, så det er blot med at finde den fond, som man hører ind under kategorimæssigt.

www.legatnet.dk
På denne hjemmeside kan man opgive nogle søgekriterier og derved få frem hvilket legat der passer til den slags studierejser.

Siden har samlet en række legater, som kan kvalificeres udfra forskellige kriterier. En oversigtsside som gør det lidt lettere at finde frem til relevante legater.

Studenterguiden.dk
På denne hjemmeside er der en lang liste med navne på fonde, som uddeler rejselegater, så det er blot med at finde den fond, som man hører ind under kategorimæssigt.

www.so.dk
Dette er en hjemmeside for studerende, og her kan man finde legater til mange forskellige kategorier bl.a. studierejser. Og det er samtidig muligt at få gode råd til ansøgningen. 

www.fundraising.how
Har I brug for hjælp til at overskue legatjunglen, så tilbyder dette site mod betaling at lave en oversigt over dem som kunne være relevante for jer.

Specifikke legatsider

www.nybyesfond.dk – Karen og Olga Nybye’s fond
- Legater til studierejse, hvis man er i gang med en teoretisk eller praktisk uddannelse på ikke mindre en 4 år inklusiv ungdomsuddannelsen.

www.ida.dk – Ingeniørforeningen IDA
- Legater til ingeniørstuderende

www.cbs.dk
- Legater for studerende ved handelshøjskolen i København

www.ottomoensted.dk
- Legater til studerende ved Handelshøjskolen i København og Århus samt ingeniørstuderende ved DTU og AUC

www.ja.dk
- JA er en fagforeningen for agronomer, forstkandidater, hortonomer, landskabsarkitekter, jordbrugsøkonomer, landskabsforvaltere, miljøkemikere, bioteknologer og andre med en naturvidenskabelig cand.scient. uddannelse fra Det Biovidenskabelige Falkultet ved Københavns Universitet og Det Jordbrugsvidenskabelige Falkultet ved Aarhus Universitet. De uddeler legater til studerende indenfor disse fag.

Det Danske Filminstitut - De almene støtteordninger
www.dfi.dk
Støtter stipendier og rejser, tidsskrifter og publikationer og organisationer på filmområdet. Desuden støttes projekter og særlige indsatsområder. Instituttets overordnede formål er at fremme filmkunst, filmkultur og biografkultur i Danmark. Ansøgningsfristen er løbende.

Augustinus Fonden
Amaliegade 47, 1.
1256 København K
Tlf. 33 14 52 93
Fonden yder støtte til sociale- og kulturelle formål samt til studierejser. Ansøgninger sker via det elektroniske ansøgningsskema på fondens hjemmeside.
 
www.cjph.dk
Antikvar Carl Julius Petersens Hjælpefond
Att. Advokat Christian Gangsted-Rasmussen
Gammeltorv 6
1457 København K

Bermann & Rosenbergs Rejselegat støtter dygtiggørelse af danskere på rejser til udlandet, specifikt inden for forskning, sprog, kunst og kultur, eller ved almen dannelse. Vi yder støtte til både individuelle rejsende og grupper fra fx skoler, foreninger og lign. 
FashionForest legatet er et nyt legat, som er nemt at søge, og som uddeles årligt til personer eller grupper, som brænder for at rejse og eventuelt som en del af det arbejde med et teoretisk eller praktisk projekt. Klik ovenfor og læs mere om legatet og ansøg allerede i dag.  
 
Legatet uddeles til en studerende, der ønsker at dygtiggøre sig i udlandet og uddeles til december. Mere information om legatet kan findes via linket.
 
Tjek hos din egen skole, om der er mulighed for at søge legater hos dem. Der er mange skoler, som tilbyder dette. 
2013 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 70 22 88 70   l  Mail
Modtag gode tilbud og nyheder
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV
Som modtager af AlfA Travels nyhedsbreve er du først i køen, når vi udsender gode tilbud og rejsenyheder.

Når du trykker ”Tilmeld nyhedsbrev”, siger du ja til at modtage en
mail fra os 1 – 2 gange om måneden. Nyhedsbrevet indeholder:
nyheder, tips, markedsføring af nye rejser/rejsemål samt tilbud.
Du bekræfter desuden at have læst vores betingelser for
udsendelse af nyhedsbreve nedenfor*. Du kan altid afmelde
dig nyhedsbrevet ved at klikke på det ”afmeldings-link”,
der medfølger i hvert nyhedsbrev.
TILMELD DIG ALFA TRAVELS NYHEDSBREV